Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Čau, kamera mi kompletně vydojila baterku. Auto sem nastartoval přes kabely a vše OK kromě stahovačky u řidiče. Vůbec nereaguje, žádnej zvuk, nic, okno je v horní pozici ale nikam se nehne. Vůbec netuším zda to může mít souvislost. Pojistka (č. 5) by měla být OK co jsem koukal a propípnul měřákem. Základní diagnostika z alíka nehlásí žádnej chybovej kód. Ještě nějakej nápad, nebo nejspíš odešel spínač/motorek a je to jen náhoda že to vyšlo takhle k té vybité baterii? Díky

• 0 odpovědí
    • 690 zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Samuel M,

Zdravím dnes ráno sa mi vypália táto poistka na páčku ovládania stieračov a začal ísť nonstop zadný stierač. Tak som piatku vymenil a zadný stierač stále išiel aj keď bola páčka v nulovej polohe a po chvíli keď som skúsil páčkou ostrekovač skla tak ju zase vypálilo tak som dal znova novú poistku ale tento krát som odpojil zadný stierač (vybral poistku) a aj tak po použití páčky znova vypalilo poistku č.46. Nejaké rady ? Je problém v páčke alebo v motorčeka ostrekovačov alebo iné ?

• 1 odpověď
    • 621 zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Looky8,

Chcel by som sa opýtať na funkciu dažďového senzoru stieračov, pri jazde fungujú skvele, podľa nastavenej citlivosti, avšak otázka smeruje keď pri naštartovaní je čelné sklo mokré od vody, stierače ju po naštartovaní nezotrú, musím prebehnúť stieračmi manuálne, potom už pri jazde opäť fungujú skvele. Aké máte vy s tým skúsenosti? Diky

4. Zravím, mám Fabia III 2015 1.4 TDI, 66kW, najeto 220 000 a od nedávna nechce startovat (startér točí, motor nechytá) začne blikat žhavení a vyhazuje kombinaci těchto chyb: Závada: kontrola stability ESC, Front Assist nedostupný, Chyba Start Stop, Nastartujte motor ručně Baterie je nová a testovaná. Spotřeba bývala vždy v normálu, auto dobře táhlo a jezdím delší cesty. Auto bylo v servisu a na popud informací z autorizáku se měnilo čidlo otáček klikovky a servisák se ho prý snažil dát blíž aby nebyla chyba v kontaktu. Klikovka prý vypadala ok. Oprava pomohla asi na 2 týdny a teď už znovu nejde nastartovat. Startér točí furt dokola, ale motor se nech…

5. Zahájeno uživatelem ilmirec,

Pri odpojeni skrinky spolujazdca a kabelaze (osvietenie, spinac svetla, prepinac airbagu) a zapnuti zapalovania, budiky hlasia chybu airbagu aj po zapojeni kabelaze naspat. Staci len vymazanie chyb cez diagnostiku?

6. Zahájeno uživatelem Koprpe,

Dobrý den, mám nově nainstalované Webasto do vozu Škoda Fabia III (r.v. 2017, obsah 1.2,benzín, automatická klimatizace, manuální převodovka ) od autorizované firmy. Ohřev funguje dobře. Jen mám problém, že se mi tak v 70% sepnutí zřejmě neotevřou klapky, které pouští do kabiny vzduch. Nebo alespoň tak si to vysvětluju, autum moc nerozumím. V těch 70% přijdu třeba po 20 minutách, kdy je ohřev zapnut, odemknu vuz a je cítit, že v něm je teplo, ale ne moc. Pokud poté otočím klíčkem do první polohy, začne do kabiny proudit vzuch mnohem víc. Před otočením například z horního průduchu teplo pouze sálalo. Po celou dobu, je ale slyšet, že se větrák točí. Původn…

7. Zahájeno uživatelem marekb26,

ahoj dnes mi menil mechanik vodnú pumpu a tlmiče volal že auto je hotové môžem si preň prísť....keď som došiel zistil že auto sa nezamyká a neodomyká cez diaľkove dióda na kľučí neblikne...zaujímavé že to nešlo zamknúť ani manuálne akoby zámok išiel na prázdno...auto s kľúčom slo naštartovať....druhy kľúč funguje v poriadku otázka znie keď odpojil baterku z auta je možné že nieco sa pohádalo z kľúčom a odparoval sa...návod na synchronizáciu kľúča bez úspechu a druha otázka prečo ho nejde zamknúť a odomknúť manuálne ani jedným kľúčom. Ďakujem za každú radu. Vraj kľuč treba nakódovať ale prečo sa odkódoval ked dovtedy fungoval

8. Dobrý den. Na me fabii iii, 2019, 81kw mi začaly vyskakovat výše uvedené závady. Vyskakují vždy, když se venku ochladí, přimrzne či se objeví mlha. Bohužel kvůli nim nelze nastartovat. Posledně jsem běhala s hadrem kolem auta 20 minut, leštila a čistila senzory a radar a i tak mi to nechtělo chytit. Nebo motor naskočí, začnou pípat chyby a motor se vypne. Ve škodovce mi napojili auto na diagnostiku a řekli, že se s tím ještě nesetkali a už týden čekám na vyjádření z Boleslavi co by to mělo být a stále nic. Potřebuji jezdit a tyto závady minto znemožňují. Nevíte prosím někdo, co by to mohlo být? Jaká oprava by tomu mohla pomoci? Předem díky. M.

