Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

1. Zahájeno uživatelem titanius,

Ahojte. Teraz som potreboval natankovať a na benzinke som ostal v totálnom šoku... Nejdu mi otvoriť tie dvierka na nádrži,čiže nemôžem natankovať. V mycke som bol naposledy pred mesiacom.Ale dnes ráno je u nás -7'C. Žeby zamrzol mechanizmus? Tomu sa mi nechce veriť. Dojazd mám 55km... To je fakt neskutočné!!!! Auto mám samozrejme odomknuté. WTF?????

2. Zahájeno uživatelem Baker06,

Kupuji S3 po faceliftu, mohl by mi někdo objasnit jaké tipy předních led světel jsou a případně jak to svítí, jestli už se koukat jen po 'Matrixech' nebo jestli obstojně svítí i ty ostatní, díky za názory

• 3 odpovědi
    • 1,2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Shaarky,

Dělali jste již někdo? 2x jsem byl v myčce a přední světla, stejně jako B sloupky z venku (lesklé části) mohu začít leštit/renovovat, s myčkou končím, už jen ručně. Co myslíte, mohu použít běžné sady na renovaci světlometů? Máte prosím nějaký tip?

4. Zahájeno uživatelem Prochaine,

Na Combi mě zaujal tento spojler na zadních dveří. Prodejce mi sdělil, že k tomu nedostali žádné informace, vždy je v této černé barvě a je na všech Combi, které jim zatím dorazili. Nejedná se o Greenline - ten má (jak jsem viděl včera ve Frankfurtu) jiný spojler. Zajímavé je, že ve Frankfurtu byly asi 3 Combi (mimo Greenline) a žádný z nich to na sobě neměl - viz tato fotka.

• 7 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem deto,

Ahojte, planujem kupit priecniky na S3 combi, primarne na vozenie bicyklov (len po okoli). Aku znacku a typ doporucujete? S cim mate dobre skusenosti? Zatial mam vyhliadnute original Skoda pripadne Thule. Neviem ale ako su na tom s hlukom ak budu bez nakladu :) Diky za vase nazory.

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 24 odpovědí
    • 7,5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem roti,

Ahoj, je mozny jiz zakoupit zadni difuzor Sportline s chromovym oramovanim? Diky

7. Zdravím, chtěla bych se zeptat, mám Superb 3 L & K, najeto cca 115.000 km, je to cca 14 dní, co se mi začali kolem kol, spodku dveří a prahů objevovat menší i větší černé mastné fleky (auto je bílé, takže je to snadno vidět). Začalo to na pravé straně, ale tento týden už je to i na levé straně. Co to může prosím být? Děkuju!

• 1 odpověď
    • 638 zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem dfga,

Ahoj. Keď slabo prší stane sa mi, že ľavý stierač buchne o tesnenie na A stĺpiku. Bolo to v AS a vraj je to ok nastavene. Nejaké rady?

• 8 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem copik,

Ma tu niekto Matrix svetla na superbe ? Svietia sice fajn. Problem je, prechod svetiel stretavacie <> dialkove. Je tam asi 1 meter prazdne cierne miesto kde jednoducho svetla nesvietia. Daju sa napriklad zdvihnut iba stretavacie svetla ? Aby sa ten prechod zrusil. Nejake napady ?

10. Zahájeno uživatelem Spidmax,

Ahojte, mám na vás takú netradičnú a možno hlúpu otázku ale nedokážem na to prestať myslieť. - Pred par dňami mi prestal fungovať zadný ostrek okna, pri liftbacku - po demontáži trisky sa zistilo že je všetko funkčné a bolo potrebné iba vyčistiť / odvápniť trisku. ( Neviem či toto práve nemá niečo spojenie s mojou otázkou nižšie ) Moja otázka na vás majiteľov superbov. - Všimol som totiž si jednu vec, zakaždým keď používam ostrek zadného okna tak sa mi spolu s tým umyje aj cuvacia kamera. Aj napriek tomu že mám zaradený Park či Drive. Tuším sa to deje aj počas jazdy. - Je toto správanie normálne? Alebo by sa mala kamera umývať iba ak mám zaradenú…

• Líbí se mi
      • Pozitivní
      • Díky
    • 16 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem bojler,

Třeba se bude někomu hodit - zkusil jsem výměnu gumiček ve stíracích lištách Superbu: 1. prvně si musíte koupit auto, které má gumičky v dezolátním stavu a nebo je do tohoto stavu sám přivést 2. po splnění prvního bodu buď koupíte celé lišty v originálním balení/Bosch/Valeo a nebo zkoušíte dojít k totožnému výsledku levnější, ale o něco drastičtější cestou 3. potřebujete díl, který Škoda standardně nedodává a pochází od VW - originální gumičky do aerostěračů 4. Superb má lištu před řidičem dlouhou cca 65cm a před spolujezdcem kratičkou 45cm 5. Pokud takto měníte lišty poprvé, objednáte 1ks dílu 1K0955429B (teď 131Kč) a 1ks dílu 1K0955429D (…

12. Zahájeno uživatelem Pajapaja25,

Přestaly mi jít otevírat dveře u spolujezdce. Respektive, zevnitř to jde, ale zvenku jen někdy. Musí se vzít za kliku a posunout ji trochu (co to jde) dopředu a pak to někdy jde. Asi něco uvolněného, nebo vychozeného. Auto má najeto 60tis., a dveře u spolujezdce se používaly minimálně, takže opotřebované nejsou. Netušíte někdo co s tím?

