Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....

1. Zahájeno uživatelem klakson23,

Zdravím všechny a předem se omlouvám, zda by to sem nemělo patřit. Dnes se mi stala cellkem prekérka. Jedu po Brně a zničeho nic se mi na palubce rozsvítilo červeně auto a kolem něj čárky (jakoby když parkujete tak ukazatel vzdálenosti) Auto prudce samo od sebe zabrzdilo. Nikdo předemnou, naštěstí nikdo za mnou. WTF??? To mám jako mít strach s tím autem jezdit?

2. Zahájeno uživatelem stoca,

Dobrý den, minulý týden jsme vyzvedli nově vyrobený Kodiaq L&K, funguje bezdrátový Apple CarPlay, ale mění v autě bezdrátová nabíječka. Nedokázal by jí někdo dodělat? Jde to vůbec? Děkuji. Martin

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem mikkiste,

Ahoj profíci, chtěl bych poprosit o radu v následujícím problému. Kamarád si do Kodiaqu pořídil nové přední elektrické sedačky obě s pamětí - předtím měl spolujezdcovu mechanickou, řidičovu el. s pamětí. Sedačky jsou úplně nové origo z výroby (L&K). Řidičova sedačka funguje bez problémů. Pro spojujezdcovu byly pod sedačkou v podlaze nechystané všechny konektory na připojení, ale po připojení ta sedačka nejeví známky života. čekali jsme, že půjde aspoň nastavovat, ale vubec žádné tlačitko nefunguje. Zatím jsem zjistili a zkoušeli toto, ale nikam jsme se nedostali, sedačka je pořád mrtvá: ve srovnání s konektorem pro řidičovu sedačku v podlaze …

• 3 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Petr2212,

Ahoj lidičky chtěl bych si nechat poradit - bohužel chybou při objednávce auta jsme přišli o virtuální pedál pátých dveří. V servisu mi nyní sdělili, že není možné jej dodatečně namontovat i když je el otevírané víko kufru. Bohužel si myslím, že s tím servis nechce více dělat hlavu a tak je nejjednodušší říci že to nejde. Na internetu jsem objevil komplet sady na domontování virtuálního pedálu tak je mi podivné, že by to skutečně nešlo. Umíte někdo poradit jak to skutečně je ??

5. Zahájeno uživatelem Petr2212,

Ahoj včera jsme vyrazili na výlet a kamarádce došla baterka v mobilu. No nic říkám připoj jej na USB a a necháme ho dobít, až se vrátíme bude nabito. Jaké však byo moje překvapení, když jsme zjistili, že při vypnutém startování jsou všechna USB nefunkční a tudíž se telefon nenabíjí!! Tohle prostě nechápu - tak že se chci zeptat, nelze někdě nastavit či zapnout, aby byly USB porty funkční a daly se využít i když nejsme zrovna v autě ??

• 3 odpovědi
    • 7,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem emkac,

Akym sposobom vypnut kontrolu zapnutia zadnych pasov? Resp. ako vyriesit problem so psom na zadnych sedadlach, pricom je priputany specialnym pasom pre psa. Prvy problem je, ze sedacky su strasne citlive na akukolvek vahu. Cize ked sa pes (aj ciastocne) presunie na vedlajsie sedadlo, zacne hned pipat kontrolka, ze tam sedi niekto nepriputany. Druhy problem je, ze pokial je pas pre psa zapnuty namiesto klasickeho bezpecnostneho pasu, tak je tam asi nejaka ina koncovka, takze auto to vyhodnoti ako falosny pas a kontrolka zacne pipat, aj ked v skutocnosti na danom sedadle zapnuty pas je (len nie original skodovacky). Doteraz som mal SuperB (rocnik…

• 3 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem jfgroup,

Zdravím vespolek. Nikde jsem nenašel, proto jsem si dovolil založit nové téma. Nestalo se někomu, případně nemá někdo nápad, jednoho rána po vstupu do odemčeného auta se zvukem divným odemkl zámek řízení, ale panel přístrojů zablikal červeným volantem a maxidot napsal hlášku Zámek řízení vadný, Zastavte. Budíky vypnuté, všude klid, jde pustit jen rádio, stáhnout okno, posunout sedačky. Nemá někdo nápad či zkušenost co s tím? Než se budu muset vnutit servisu ŠA, ptz mi přijde že ochota skončila složením peněz a snaha s koncem záruky. A pro názornost výpis z domácí VCDS. Děkuji velice předem za pří…

• 2 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem jumbojet60,

Dobrý den. Chci se zeptat, zda je možné u modelu Active (Kodiaq) aktivovat zadní obrysová světla na pátých dveřích - ty do vodorovné špice. Děkuji za info. Jumbojet

