Elektrika
365 témat v tomto fóru
-
Zdravím mám dotaz zda někdo neví ,popřípadě doporučí někoho na vyřešení závady, která se neprojevuje pokaždé. Někdy po vypnutí motoru přes start stop se rozsvítí červená kontrolka servo řízení a 3x zazní výstražný tón. To se opakuje třeba 5x po sobě a po 6té už je zase vše bez chyby. Škoda Superb 2018 140kW nafta . Děkuji za rady.
-
- 3 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
-
Dobrý deň chcem sa spýtať čo môže byt zle keď zapnem klímu dám na low a v predu mi ide stále teplý vzduch ale v zadu ide studený vzduch je tam trojzónová klíma škoda superb 3
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Ahoj prosím o radu,při zamknuti auta se nezamknou dveře spolujezdce a nesklopi se zrcatko,ostatní dveře jsou zamčené a zrcatko u řidiče je sklopené,myslíte ze to budou jen kabliky v husim krku zlamané ?okno stáhnout jde,nebo komfortní jednotka? Děkuji předem za rady než začnu rozebírat...
-
-
- 9 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Mam problem s kurenim nedavno som dal kurenie na 26stupnov a sfukarov isiel iba letny vzduch auto samozrejme zohriate a diagnostika nic nehlasi v com moze byt chyba. V S2 nemam ziadny problen ten kuri aj na 24st. a v S3 ide len studeny. Motor 2.0, 104kw. (info pre moderatora neviem preco som musel prehodit temu s ostatne do elektriky co trebas ak je upchaty radiator co to ma spolocne s elektrikou. Ked tak treba urobit pod skupiny k prislusnym temam )
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zdravím bando,dnes sednu do auta a hned na mě vyskočí ZAVADA-ParkPilot v předu.Můžu jen předpokládat,že odešel jeden ze senzorů a tudíž jsou nefunkční všechny.Neměnil někdo nebo nějaké jiné zkušenosti či rady?Díky
-
- 2 odpovědi
- 6,5tis zobrazení
-
-
caute chalani. kupil som superb 3 r.v. 2015 TDI DSG a nefunguje mi ostrekovač čelneho skla+ostrekovač svetlometu pačku potiahnem a ide iba sterač a voda nestrieka a motorček nevrči.. AJ by som vymenil poistku ale nevie kde sa nachadzaju a neviem ani čislo poistky.....poprosim vas kde sa nachadzaju poistky a teda konkretne ktora poistka je na ostrekovačov čelneho skla+svetlometu. Pripadne nejake rady ci tam nemože byt niečo ine. Vodu som dolial az po vrchnak nadržky Velmi pekne dakujem za každu radu. Čauko
-
- 8 odpovědí
- 7,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, je možné koupit chromový klíč a následně pouze ze starého vyměnit vnitřek do nového chromového? Nebo se to musí nakodovat? https://www.levnealarmy.cz/eshop/komfortni-prvky/dalkova-ovladani/oem-ovladace/oem-obaly-klicu/nahr-obal-klice-pro-vw-passat-2015-3-tlacitkovy-48vw123.html?gclid=Cj0KCQjwvO2IBhCzARIsALw3ASpMjVrpHjlSQKFjmUYlgdlCjwliI014lLbHn6A9HISa-VzfQEK2WZcaAnDrEALw_wcB Díky
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravim, chcem kupit SuperB, 110kW DSG. Problem je, ze vzhladom na bezpecnost a pre mna osobne nulovy prinos systemu KESSY (stlacit ovladac na odomknutie a kluc do zapalovania miesto tlacidka nema pre mna ziadny prinos) si podla vyjadrenia distributora mozem objednat jedine Active vybavu, do ktorej si mozem dokonfigurovat dalsie veci. Problem je, ze nie vsetko sa da. Napr. virtual cocpit, sledovanie mrtveho uhla ... Neviete, naozaj sa neda objednat Smbition/Style s klasicky dialkovym, odomykanie i startovanie vozu? Pripadne neako deaktivovat ... Na passatoch sa vraj da objednat do vyroby bez KESSY, aj ked za priplatok ;) Inak nechapem, preco to tak…
-
-
- 178 odpovědí
- 59,1tis zobrazení
- 5 sledujících