9. Zahájeno uživatelem Reesha,

Koukal jsem do ETKY a verze s climatronicem by měla mít PTC (přídavný elektrický topný článek). O TSI se ví, že náběh topení je vcelku pomalý? Může někdo potvrdit, či vyvrátit zdali je PTC přítomno a u jakých motorizací? Poznat byto mělo jít tak, že cca 1-2 minuty po nastartování už fouká vlažný vzduch.

10. Fabia III, rv 2019, najeto necelých 110000km, combi 1.0TSI/81kW. Jednou takhle cestou domů píp - závada start stop, kašlu na to, říkám si, i když přístrojovka pohasla na minimum, ale druhý den cestou z HK píp, nefunkční tempomat, závada front asistentu, říkám si kurňa, simply never či co... třetí den ochrana komponent, nefunkční rádio, ani výhřev sedaček a ani stahování oken na dálku klíčkem nende. Motor ale furt jede jak drak. Takže servis, je to služebák, takže ŠA servis v Pcích. Za dva dny volají, že je hotovo, (jen jaksi zapomněli asi na výstupní kontrolu, protože po cca 150m od servisu píp - závada Start Stop... no, vrátil jsem se, slečna poud…

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Jozef ruzicka,

Ahojte ,mam fabiu3 combi 1,4tdi 77kw .napriek restartu klimatroniku stale nekuri.

12. Zahájeno uživatelem Argetar,

Jde na Fabii 3 combi 2016 na Bolero rádiu přenastavit chování tlačítek? Např. tlačítko TP aby otbiralo Android Auto, ke kterému se nevím jak jinak rychle vrátit, kdy občas potrebuju vlézt za jizdy do menu atd.

13. Zahájeno uživatelem mitocross,

Prosim o pomoc/radu. F3 1.2tsi 66kW, 12/2014, automaticka klima. Na jar klima preventivne skontrolovana a doplnena. Cez leto fungovala bez problemov - 100% casu nastavene na AUTO 21,5 st.C. Po aktualnej zmene pocasia, ked uz treba naopak topit, tak po cca 15min jazdy zacne fukat studeny vzduch. Rucicka teploty motora je pocas jazdy stale v strede, bez vykyvov. Topenie sa 'zresetuje' ak zastanem, vypnem motor, otvorim a zatvorim dvere a znova nastartujem. Potom funguje dalsich cca 15min. Takto som vcera s troma zastavkami absolvoval cca 140km jazdu , polovica po okreskach a polovica po dialnici... Kde hladat pricinu? Dakujem.

• Pozitivní
    • 17 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem RenMc,

Cau. Nekdo mi smaznul tema, tak proste zacnu znova.🙄 Infotainment mi po vypnuti motoru hlasi uz od zacatku roku slabou baterii. Po prvnim vyskytu jsem ji meril, mela spravne kolem 13-14V podle toho, jestli bylo po dlouhy jizde, s nastartovanym motorem, vypnutym, rano...Tak jsem to nechal byt, jak se to bude vyvijet. Takhle v srpnu auto porad chyta na prvni dobrou, baterka ani jednou nijak nezavahala, ale uz me unavuje nefunkcni kessy na odemykani. Baterie je spolu s autem z 2017, takze uz neco za sebou ma. Z garancky mi kazdorocne davali vypis z mereni, ze je v dobrym stavu. Mam ji ted proste vymenit a neresit, nebo to muze byt i necim jinym?

15. Zahájeno uživatelem brabisson,

S příchodem vyšších teplot a tím pádem vyššího výkonu klimakompresoru se mi při jízdě objevilo takové kovové cvrlikání - jakoby byla v autě zaseknutá cikáda :-D Stává se to až po chvíli jízdy při vyšší venkovní teplotě (cca nad 22°C). Klimu jsem měl nastavenou tak mezi 21-22, takže musel kompresor už něco přidat oproti zimě. Při vypnutí climatronicu (kolečkem ventilátoru 2x doleva) nebo pak jen i tlačítka A/C zvuk zmizel. Změnil se i projev motoru zvenku na volnoběh při puštěném A/C a vyšší teplotě - vrčení a hučení jak by auto bylo totálně přehřáté a naplno dochlazovalo, přitom to bylo po krátké klidné jízdě a olej nešel nad 95°C. Po vypnutí A/C jen klasický chod. Nahrál…

16. Zahájeno uživatelem juraj79m,

Ahojte, len náhodou som si všimol, že mi nefunguje ovládanie zadných okien na oboch stranách. Ale záhadne je, že od vodiča ide otváranie všetkých okien, nechápem kde môže byť chyba. Mne ani tak nevadí že to nefunguje, len na STK viem že skúšajú aj ovládanie všetkých okien...