13. Zahájeno uživatelem compu,

Zdravím, neřešil jste už někdo výměnu čelního skla? Co všechno se musí měnit (kamera, destovy senzor,...?) Kolik to stálo?

14. Zahájeno uživatelem solim,

U nového S3 5/2023 mi asi po týdnu ježdění začalo nepříjemně cvakat střešní okno pro přejezdu nerovnosti. Aktualne najeto 3tis.km. Namazáním silikonovým olejem gumoveho těsnění okolo okna , kam dosáhnu, velmi ztichne, ale vydrží to asi týden a pako znovu. Nemáte prosím někdo radu, co by pomohlo na delší dobu? V seevise mi po tel.rekli, že je to na týden nechat auto u nich, což se mi nechce. Děkuji.

• 4 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Aleš Hanus,

Ahoj, zdravím všechny. Mám Supa combi r.v. 2019 a chtěl by na zadek dát chrom. lištu nad r.z. jako má facelift. Má někdo zkušenost. Lišta se dá sehnat, ale mám problém sehnat zbytek těch lišt na světla do blatníku. Díky za odpovědi.

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 15 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem slavo,

Ahoj, mam problem ze v niektorych situaciach ked otvaram predne dvere, ta chromova lista co je ponad ne zachyti chromovu listu co je ponad zadne dvere (v tom mieste ako je na obrazku) a vytrhne ju z toho gumeneho tesnenia co v nej drzi. Da sa tam sice zatlacit nazad, ale uz ma to prestava bavit. Mate niekto podobny problem, ako ste ho riesili? Dakujem

17. Zahájeno uživatelem ajula,

Koupili jsme držák na střechu Neumann, na Superb III. Když jej přiděláme, špatně se zavírají dveře, jsou jakoby vyvrácené. Co s tím?

• 1 odpověď
    • 708 zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Emblacker,

Zdravím skupino,do manželky včera v koloně drcla zezadu paní. Paní dnes vovala,jakou částku má poslat na učet.Uplně nevím,kolik jí říct nebo to řešit rovnou radši s likvidátorem? Co myslíte? Ono se zdá,že to není nic velkého ale jen ta odrazka stojí asi 1200,-. Díky za názory a rady

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 24 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Spidmax,

Ahojte, rád by som sa spýtal skúsenejších - v utorok sa mi podarilo trafiť srnku v 90tke - rozbila mi predné mriežky v nárazníku, vytrhla všetky kryty motora a čo je najhoršie bol zlomená chladičová stena aj s ohnutím chladičov ( vďaka bohu nemá to vplyv na funkčnosť auta ) Chcel som sa vás opýtať, čo je nutné urobiť pri výmene chladičovej steny nakoľko to drží celý predok auta. - Je nutná kalibrácia svetiel, radaru, či akýchkoľvek asistentov? Toto je tá otázka čo ma zaujíma, nakoľko mi to nemá kto spraviť tak sa toho extrémne obávam a radšej sa tomu následne vyvarím nejakou opravou na " kolene " a zlepím to nejak dokopy. Ďakujem moc, číslo dielu…

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Kubidu,

Ahoj Škodováci :) Před nedávnem jsem koupil ojetého Superba III kombi. Je bílé barvy a přední nárazník je na krajích ve spodní části na obou stranách poškrábaný (odspoda nahoru); zřejmě od ne příliš citlivého přejíždění retardérů a pod. Řekl jsem si, že jej nechám vyměnit. Nevíte, na kolik to může vyjít? Mám to dávat do AS? Případně jiná doporučení? Předem díky za vaše rady, postřehy. Kuba

• 4 odpovědi
    • 3,4tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Ahoj chtěl jsem se zeptat zda je možné místo skla s mrtvým úhlem použit tyhle indikátory: https://a.aliexpress.com/_mM7Ros0 jedná se mi o to že nemám skla s indikátorem.. díky

22. Zahájeno uživatelem Dopa,

Zdravím. Mám dotaz (jako laik). Mám na SIII automatické stmívání zrcátek při oslnění zezadu a i v závislosti na světelných podmínkách. Rád bych nechal na auto nalepit folie na okna (zadní a boční zadní). Má toto velký vliv na viditelnost a stmívání zrcátek? Na funkci stmívání jsem si fakt zvykl, ale folie se mi taky dost líbí :) Děkuji za názory a případně reální zkušenosti.

23. Zahájeno uživatelem meereck,

Zdá se mi, že to na Superbu mám (je tam takový výstupek vypadající jako tryska), ale jestli jo, tak to rozhodně nefunguje. Je nějaký fígl, jak kameru ostříknout? Díky

24. Zahájeno uživatelem zdenek.kucera,

Ahoj, dnes jsem měl lehkou dopr. nehodu s tím výsledkem, že mám cca 1-1,5cm hlubokou rýhu od předního nárazníku / blatníku, přes přední dveře až po zadní dveře. Byl jsem v autorizovaném servise, a tam mi řekli, že je to mj. na výměnu předních a zadních dveří. A v této souvislosti měl bych dotazy (jsem laik, autům nerozumím): 1) když objednají nové dveře, to jim přijde v jakém stavu? Jen plech, v základové barvě? Nebo už přímo nalakované z továrny? 2) a předpokládám, že to bude jen ten plech (nebo komplet, včetně té „vnitřní strany“ dveří?). Pokud jen ten plech, ty stávající se budou muset „odstrojit“ a pak to zase dát na ty nové dveře. Bývá to v pohodě - tj. aby…

25. Zahájeno uživatelem Shaarky,

Nevíte prosím, zda-li popř. kde lze koupit těsnění okolo zadního přídavného světla ?

• Díky
    • 9 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.