Interiér
vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....
83 témat v tomto fóru
-
Ahojte, vcera po celodennim desti jsem zjistil ze mam na strane spolujezdce vodu. Jezdim sam, a tak me to prekvapilo. Zkousel jsem sahat na vsechny mista kolem, ale zadnou vlhkost jsem nenasel (je pravda ze jsem to zkousel az v garazi po jizde, takze to mohl ventilator po ceste vysusit) Stejny problem jsem nasel u F3, nesetkal se s tim nekdo i u Karoqa???
-
- 1 odpověď
- 3,4tis zobrazení
-
-
-
Nazdar. Dnes si tsk vecer idem s rodinou a so zenou sme sa zhodli, ze je velka skoda ze zadne dvere nemaju tu led listu, co by svietila, myslite zeby sa to dalo dorobit?staci mi aby svietila na modro(ine farby sa nam nepacia) neriesil to nikto?vzadu tie dvere su tske smutne a tmave v noci
-
- 4 odpovědi
- 5,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, zkoušeli jste už někdo nacpat všechna 4 kola na přezutí do kufru na stojáka? Vejdou se vedle sebe? Klidně i se sklopenými sedačkami a sundaným deklem. Nebo se tam musí nějak položit?
-
-
- 19 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj. Chci se zeptat, je to jen u mě, a nebo škoda nedala do sloupku dveří žádné ofuky? Já vím, že ofuk je na palubní desce, ale přijde mi že nemá šanci řádně a normálně odmlzit skla přes sklon obložení dveří
-
-
- 6 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, sundaval jste někdo obložení v kufru. Snažím se demontovat panel v pravo na straně ale nemůžu najít žádný šroub ani zácvaky.
-
-
- 4 odpovědi
- 7,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všichni, instaloval někdo do Karoqa tento originál škodovácký díl? Jde mi o to, zda je postup stejný jako u jiných aut Škoda. Tady je to tuším popsáno u Superba. Na YouTube jsem našel výměnu u koncernoveho Golfa. V obou případech musí páka na otvírání motorového prostoru dolů a pak asi dva plasty. Viděl jsem to tam rvát i bez sundání čehokoli, ale to mi přišlo přes čáru. Nerad bych si prakticky nové auto hned zmršil. Samozřejmě si řeknete, že jsem si to měl hodit do objednávky. Bylo to tam, ale já u prodejce při předání vyměkl, mám jen alu pedály, moje blbost. Díky za případné zkušenosti výměnou. Že jsem vůl mi psát nemusíte, to vím 😉
-
-
- 13 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny, jsem čerstvým majitelem 2.0 TDi 4x4 s varioflex sedačkami a řeším zavazadlový prostor. Jsem muzikant a vozím kufr s klávesami, repro plus pár dalších věci, které se do auta bez problému vejdou. Už jsem se tu v jiném tématu ptal na větší koberec přes celou plochu... Teď ale přemýšlím nad tím, jestli by šlo srovnat podlahu kufru a prostoru po odejmutí zadních sedaček. Jelikož je to čtyřkolka, je tam docela výrazný schod, což není ideální při nakládání/vykládání věcí. Neřešil to tu už někdo? Třeba dát pod koberec nějaký šikmý nájezd nebo jakousi "redukci", která by zvýšila nižší část podlahy? Nevím, jaká je podlaha ve verz…
-
-
- 15 odpovědí
- 21,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Hasiaci prístroj nieje v povinnej výbave, ale je odporúčaný vo viacerých EU krajinách. Vozíte niekto v Karoqu hasičák - ak áno, aký a kde ho máte? Má niekto tento držiak? https://www.obautodily.cz/drzak-k-hasicimu-pristroji-original-pro-vozy-skoda-2134cz551/
-
-
- 10 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všetkých, Namiesto multimédií (CD, SD karta, atd.) mám v aute záslepku (viď foto). Skúšal už niekto využiť tento priestor ako dodatočný odkladací priestor v Karoqu? Veľkosť by bola ideálna na dokumenty, atd.
-
-
- 11 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
Síce je to prkotina, ale pre istotu sa spýtam (lebo mám pocit, že mi to stratili decká) - koľko ste dostali do výbavy vyberateľných háčikov, ktoré sa upínajú na zadnú stranu zadných sedadiel? tj nemyslím tie posuvné háčiky na bokoch, ale tie pevné. ja tam mám po pár mesiacoch používania vozu už len jeden, no mám pocit, že boli dva, na každom sedadle jeden. Díkes. (pre istotu info - mám výbavu Style, nemám Vario systém sedadiel...predpokladám, že tie háčiky sú štandardná výbava)
-
-
- 43 odpovědí
- 13,7tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, v protislunci mi připadá sluneční clona předního okna velice krátká. Nemáte podobnou zkušenost ? Hledal jsem nějaké jiné clony a pod., ale nic použitelného nenašel, prodlužování tmavším sklem a pod. je hodně, ale to mi nepřijde jako dobré řešení. Z nouze lze dát výše sedačku, ale pak zase komfort řízení mizerný :-(. Díky.
-
- 2 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, tak jsem narazil na dalsi problem a zajimalo by me zda nemate nekdo stejny. Dnes jsem zjistil, ze mam uvnitr patych dverich rybnik a to docela dost. Po otevreni se vyvalila voda do kufru zpod tapecirunku patych dveri. Pri otevirani/zavirani bylo slyset jak sploucha ve dverich voda. Vyndal jsem spodni gumove zaslepky a pri zavirani kufru zacala vytekat voda. Predpokladam, ze tam zateka kolem tech malych svetel kufrovych dveri.