-
-
Zdravím, po zkušenostech v mém okolí s poškozením kunou jsem se rozhodl namontovat si plašičku. V celku jednoduché: pro umístěná jsem se rozhodl na příčku vedle ventlilů a použil jsem k upevnění pérovou úchatku tapecírunku a napojil jsem ji na stálo jednek k - polu za baterií a + na pojistkové skřínce. Pojistka je uložená mezi pojistkovou krabicí a počítačem volně, jde o přístrojovou skleněnou pojistku, která byla součástí plašičky.Vše je na fotkách. U plastového držáku je podstatná jeho šíře, neboť v odhlučnění je prohlubeň akorát na tento rozměr. Délka držáku je delší z důvodu opření pravého konce o vrch příčky a tím není potřeba dalšího přištoubování a celé to drží ve …
-
- 1 odpověď
- 3,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím.. jaká je šance nakódovat klíč (kessy) za klíč z octavie 4? Černý leský.diky
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Dnes ráno po nastartování mi auto zahlásilo: Závada v systému rozpoznávání dopravních značek. Po tomto hlášení mi pak na palubce svítil oranžový vykřičník a nefungoval ani ACC. Auto jsem 3x po krátké jízdě zamknul a pak znovu nastartoval a asi až po hodině ta závada zmizela. Je to běžné, nebo si mám dělat obavy? Zítra se chystám do Chorvatska a byl bych docela nerad bez tempomatu. (je možné, že pokud bych v nastavení vypnul sledování značek, tak by možná fungoval - nezkoušel jsem)
-
- 2 odpovědi
- 6,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám už po několikáté problém s klima, když se zapne, tak pak nejde vypnout. V servisu 2000kc za restart jednotky a prý když to nepomůže tak je to na výměnu jednotky. Chvilku klid a teď zase blbne, má někdo stejnou zkušenost? Nevíte kde přesně jednotka je a kolik stojí nová jednotka? Vyměnit sám by asi neměl být problém nebo? Díky. Tomáš
-
- 3 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
co by obnaselo ? jde to ? pokud je podmineno kessy stacilo by mi i polokessy ( startovani tlacitkem ale kliky obyc - otvirani dalkou ) taky bych zrovna nestal o el zamek volantu . auto je 11/15 laurin a klement nema kessy z vyroby
-
-
- 10 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Dobrý den, byl bych rád za radu ohledně výměny žárovky DRL, přední světlomety škoda superb 3 (Hella), označení pw24w. Přístup k žárovce nemá jako jediný snímatelnou krytku a ta je jakoby na pevno. Nemáte někdo zkušenost s tím, jak tuto krytku odstranit? Pokud se tedy jedná vůbec o krytku a není to tak, že žárovka je tam zadělaná na pevno a otvor se musí vyřezat :-(. https://www.flickr.com/photos/138313055@N07/shares/m950bQ https://www.briskoda.net/forums/uploads/monthly_2018_01/5a54e47b5bf9a_Skodasuperblights.jpg.2793659514fc2aed05cb905ec0924729.jpg Děkuji za rady.
-
- 3 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
-
-
Ahoj, nemá někdo náhodou k dispozici schéma elektroinstalace která vede z voliče DSG ? potřeboval bych vědět kam ta kabeláž vede a pinování v jednotce.. Díky moc
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Vsimol som si ze cez VCDS v kanale motora mi pri hodnotach stlacenia plynu ukazuje od 14% do 85%...v superb 2 aj oktavii mi ukazovalo nestlaceny 0% a stlaceny 100%...je to chyba snimaca alebo to je takto okej?
-
- 0 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Lze nejak nastavit po zamknuti vozu, aby se mi vypla zasuvka vedle dire na telefon? Mam tam zapojenou kameru a nechci pokazde kameru vytahovat ze zasuvky a zase ji poustet. Proste odemknu, tak se spusti zasuvka, zamknu, tak se vypne.