• Pozitivní
    • 17 odpovědí
    • 18,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem laskymartin,

zdravim vsechny mam dotaz hodne dobry kamarad poridil zene kodiaqa ale ona se boji couvani tak se chci zeptat jestli si nekdo nedodelaval kameru potrebuju zjistit co vsechno to obnasi?diky za kazde info

• 3 odpovědi
    • 5,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem fidel2,

Zdravím, chci se zeptat při změně ambietniho osvětlení se mi mění barvy jenom ve dveřích a infotaiment a pal. počítač mezi budíky zůstává pořád zelenej. Když jsem koukal na YouTube, tak se to mění podle barvy jakou přepnu. Dá se to nějak nastavit, aby to taky tak fungovalo. Mám amundsen 2017. Díky

• 4 odpovědi
    • 5,4tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem David_J,

Caute pani, oplati sa priplatit si vybavu 230V zásuvka a USB-C port vpredu a vzadu? Ako realne sa da 230V vyuzit? Povodne som rozmyslal na dobijanie notebooku, ale NB nabijacka sa do plochej autozasuvky nezmesti.. Usetrene peniaze by som mohol napr minut na Phonebox... Dakujem David

• 1 odpověď
    • 3,2tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Pavel Putík,

Zdravím, mám Kodiaqa od ledna 2020 a aktuálně mi poslední tři dny nefunguje odemykání auta přes Kessy. Pokud strčím ruku do kliky, tak se nic neděje. Zamykání přes rýhu na klice je zcela funkční. Nevíte prosím, kde by mohl být zakopaný pes? Díky za odpověď

• 5 odpovědí
    • 19,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem l79,

Provedl jsem výměnu slabé baterie (CR2032) v Kessy klíči. Auto samo psalo, že je slabá. Vyměnil jsem baterii, kterou jsem měl doma (německý Ansmann), výměna v pohodě, ovšem po výměně stejná hláška. Naštěstí jsem měl doma ještě jednu (GP) a ta již byla v pořádku. Tudíž jsem se přesvědčil, že ne zdaleka všechny baterie jsou stejně kvalitní a to měly stejnou dobu expirace (2025). Původní baterie značka Panasonic - cca 3.roky provozu ? Jen pro zajímavost jsem změřil napětí: Ansmann 3,282 V; GP 3,186 V.

• Pozitivní
    • 19 odpovědí
    • 13,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Mikalangell,

Zdravim Vas, mam problem a chcem sa poradit. Vlastnim skodu kodiaq 2,0 d. Prestava fungovat viac veci spojenych s akumulatorom a pripisuju to tomu ze mam zapnute vyhrievanie sedacky, radio, a barz co s elektriky. Ze to nestiha dobijat baterku a potom to neotvara zamok pri dotyku na klucku a vypisuje bateria slaba. Viete mi nioeco poradit.

15. Pri stahovani okna u ridice mi asi odesel mikrospinac - nefunguje stahovani/vyjizdeni okna u ridice (druha poloha) do krajnih ploh - jakmile spinac pustim, okno se prestane pohybovat. U vsech ostatnich oken na aute druha poloha spinace funguje. Nevite prosim nekdo presne ozmaceni nahradniho dilu (cerne provedeni)? 5G0 959 857 E IHA??? A nemate nekdo navod - postup, jak ho vymenit? Nechci si zbytecne poskrabat dvere, kdyz bych to zkousel a nevedel, kde za to vzit ;-) Diky.

• Díky
    • 3 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem LeeCe,

Chtěl bych vědět, zda chování pátých dveří je v pořádku . Za deště prijdu k autu otevru kuft sahnutim na dvere, dám tašku a v tom se s pípáním začnou dveře zavírat. Musím sahnout na tlacitko pripadně silou dvere zastavit, podarí se to tak na 5 sekund a zase se zaviraji. chtel bych vedet, jestli je tam nejaka automaticka ochrana pokud prsi = uzaviram otevrene pate dvere (pripadne okna) nebo jen cidlo pod autem je zblaznené napr. stékánímk vody pres čidlo apod. Stalo se mně to opakovaně za deště. Take se mně staloo ze sem jednou dvere zastavil, prselo, bylo to cca 4 minuty stale otevrene, prisel jsem k autu k nárazníku, tak cca …

• 4 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Casio_o,

Kamarád má kodiaq RS (výroba 09/2019), který zobrazuje na displeji před řidičem vlevo dole vzdálenost "TRIP". Chybí celkové km. Nedaří se mi najít jak tento údaj změnit na celkové km. Lze to změnit? Rovněž pod tímto panelem chybí tlačítko nulování Trip km. Kde to jednoduše vynuluju. Omlouvám se za triviální dotaz, ale už si nevíme rady. Díky za radu

18. Zahájeno uživatelem Lukáš Kadlček,

Zdravím. Mám Kodiaq 2017 auto ma 360` kamery, ale nemám automatické přepínání dálkových svět. Lze to jen nějak dokódovat nebo je potřeba nějaký větší zásah? Případně kdo to dělá někde na moravě (nejblíže uherskému hradišti) a kolik to zhruba zabere času a kolik to bude stát? Dále by mě zajímalo, jestli se dá zamknout i nastartované auto z venku dálkovým ovládáním.(auto má kessy) Předem děkuji za rady a informace

19. Zahájeno uživatelem ferda25,

Tak otestováno, stálým držením tlačítka Kodiaq zavírá i tlačítkem ve dveřích řidiče, jen je škoda, že opustilo tlačítko středový tunel.

