Přejít na obsah

Elektrika

349 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 513 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 451 zobrazení
    • 63 odpovědí
    • 36.5k zobrazení
  1. Nezávislé topení 1 2 3 4 9

• 207 odpovědí
    • 79.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 357 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 213 zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
    • 180 odpovědí
    • 137.3k zobrazení
    • 41 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
    • 20 odpovědí
    • 16.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 329 zobrazení
  2. Poistky

• 7 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 449 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 642 zobrazení
  3. Zásuvka

• 7 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 393 zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 168 zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
  4. Nefunkční KESSY

• 12 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  5. Front assist nedostupny

• 8 odpovědí
    • 2.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Když mě v 25.000km potkal opakovaný problém s motorem na 2 válce byl jsem poprvé v AS, kde mě jen vyměnili svíčky a ani jsem nevšiml, že by použili stahovák cívek a natočení svíček už vůbec. Nicméně po 100km jízdě od domu byl problém zpět a už následoval odtah do jednoho AS, kde mě na záruku vyměnili cívku. Tam jsem auto nechal a odjel náhraďákem a ráno si ho jen vyzvedl bez jakéhokoliv záznamu a papíru. Proto jsem teď v 54.000 km výmenu svíček odmítl a nechám to až za rok. Někde jsem četl o zpochybňování natočení svíček, tak nevím... 
    • Určitě je tam pojistka. Na autě se stoprocentní jistotou není žádný konektor bez jištění.
    • DPF - Diesel Particulate Filter 👍
    • Zdravím! Vzhledem k tomu, že už jsem párkrát vjel do garáže kde jde fakt o milimetry , vypnu motor a spustil se větřák. Mám strach jestli náhodou nešlo o vypalování filtru DPF, Proto jsem se rozhodnul koupit DPF indikátor. Jistota je jistota a pořád to vyjde levněji, než nový DPF filtr. Ale chtěl bych tady poprosit všechny, kdo toto mají v Superbu 3 o nějakou fotku, jak a kde to máte umístněné, uvažuji koupit 1m kabel OBD2, nebo opravdu nevím. Proto bych chtěl raději i poradit, jak toto máte vyřešeno. Děkuji všem za pomoc.
    • Pokud by byl motor hodně zanesený karbonem (při používání oleje 15W/40 třídy SD), tak by se spíš při použití lepších olejů (SF a vyšší) karbon rozpustil a hrozilo by ucpání mazacích kanálů. Oleje 10W/40 bývají skoro vždy SF a vyšší a modernější 15W/40 jsou též SF a lepší.
  • Vytvořit nový...