Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....

1. Zahájeno uživatelem LudvikD,

Čau, nevíte někdo, jak zjistit že se topení zaplo pomocí dálkového ovládání? Zelená kontrolka indikuje nějakou zpětnou vazbu? Díky

• 2 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem JustinTest,

info pre ostatných. Týka sa to aj mňa, Karoq mr2021. Robí to od začiatku tejto zimy. Info o probléme som nasiel v sekcii superb https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3565459-tisice-vozu-automobilky-skoda-hlasi-problemy-s-travel-assistantem-automobilka-zavadu

3. Zahájeno uživatelem tove,

jde nejak zmenit vsechno do cestiny vcetne navigace, nebo kam s tim zajet ?

• 1 odpověď
    • 993 zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem twix2v1,

Caute dal som si na zadne okna vratanie toho kufroveho nalepit folie. A zistil som ze my tym padom prestalo stmavovat vecer spatne zrkadla. Da sa nejako nastavit cez diagnostiku cistlivost svetelneho senzoru v spatnom zrkadle ?

5. Zahájeno uživatelem Peppo,

Vie prosim niekto ako vyriesit tuto hlasku? Chcem spojazdnit android auto ale nejde to. Riesili ste to? V navode pisu ze aj Swing podporuje tuto funkciu.

6. Zahájeno uživatelem havrosh,

Ahojte, slysel jsem, ze nove kdyz zamknete auto s KESSY pomoci dalkoveho ovladace, tak se pres KESSY neodemkne a je nutno pouzit DO. Je to tak i u Karoqa?

7. Zahájeno uživatelem Karoq74,

Zdravím všechny, potřebuji poradit. Udělal jsem kompletní přípravu na elektricky ovládané víko kufru. Připojil jsem VCDS aktivoval v jednotce Gateway pozici 6D (elektricky ovládané víko). Řídící jednotku kufru mi to našlo. Teď budu asi muset udělat nastavení jednotky, ale nevím přesně jak. Zatím víko po zmáčknutí tlačítka na víku nijak nereaguje. Jak postupovat dál.

8. Zahájeno uživatelem Marecx,

Ahoj. Karoq 1,5 tsi automat mi zacal hlasit nefunkcny airbag. Ale nefunguje mi ani ziadne ovladanie infotaimentu na volante. Ma niekto skusenosti na jednoduchu opravu, alebo pockam na servis? Auto je este v zaruke, len sa mi tam nechce trepat kvoli nejakej prkotine. Dakujem

• 1 odpověď
    • 2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Guppy,

Ahoj, při aktivaci funkce Side Assist vrací systém automobil zpět do pruhu? Tj. když se pokusím najet z připojovacího pruhu a jede vedle mne jiné auto v mrtvém úhlu, nedovolí mi systém dokončit odbočení? Nebo jen zavibruje volant, jako u starších verzí... Díky za případné info.

10. Zahájeno uživatelem BirK,

Jaké máte zkušenosti s funkcí odemčení/uzamčení auta přes mobilní appku Škoda Connect? Nabízí se vám tato možnost, případně čím je podmíněna? Mě se tato možnost nenabízí, ačkoliv dle dostupných informací splňuji podmínky pro to, aby mi to aplikace umožňovala. Z telefonátu na zákaznickou linku nejsem popravdě moc moudrý.

11. Při nákupu nového vozu jsem přemýšlel jestli vzít za rozumný peníze originální Alarm, nebo dodělat jiný kvůli základnímu zabezpečení vozu. Nakonec jsem se rozhodl pro originál při konfiguraci vozu a splňuje očekávání i většinu funkcí které bych stejně vyžadoval. Hlavně jsem ušetřil čas popřípadě potíže při reklamaci vozu. Součástí alarmu je : - Kryt řídící jednotky v motorovém prostoru. Nikde jsem o tom nenašel zmínku, že je součástí ( stejně bych dodělávám, za mě základ ) - Safe systém - Hlídání vnitřního prostoru( jednoduchá deaktivace) - Zálohová siréna - Náklonové čidlo - Hlídání manipulace se sp…

12. Zahájeno uživatelem martin8xf,

ahoj, nevíte někdo z vás kde se dá koupit ta vyjimatelná svítilna - ta dobíjecí co je na levém boku kufru, manželka ji asi někde potratila, určitě tam byla ale ted už tam je pouze ten držák a svítilna nikde. našel jsem na škoda dily za cca 1500kč a to je poměrně dost. děkuji. Martin

• 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  13. Zdravím, rád bych se zeptal ohledně nastavení vozu dle klíčků. Při koupi jsme dostali 3 klíče s tím, že lze každý nakonfigurovat a při otvírání se vše nastaví dle uloženého nastavení dle klíčku (rádio stanice, ambientní osvětlení atd..). Bohužel jsem nenašel podobné téma, v digi manuálu o tom nic není a Google nenašel. Máte někdo prosím zkušenosti? Co vše lze nastavit na klíček a jak to udělat? Děkuji

• Díky
    • 3 odpovědi
    • 4,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem bedap007,

Zdravím, vlastním karoqa MR 2020 automatická klimatizace, pořád se nemůžu dopátrat na funkci automatického topení při zapnutí mi fouká ( stále stejná rychlost)na okna i boční a dolů na nohy větrací mřížky na palubovce jsou úplně mimo provoz a to i tehdy kdy je auto zahřaté při ručním zapnutí samozřejmě fungují. na dotaz proč nepoužívám klimatizaci - auto v servisu na garancce a po navratu klima nefunkční.

