Audio, Infotainment, Konektivita
183 témat v tomto fóru
-
-
-
Chci se zeptat jak se vám líbí zvuk systému? Myslím v porovnání se standardním repro systémem v Supu 2,3 a nebo v Octavii. Díky.
-
-
- 193 odpovědí
- 107,3tis zobrazení
- 8 sledujících
-
-
Standardní prvky (oproti Amundsen) 8“ barevný dotykový displej 3D Navigace včetně map MapCare (pro Evropu) Wi-Fi SSD DVD mechanik Na přání (oproti Amundsen) TV tuner LTE internetové připojení (slot na SIM kartu)
-
-
- 982 odpovědí
- 297tis zobrazení
- 16 sledujících
-
-
Zde je seznam jednotek MIB, jejich čísel, výbavy, možnosti záměn dílů
-
- 0 odpovědí
- 11,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Používáte někdo Škoda Connect? Funguje vám ovládání nezávislého topení / větrání přes appku? Já vidím stav vozu, všechna data, polohu a můžu i rozhoukat auto na dálku, ale zapnutí topení mi nefunguje, když kliknu na Start, nic se nestane, žádná chybová hláška, ale topení ani větrání nenastartuje.
-
-
- 507 odpovědí
- 124,4tis zobrazení
- 16 sledujících
-
-
Dobrý den, měl bych prosím Vás otázku, koupil jsem Škodu Superb 2017. Chtěl bych se zeptat na Apple carplay, vlastním Iphone 15, mám povolenou Siri, podstatě všechno podle supportu na carplay od Applu, i když se připojím přes kábl, auto pořád nechce spolknout můj mobil, nenábízí žádnou možnost, jakkoliv se snažím připojit na apple car play, nejde to. Zařízení to auto nevidí. Mohl by být problém s novým iPhonem ? Či je nějaká možnost jak to zprovoznit ? Za rady Děkuji.
-
-
- 17 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj,nevím zda to patří přímo sem ale chci se zeptat jak si můžu aktualizovat mapy v navi.Nenabízí to tu někdo třeba?Auto už je 3 roky starý a silnice se mění.Zrovna nedávno jsem dle navigace dojel na křižovatku,kde se mám dát vlevo ale přede mnou byl kruháč snad z pěti výjezdy.
-
-
- 256 odpovědí
- 122,8tis zobrazení
- 13 sledujících
-
-
Ahoj, procházel jsem vlákno a nic podobného jsem tu nenašel. Na tátově Superbu MY 2015 přestalo fungovat handsfree, nelze rozkliknout volba telefonu, když zruším rozhraní business a chci jen bluetooth, tak se nic neděje a systém se chová jako zamrzlý. Tak jsem si řekl, že zkusím přes kabel nejdříve Android auto a poté i carplay a ani jeden systém nefunguje. Systém hlásí, že "funkci můžete uvolnit aktivačním klíčem. Obraťte se na servis". jsou tyto funkce propojené? Smartlink mi vždy od nového vozu fungoval, je jeho aktivace doživotní? Nějaká rada čím je tato chyba způsobena? Auto asi bude muset zpět do servisu... díky za pomo…
-
- 3 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám nově Superb 3 Scout (2023), koupený přes Škoda Plus. Založil jsem si uživatelský profil, ale nejde se mi stát hlavním uživatelem. Při volbě "Stát se hlavním uživatelem" postupuju, že zmáčknu odemykací tlačítko na 2 klíčcích... na display se zobrazí, že klíče byly zjištěny a pak mi to napíše hlášku, že to trvalo příliš dlouho, že mám stisknout odemykací tlačítka rychle po sobě... nebo to nenapíše vůbec nic a jen se kolečko točí... - rádio dlouhým stiskem vypnout jsem zkoušel - tovární nastavení jsem udělal - stropní tlačítko SOS svítí zeleně - tlačítko "i" nefunguje 😕 musím s tím do servisu nebo to jde nějak na…
-
-
- 6 odpovědí
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem, mám SUPERB III (2019) Laurin a Klement. Nevíte kde se dá v infotaimentu nastavit ČAS (obrázek níže písmeno A) na digitálním kokpitu vedle šipky směru ? Díky za odpověď. M.