• Pozitivní
      • Díky
    • 6 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem cervivec1,

Možná se už někdo s touto závadou potkal. Auto mi nahlásilo, že je prasknutá pravá přední žárovka. Žárovku jsem vyměnila. Po relativně krátké době mi auto svítilo kompletním svícením i když by mělo mít automaticky jen denní svícení. Nepřepíná se. V autoservisu mi sdělili, že odešlo čidlo, to se objednalo a ...čidlem to není. Projeli to diagnostikou a nic to neukazuje. Chvilku svíti i oranžová kontrolka, že je aktivní automatické svícení, pak nesvítí a svítí pouze kontrolka pro zapnutá hlavní světla. Že by se komplet zbláznilo a samo výměnou žárovky vyzkratovalo či přečipovalo? Neví někdo?

• 0 odpovědí
    • 1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem vejbuch,

Ahoj, mám dotaz poslední dobou mi občas začne svítit kontrolka světel s nápisem "Zkontrolujte koncové světlo vlevo!". Všechno jsem kontroloval a vypadá, že jsou všechny žárovky v pohodě. Po vypnutí zapnutí motoru je vše zase ok. Teď otázky: Co je koncové světlo vlevo? Stalo se to již někomu? Díky

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 11,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem doc. Chocholoušek,

Zdarec, rád bych se zeptal, jestli tu má někdo docs od canu na fabii 3 před faceliftem. Zvažoval jsem si napojit vrata (mám reverse engineerlý dálkový ovládání) na startér, ale už nějakou chvíli tu mám píchlej logickej analyzátor a nic moc výsledek (hlavně, protože mi to tu ten can dekodér v tom softwaru nebere, docela by mě zajímalo proč, protože ty raw data vypadají jako can a frekvenci mám doufám dobře (250kHz, což vychází z těch raw dat) už se mi povedlo pořešit ten dekodér, freq byla 500kHz, blbě jsem si zapamatoval co tenhle program bere jako freq (a idk, ono mi to předtím nefungovalo ani když jsem to zkoušel, ale teď to najednou jde), jen to teda docela spamuj…

20. Zdravím všechny, prošel jsem celé fórum, ale nenašel jsem nic o tom, že by se něco podobného řešilo. Třeba se s tím někdo setkal a dokáže mi poradit. Mám auto Škoda Fabia 3, 1.2 TSI, 81kW, r.v. 2015. Již nějakou dobu se mi dělo, že při zařazení R se sem tam neozval upozorňující tón (pípnutí), nerozsvítila se světla zpátečky a nefungovaly zadní senzory. Stačilo vyřadit a znova zařadit R. Po nějaké době to chtělo několikrát vyřadit a zařadit a po několikátém zařazení R se pípnutí ozvalo až třeba po 5-7s (až když jsem se rozjel), světla při couvání nesvítila, ale problikávala. Senzory byly funkční (ukazovali vzdálenost na Boleru i pípaly). Teď už při…

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 9,6tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem sedlar,

cus mam auto fabia 3 a z nejakyho duvodu prestalo fungovat a hlasi to: denni jizdni svetlo vlevo jizdni/obrysove svetlo vlevo smerovka vzadu vlevo brzdove svetlo vlevo koncove svetlo vlevo osvetleni spz chyba airbagu + pojistky jsou ok takze nevim co s tim

• 4 odpovědi
    • 1,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem jamiksa,

Odemknuto auto Fabia III TSI automat. Hned se objevila hláška - viz příloha foto. Auto šlo nastartovat a vyjet. Následně zajela zpět do garáže, páku do požadované polohy P a zatáhla ruční brzdu. Ale na displeji stále svítí varování a stejná hláška. Auto teď nejde zamknout. Můžete nám poradit co s tím?? Díky Ing.Mikšovský 603151751

• 2 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem virten,

Zdravím, mám takový dotaz. Mám v pronájmu pro zaměstnance Škoda pronajmutou F3 ve výbavě Style a v bližším výpisu výbavy je psané, že to má k corner light, avšak mě jaksi nefunguje . Je potřeba to nějak dodatečně aktivovat i když je to přímo ve výbavě, nebo dělám něco špatně? Díky za odpověď

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 15 odpovědí
    • 8,7tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem los pakos,

Obsahuje ŘJ Fabie možnost osvětlení prostoru pro nohy nebo by se muselo to osvětlení někam připojit, například na stropní světlo? Někomu se to nelíbí, ale mě to příjde praktické a viděl jsem to v trojkové Octavii. EDIT: teď mě napadlo jestli to nepatří do sekce Interiér

25. Zahájeno uživatelem BrozikCZ,

Ahoj, podarilo se nekomu uspesne dodelat (dokodovat / dobastlit) automaticke dojizdeni? Uz jsem to tu na foru cetl X, jak to kazdeho stve. Me to take neskutecne vytaci a je to asi jedina vec, ktera mi na Fabii opravdu vadi. Da se to nejak vyresit?

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.