Přejít na obsah

Elektrika

365 témat v tomto fóru

• 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
  1. Chování stěračů

• 3 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
  2. přední parkovací čidla

• 3 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 494 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 856 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  3. Dynamic light assist

• 3 odpovědi
    • 5.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  4. SmartGate

• 3 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 560 zobrazení
  5. Welcome light chyba

• 3 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 796 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 969 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 508 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 6.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Mas pravdu. Tiez nechápem nazvom. Pretoze Sport menu to aktivovat nevie, po inštalácii patchu na správnu verziu FW je nutne zapisat FEC kod 60400 cez diagnostiku. Keby to zapises bez patchu tak sa objaví ako neplatný, takze patch je aj tak nutnosť, ale treba aj tu diagnostiku ktora vie pracovať v EOL session. Teda ODIS, VCP, OBD11, ale aj VCDS ak vies ako.   Exception list neprida ziadne kody do inštalovaných, len sprístupní všetky funkcie (teda okrem Sport).
    • Sam zvazujem, ze by som si nechal dopisat 18tky pre Kamiqa kvoli tymto diskom a hlavne kvoli sirsej 215tke pneumatike. Co som tak zistoval, bude nutne napisat Skodovke, vid tento link, a zaplatit im za vydanie potvrdenia.   Je to ale dost nepekne od Skodovky, ze ak som si nekupil 18tky priamo z vyroby, tak mi ich v COC nenapisu, a teda ich majitel nema ani v technicaku.   Este idem napisat oficialnemu skoda predajcovi, ci nema pre mna nejake ine info.
    • Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně problému s automatickou převodovkou po výměně oleje. Mám Octavii IV 2.0 DSG rv. 2022 s nájezdem 60 tis. Km. V rámci garanční prohlídky jsem si nechal nepovinně vyměnit i oleje v DSG, i když to výrobce nepředepisuje, pouze doporučuje servis. Vin code: TMBAG8NX4NY100616, typ převodovky by měl být DQ200.  Po výměně náplní se začal nepravidelně při řazení objevovat zvuk při cca 50 km rychlosti. Popsal bych to jako málo zřetelné grrrrr. Zvuk jsem nahrál a poslal do servisu, při testovací jízdě se zvuk neprojevil. Ozývá se nepravidelně, nejde to vyvolat při nějaké konkrétní jízdě nebo rozjezdu.  Ptal jsem se, zda po výměně oleje proběhla něco jako "adaptace mechatroniky" - ale servis (originál škoda) tvrdí, že to se u mého typu vozu neprovádí.  Dotaz tedy zní, co vše se při výměně oleje (jsou tam dva typy) v DSG musí udělat? Provádí se nějaké přeprogramování řazení ? Máte s tím někdo zkušenosti?    Případně zde je záznam Zvuk je slyšet u rychlosti 41 km
    • Ahoj vsetci, podarilo sa niekomu nieco vyriesit alebo sa posunut v tomto probleme ? Nejake nove info ?
    • Ok, preto sa radsej pytam. Nebudem udpatovat ine verzie. Dakujem za radu.   ak mas pravdu s tym kodom 0006400 ze nejde updatnut patchom, ze to nejde exeption listom, tak nechapem vyznamu tych patchov na mibsolution,teda konkretne ich nazvom??? 
  • Vytvořit nový...