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 10,9tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Maroš Klempa,

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na niekoľko vecí ohľadne aktualizácia software v riadiacej jednotke. Som v tejto oblasti úplný začiatočník. Mám rok a pol starý Kodiaq 2.0TSI. 1. ako zistím verziu software riadiacej jednotky vo vozidle? 2. dá sa nájsť niekde na webe Škody číslo aktuálnej verzie software riadiacej jednotky pre moje vozidlo? 3. chápem to správne, že autorizovaný servis by s jeho vybavením by mal byť schopný aktualizovať teda nahrať do môjho vozidla novú verziu software riadiacej jednotky. Alebo je to tak, že software sa nedá aktualizovať a ten čo bol vo vozidle v okamihu kúpy tam už bude navždy? Ďakujem za odpovede

• 1 odpověď
    • 6,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem ValdoN58,

Zdravím všechny majitele Kodiaqů. Umíte někdo zapnout indikaci LED diod v kolečku ovládání elektronické klimatizace při AUTO režimu? U Octavie II tato fíčurka fungovala. Minimálně jsem vždy věděl, že regulace otáček klimatizace funguje a není třeba to ověřovat zbytečným kroucením kolečka ovládání. U Kodiaqu indikace není. Lze to vůbec zapnout? Děkuji za radu.

• 2 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Vytlacil,

Zdar hoši, dnes mi dopoledne volá kolega z cesty - Kodiaq (má stejný jako já, tedy 2.0 TSI, ale ročník 2018) se mu zastavil po 1.000 km cesty v Itálii a nejde už nastartovat. Pominu-li celkově nepříjemnou zkušenost násobenou tím, že ŠA má údajně výpadky systémů a tudíž nemůže zkontrolovat, zda je auto pod zárukou mobility (?), a tudíž neschopna pomoci v nouzi, nenapadá vás, co by tam mohlo být za problém? 1. vadné tlačítko startování? 2. vybitá baterie (je to snad AGM, takže ani 1.000 km jízda ji nemusí dobít)? 3. vadný start-stop? 4. ? Auto se snad povedlo díky pojišťovně dostat do autorizovaného servisu (na dvorek) a už…

• 6 odpovědí
    • 11,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Marous,

Dobrý den, nevíte, jestli je možné u kodiaqa nastavit, aniž bych nastartoval, případně dal 15, mě fungovalo rádio včetně telefonu ? Když zapnu rádio bez nastartování, píše mi to, že mám omezené funkce infotainmentu a mám nastartovat... Je možné toto obejít ať už kódováním nebo ,,spojením kablíků,, ? Děkuji

• 1 odpověď
    • 3,5tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem ministry078,

Zdravím vás. Mám takú otázku ohľadom 12 V zásuviek. Mám Kodiaq Style, a všimol som si, že po zamknutí auta, ostávajú 12 zásuvky / v predu aj v kufri/ stále napájané. Na rozdiel od USB portu, ktorý sa po čase vypne. Chcel som totiž zo zásuvky v kufri napojiť subwoofer, kedže nemusím zasahovať do inštalácie ani ťahať káble. V starom aute som po vypnutí zapaľovania, nemal napätie v zásuvke. žiaľ tu je to stále pod napätím. Dá sa to riešiť prekódovaním v servise ? Alebo nie ? Ak nie, mohol by som prípadne nájsť poistku na tú zásuvku, a ovládať /spínať/ ju cez relé ktoré bude ovládané cez poistku na ktorej nie je napätie po vypnutí zapalovania. Len je to navyš…

• 5 odpovědí
    • 12,1tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem F16,

Zdravím, začátkem ledna budu mít Škodu Kodiaq ve výbavě STYLE, jedná se o skladový vůz, ve kterém není Phone box (bezdrátové dobíjení telefonu a zesílení signálu). Koukal jsem na netu, že jednotka bezdrátového dobíjení se dá sehnat včetně rámečku ("popelníku"). Nemá někdo zkušenost, zda v této výbavě lze Phone box jednoduše doplnit ? Nevím, zda u této výbavy je příslušná kabeláž již předpřipravená ....... pokud by nebyla, jak je náročné doplnit i tuto kabeláž ? Předem děkuji za případné reakce. V.V.

• 1 odpověď
    • 4,4tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.