-
-
- 8 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
-
Ahojte, podarilo sa niekomu rozbehat Android Auto na Amundsen radiu? mirror link mi funguje ale zobrazuje len skoda aplikacie a Google maps, neviem tam dstat Sygic. A android auto nejde vobec ani na Samsung S6 ani na Sony Xperia Z5 nejaky napad ako na to?
-
-
- 426 odpovědí
- 143,8tis zobrazení
- 11 sledujících
-
-
Zdravím vás 😊 Chcem sa spýtať ma niekto podobný problém zo suboowerom ako ja? Problém je že niekedy hra basuje-pekne búcha a po dlhšej dobe pri hlasnom počúvaní prestane suboower hrať žiadne base nič a nehrá nejaký čas. A potom po čase začne zase normalne hrať ako pred tym. A potom zase to iste. Ide o rádio Bolero superb 2015 Vie mi niekto poradiť kam pozrieť čo skúsiť🙏 Ďakujem pekne za kazdu radu.
-
- 6 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny,mám problém a to ten že když si pustím hudbu s telefonu přes bluetooth tak mi hraje jen jedna strana.Pripominam že rádio hraje normálně.Superb 3,2016 Laurin a Klement, systém Canton
-
- 0 odpovědí
- 363 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Máme týden nový Superb a při parkování se nezobrazuje kamera. Resp. jednou se zobrazila, od té doby nikoliv. Senzory pípají, ale neukáže se, jestli to patří k předním nebo zadním a v jakém místě je překážka. Na obrazovce prostě zůstane to, co tam bylo do chvíle parkování. Máte někdo prosím nápad, jak to zprovoznit? Chystám se do servisu, ale radši bych si poradila sama.
-
-
- 4 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
-
-
Ahojte, neresil nekdo nesoulad zobrazeni asistentu ? Asistenti jsou funkcni, zobrazeni na virtualu je spravne ale Columbus ukazuje, ze nejsou aktivni. Pri pokusu o zapnuti pres Columbus vypise Funkce prave neni k dostupna.
-
- 3 odpovědi
- 476 zobrazení
-
-
ahoj, mam po X letech opet Skodovku, konkretne Superb III a ani za boha nemuzu prijit na to, jak na budikach virtualniho kokpitu nastavit, aby se zobrazovala spotreba prumerna od startu. Zobrazuje mi to jen prumernou dlouhodobou spotrebu. V manualu jsem nic nenasel a pritom v manualu maji fotky virtualu, kde maji prave spotrebu od startu. Da se to nekde zmenit prosim? a jeste screen pro ilustraci: chtel bych tam mit v leve casti zobrazeno toto (ale misto od startu tam mam dlouhodobou):
-
- 2 odpovědi
- 531 zobrazení
-
-
Pánove mám otázku. Vymenil som svojho OIII Scouta za Superb Scout a zaskočila ma jedná vec. V OIII som na volante mal tlačidlo na prijatie hovoru kdežto v Superbe tam mam tlačidlo VIEW. Mne to hlava neberie ale ako často si človek potrebuje meniť zobrazenie virtual cocpitu? Viem nejakým tlačidlom na volante prijať a ukončiť hovor ? V návode som to nenašiel napísané. Volant je trojramenný nie ten nový. Ďakujem.
-
-
- 11 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, mám škoda Superb LK tv 2016 a v autě mám aktivovaný SmartLink který využívám. Občas a to zcela náhodně se stane že se buď po chvíli SmartLink odpojí a nebo se vůbec nepřipojí. Po vypnutí zapalování, odchodu z auta, zamknutí a opětovném nástupu do vozidla kdy se systém restartuje se vše spojí a funguje jak má... Je to otravné a rád bych zjistil proč se to tak děje, případně jak systém restartovat tak aby se android auto spojilo.