-
-
- 8 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim ostal mi v ruke drziak/smerovac /uchytka na pravrj strane od amundsena. idem do skodovke a samozrejme neuznali ako reklamaciu. co stym? ten diel sa zlomil vo vnutri a nie mojou vinou a jedneho dna mi ostal v ruke ked som siel nastavit smer vyfuku vzduchu :( teraz ked idem v kopci, tak pocujem ako sa.mi nieco gula v potrubi. zo zaciatku to bolo mile ze aka mala gulicka ale casom to prestava byt sranda.
-
-
- 3 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
V sobotu som bol na prvej lyžovačke tohto roka a lyže som prevážal vo vaku medzi zadnými sedadlami. Je to najlacnejšie riešenie. Ale tvrdí sa, že to nie je bezpečné. Škrabem sa preto za uchom, či nekúpim originál ŠKODA vak na lyže, ktorý sa dá fixovať bezpečnostnými pásmi, ale len z dôvodu, že by som mohol za to dostať v Rakúsku pokutu. Má s tými pokutami niekto v Rakúsku skúsenosť, či by mi pomohlo, že mám originál ŠKODA vak, ktorý bol odskúšaný aj pri crash testoch? Alebo aj nie? V rakúskych a maďarských policajtoch sa nikto nevyzná.
-
-
- 26 odpovědí
- 17,6tis zobrazení
-
-
Ahojte Ako sa starate o klimu? ja asi 4min pred cielom vypnem AC a zapnem topenie na bomby a asi minutu pred cielom zapnem vnutorny obeh. Co robite vy? Davate dlhsie vnutorny obeh? Je lepsie davat topenie so zapnutou klimou ? su rozne nazory a tak. Uz ste neako dezinfikovali ?
-
-
- 23 odpovědí
- 9,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojky lidičky neví někdo kolik cm má kufr po sklopení zadních sedaček? děkuji za informaci
-
-
- 19 odpovědí
- 12,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj všem. Chystám se spojit kameru napřímo do pojistkové skříně v palubní desce. Zjistil jsem, že snad funguje pozice 47 zadní stěrač. Nicméně se trochu obávám, jakým způsobem sundat obložení levého A sloupku a plastu u zrcátka, abych protáhnul nějak inteligentně kabel. Dělal to už někdo z Vás? Díky za info.
-
-
- 7 odpovědí
- 10,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ake sedacky, ktore sa daju otocit do protismeru po tom, ako vam deti vyrastli z vajicka, mate v Karoqu? Viem ze Skoda ma problem s tym, ze vo vela sedackach detom pada hlava, ked zaspia. Viete mi dat tipy? Prip poslat foto? Mam zadne varioflex. Rozmyslam nad Klippan Triofix, Britax Romer Dualfix, Joie i-spin 360.
-
- 3 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Uvazujem nad vyberom inerieru pri verzii style. Mate prosim niekto skusenost, ako v reale vypada bezova? Nespinia sa sedacky? Aky interier odporucate?
-
- 7 odpovědí
- 6,6tis zobrazení
-
-
Dost se mi potí ruce tak dumám nad potahem volantu. Nemá někdo něco prosím pro inspiraci?
-
-
- 20 odpovědí
- 13,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj. Prosí o radu, jak připevnit potah na zadní sedák Karoqa. Mám obyč sedadla se sklopnými opěradly. Potah má zepředu i zezadu gumová oka ale nevím, jak je provléknout. Sedák nelze nijak nadzdvihnout nebo vyklopit. Alespoň jsem na to zatím nepřišel jak. Nechci použít moc velkou sílu a něco urvat.
-
-
- 8 odpovědí
- 4,8tis zobrazení
-
-
Protože mám v míste madal dveří a té šikmé vzpěry u rádia kolena dumám na nějakou měkčí výplní. Ale nenapadá mne jak to udělat tak aby to po sundání nebylo vidět, to znamená že to nejde přilepit. Neřešil někdo podobný problém?
-
- 0 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Též musíte při zavírání dveří vyvinout více síly což vydá více hluku aby se dveře zavřely? Všiml jsem si toho už při akci auta na náplavce a myslel jsem že to je vada kusu. Dlouho sem učil děti aby nemlátili dveřma a ted jim zas říkám aby s tím více bouchli že to není zavřené? Za to můžou elektrické dveře, nebo přetlak v kabině? Dá se s tím něco dělat?
-
- 2 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Pokud se nepletu tak u Karoqu sportovní volant vyhřívaný není ne? Protože jsem si půjčil Sportline a tam mi sportovni volant hřeje. Tak nvm ?
-
-
- 16 odpovědí
- 7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, potrebujem poradit. Pokladal som si karty (platobne, nakupne atd) na roletu odkladacieho proestoru pod stredovim tunelom a stala sa taka vec, karta zmizla kdesi do utrob za roletku. Nemáte niekto podobnú skusenot? Viete mi poradit ako sa ku karte dostat? Treba rozobrat stredový tunel? Pripadne, ak ano viete mi poslat niekto navod? Ide o KAROQ 2.0TSI 4x4 DSG. Vopred dakujem za akukolvek radu.
-
-
- 1 odpověď
- 5,5tis zobrazení
-