Přejít na obsah

Exteriér

Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd

Sponzor sekce: Autolepky.cz

122 témat v tomto fóru

• 8 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  1. Blbe listy

• 7 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  2. Sportovy vyfuk /koncovka

• 6 odpovědí
    • 7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 11k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
  3. Řasa na těsnění

• 6 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
  4. Fabia 3 zatekání zadní okno

• 5 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
  5. Zvláštní lakování

• 4 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  6. Vymena zrcatka

• 3 odpovědi
    • 507 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, nedávno jsem musel sundat plast madla dveri v tapecu dveri ridice (viz.foto) a z nejakeho duvodu uz mi tento plast nejde uplne zacvaknout zpet(horni cast vycniva smerem ven). Je to malickost, ale prece jenom bych byl rad kdyby to bylo zase jako pretim XD. Mate nekdo zkusenost se spravnym nacvacavanim techto krytek zpět do tapecu?  Predem dekuji za odpovedi  
    • Reklamovat v místě nákupu, co jiného 🤷‍♂️.
    • Pri jizde se mi najednou postupne rozdvitily zavady na ABS, Front a Line asistent, tlak v pneu, EPC, ESC, Start tlacitko.  Tak to stale naskakuje po kazdem startu. Trochu nefunkcni je i posilovac riteni. Ze by zavada ridici jednotky. Auto ma 13 tis. Km.
    • Hlaseni zavad na displeji
    • V HC Variant 1 nemluvím o Travel assistu. Tohle je jinak nazývané - TJA (Traffic jam assist) ale s tím, že musí být ještě zapnutá KLR jednotka v kódování. Pokud má někdo dodatečně dotykový volant - případně i vyměněnou jednotku KLR za emulátor dotyku. Funguje to jak jsem psal i na A5 SW 1202 kde zřejmě ten Travel assist kamera nepodporuje. Nebo mě to z nějakého důvodu nejde. Ale i tak v této variantě funguje adaptivní sledování pruhu a bezdotykové řízení volantu podle nastavené rychlosti adaptivním tempomatem. Od 30 km/h. Ten kdo má obyčejný volant bez KLR může TJA (HC Variant 1) zapnout. Ale bude nutné každých cca do 10 vteřin hnout s volantem aby nevyskakovala hláška "převezměte řízení". U dotykových volantů je právě toto eliminováno KLR emulátorem.      Původní HC Variante 2 na začátku příspěvku by měl fungovat jako Travel assist. Ale to mě osobně nejde. Napíše mi v okamžiku zapnutí hlášku "Travel assist nedostupný". V jednotkách na diagnostice nemám žádné chyby i během používání a pokusů o zapnutí TA z volantu. Domnívám se proto že jde o SW A5 kamery "2Q0 980 653 B" který je verze 1202 a funkci nepodporuje. A5 u SW 1302 by TA měla umět určitě. U SW 1421 je třeba dát pozor na změnu logiky chování při zapínání TA. Ve zmíněném fóru na začátku tam myslím na to upozorňuje.  Mám dojem že TA pak půjde pouze z tlačítka volantu ale z páčky na adaptivní tempomat se to pak chová jinak a bez adaptivního navádění tuším. Což u 1302 je jiné.  A proto se hlavně 1421 doporučuje opravdu pro volanty dotykové s KLR a tlačítkem pro TA.  
  • Vytvořit nový...