-
-
- 6 odpovědí
- 927 zobrazení
-
-
Ahojte, viem že sú tu separátne vlákna pre oba infotainmenty, ale stále sa neviem rozhodnúť či si priplatiť za paket Columbus pre Superb 3 FL, nie sú to malé prachy... Primárne na navigáciu budem používať Waze cez Android Auto a Superba si budem vedieť určite nastaviť cez Amundsen úplne rovnako ako cez Columba, ale aj tak som zatiaľ nenašiel hlavný argument prečo ísť zo základu do vyššieho. Čo by mi určite mohlo vadiť a chýbať na Amundsenovi oproti Columbusu? Kvalitnejšie mapy? 3D mapy? Ktoré GUI behá svižnejšie? Ktoré má menej múch? Díky vopred za akýkoľvek názor a skúsenosti...
-
-
- 63 odpovědí
- 63tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Zdravim, - je mozné dodelat Monitor vykonu (Perf. monitor) a Off-road menu na Superb 3 ? MIB 2.5 (MHI2_ER_SKG13_K4524_MU1382) Tady jsem nasel nejaky postup, www.digital-eliteboard.com/threads/audi-vw-skoda-seat-cupra-porsche-m-i-b-more-incredible-bash-nur-fuer-harmann-mhi2-q-vim-ifs-root-patcher-gem-enabler.494886/ ale nejdou stahnout Patche. Poradi nekdo ? Diky
-
-
- 9 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, nedávno jsem koupil Superb III 2016 před facelift a rád bych si nechal od někoho šikovného vyměnit displej z faceliftu - jednoduše kvůli vzhledu. Jde mi o to, jestli nebude potřeba vyměnit celá jednotka nebo bude stačit jenom displej. Případně kdyby někdo věděl o tom, kde levně koupit nový displej, tak dejte vědět, díky!
-
-
- 7 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
Shanim subwoofer do Superb 3 sedan, a bylo mi doporuceno JBL BassPro Nano pod sedadlo spolujezdce, s ovladacem síly basu na kabelu. Dival jsem se jeste na ozvucnice do bočnice v zavazadlovem prostoru, a nic jsem nenasel, pritom jsem nasel docela hodne ozvucnic do bočnice do starsich superbu a octavek (napr zde: https://www.ahifi.cz/oem-ozvucnice-na-miru-ozvucnice-do-rezervy-prazdny-box-do-bocnice-kufru/). Subwoofer do rezervy nechci. Nemate nekdo nejaky tip na tu ozvucnici v bočnici? Diky.
-
-
- 11 odpovědí
- 2,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, menil som bateriu za novu, riadne ju nakodoval, volant dolava/doprava, kratka trasa, cez VCDS som precital chyby v aute a vsetky som vymazal. Vsetko je ok, no vsimol som si, ze ikonka "internetu" je odvtedy cervena. Auto je riadne pripojene k wifi v mobile (hotspot). Nikdy som s tym problem nemal. Skusil som: - pripojit auto k hotspotu na druhom telefone - factory reset WLAN v aute Skoda-Connect mam aktivne do 2026, konkretne Care Connect. Nema s tym niekto skusenost prosim? Uplny reset vsetkeho velmi robit nechcem.
-
-
- 1 odpověď
- 799 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, skoro každý týden mi svítí nějaká aktualizace. Superb IV MR2021 Infotaitment Columbus. Hodně jsou tam update systému, změny nepozoruji ale seznam změn je někdy dost obsáhlý a někdy drobnosti. Včera se mi tam svítily tři updaty, Dvě apky a jedna systémová. Systémová se vždy stáhne a aktualizuje ručně až auto stojí. Všiml si někdo někdy nějaké změny?
-
-
- 23 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Čaute, nemôžem prísť na to prečo po štarte počuť môj hlas v reproduktoroch. Trvá to cca 5 minút a potom už nie.
-
-
- 15 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
- 2 sledující
-