-
-
- 7 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den, Carista mi vytáhla tyto chyby: Adaptive cruise control: 00836 - Valve 1 for gear selection, forward (N284) 01538 - Motors for beam adjustment (V48 / V49) 01396 - Valves for rear suspension struts (N150)/(N151) 01542 - Yaw Rate Sensor (G202) 01397 - Solenoid drip valve level regulation (N111) Mohl bych požádat někoho zkušeného, co tyto chyby znamenají a zda je to nutně na servis? Moc děkuji
-
- 5 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Ahoj – můžete mi prosím napsat, jak vám funguje vnitřní osvětlení? Zkusím to popsat – díky za trpělivost :-) přijdu k vozu, odemknu (uvnitř se rozsvítí vše naplno), otevřu dveře (stále vše svítí naplno), nasednu a zabouchnu dveře (vnitřní osvětlení včetně LED linek pohasne o cca 50%), tím pádem je v autě dost šero. Má to tak být? Chtěl bych aby do doby než nastartuju to svítilo naplno. Nemohu to v nastavení nikde najít. jedu, zastavím, vypnu motor (kessy) – a svítí mi pouze světla u podlahy a LED linky. Stropní světla (taky LED) ne. Ty se rozsvítí, až když otevřu dveře. Máte to taky tak? Nebo to mohu někde nastavit, aby se stropní světla rozsvítila hned jak vypnu moto…
-
-
- 9 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
-
-
Dobrý den, mohu se zeptat, lze vypnout denní svícení pokud je auto nastartované? SIII 2018-06 V manuálu a i v praxi : Ovládání světel 0 Vypnutí všech světel (kromě denního svícení) To denní svícení šlo kdysi hned po nastartování vypínat: levý blink k sobe a potom na 3s dolu (pro zapnutí stejně ale nahoru) Už to nejde? Nebo to jen dělám špatně? Děkuji a hezký den přeju
-
-
- 17 odpovědí
- 15,5tis zobrazení
-
-
Auto se uvnitř rozsvítí až při otevření dveří, to je dost nepraktické při vystupování, kdy potřebuji posbírat v autě věci. V nastavení osvětlení v infotainmentu jsem nikde nenašel volbu, aby se to rozsvítilo hned při vypnutí zapalování. Přijde mi to jako běžná funkce, tušíte někdo, jak se to nastaví? Díky
-
- 3 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Ahojte, prave som sa stal majitelom Superb 2017 combi 2.0 TDi 140kW. A hned mam jeden problem?. Zrusil som si v personalizacii uzivatela ktory bol nastaveny a teraz si noveho akosi neviem nastavit. Neviete kde by som nasiel nejaky navod alebo postup ako sa to robi? Diki vopred
-
-
- 16 odpovědí
- 6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, Včera ve schránce na telefon (tam, kde bývá indukční nabíjení) jsem našel malou žárovku a nějaký zavít. Auto mám týden ☹ Ani nevím, jestli standardně ta schránka je podsvícená. Snažil jsem se podívat, jestli je tam místo na žárovku ale je tam hodně omezený přístup. Můžete prosím napsat, jestli ta žárovka skutečně tam je a popř. kde ji mám narvat? Díky,
-
- 10 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Výměna panelu climatronic za nový původní panel 2016: 3V0907044AN SW: 3701 nový panel 2018: 3v0907044CP - SW: 4402 bohuzel nakoduji a pisel to zkrat pri zapnuti klimakompresoru T20e/18 Poradí nekdo kdo už to dělal?
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte na VCDS mi vyskocili tieto chyby. Snímac kvality vzduchu mam uz objednany novy, nevie niekto co tie dve dalsie chyby ? 03-ABS brzdy -- stav: Nefunkèní 0010 8291 - Datová sbìrnice; pøijatá chybová hodnota U1123 00 [008] - - [FCAN: MO_QBit_Motormomente signal is invalid] 08-Klima/topení -- stav: Nefunkèní 0010 263425 - Snímac kvality vzduchu B10AF 04 [009] - Vnitrni chyba systemu 13-Regulace odstupu -- stav: Nefunkèní 0010 1067 - Datová sbìrnice; chybìjící odezva U1121 00 [008] - - [FAULT_TIMEOUT_MOTOR_20]
-
- 0 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-