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Wjencik,

zdravim skodovkari, po vymene predneho naraznika som si vybral auto zo servisu a nasledne som zistil ze asistent pri cuvani a mrtvy uhol sa stale vypinaju po tejto hlaske. viete mi prosim poradit s cim to moze suvisiet. auto dam do servisu na reklamaciu ale kedze je leto nebude to tak skoro. tak ak by som to vedel poriesit bez servisu ulahcili by ste mi zivot. dakujem

16. Zahájeno uživatelem Pany,

Ahoj,ostřikovače čelního skla nestříkají,voda je bez tlaku,jen slabě protéká. Ostřikovače na světla a zadní okno v pořádku. Poradí mi někdo zkušený?Díky.

17. Zahájeno uživatelem Tom154,

Ahoj potřeboval bych poradit jak propojit aby mě to fungovalo jako radio,multimédia,popřípadě připojení telefonu a handsfree.Chci to použít jen v garáži,měnil jsem v karoqu za amundsenena.Tak mě to doma leží tak alespoň využiji Popřípadě kde sehnat propojovací kabely a schéma zapojení,co který konektor je k čemu. Díky za odpověď Na obrázku je originál z mého karoqa a je to Bolero bez navigace

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem underoathqx,

Zdravím, kdyz je ve style plus zadni parkovaci kamera, a vy tocite volantem, ukazuje to trajektorii kudy pujdou kola nebo ne? Bral jsemto jako samozrejmost z OIII kde to bylo u znameho, ale na videu co jsem videl to nezobrazovalo, tak nevim jestli to bylo vyple nebo to tam není? Dík

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 59 odpovědí
    • 39,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Martin Rušaj,

Včera jsem se hned ze startu ráno docela nervnul. Nešlo mi stáhnout okno u řidiče. Už několikrát jsem to reklamoval v servise, že mi nejde stahovat okno na jeden šup. Vždy zkontrolováno a prý to chce jen znovu nastavit. Samozřejmě to jelo jen chvilinku a zase. Ale teď mi to dělalo to, že okno jen sjelo tak 5 mm dolů a zase nahoru a tak to s ním stále škubalo. Tak jsem hned naštvaný jel zase do servisu a objednal na 16. ať se na to podívají. Tak jsem zvědavý. Snad to tlačítko už vymění. Nedělalo to někomu taky?

• 1 odpověď
    • 4,8tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Martin Rušaj,

Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte, jak u škodovky a Karoqa funguje asistent hlídáni únavy. Na I 30 jsem ho taky měl a fungoval tak, že co dvě hodiny se rozsvítil hrnek s kávou. Docela dost ubohý sistém. Škodovka to má asi jinak, protože tam žádný takový simbol není.

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 5,3tis zobrazení
  21. Ahoj, zkusím popsat problém který je nahodilý a stane se jednou za čas. Co jsem vypozoroval. Příjdu ke stojícímu autu. Stáhnu všechna okénka buď z venku přes dálkový ovladač nebo z auto vetšinou po nastartování. Okna nestáhnu až dolů, ale minimálně 1/3 ještě zbývá. Pak se rozjedu a když chci okénka zavřít, tak nejdříve sjedou dolů a až na podruhé vyjedou nahoru. Pokud se mi to stane u jednoho okna, tak pak to udělají i ostatní a je jedno jestli jedu nebo stojím. Dokonce jsem zkoušel zastavi a zavřít okna přes ovladač. Udělal jsem pár videí ze kterých to snad bude vidět. Ted jsem to reportoval v servisu a udělali mi přenastavení oken přes diagnostiku za 600,…

22. Zahájeno uživatelem CHOVKY,

Ahojte chcel by som sa opytat ci niekto dorabal dalsich 20 farieb pre ambientne osvetlenie. Skusal som dorabat podla farebnej skaly co je na SuperB 3 podtteme tu na fore, no niektore farby na dverach su ine ako na liste v predu.

• 4 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem twix2v1,

Ahojte mam problem, ze mi zacal praskat pravy predny reproduktor v A stlpiku pri prehravani hudby. a dalsia chyba ze v spatnych zrkadlach v tych led svetlach ktore svietia na zem je natecena voda...

24. Zahájeno uživatelem j.jurasek,

Dobrý den, nikde to nemůžu najít. Tak prosím zde. Mám skoda karoq a chtěl bych si pořídit přední kameru. Můžete mi nějakou poradit a taky jak nejlépe natáhnout přívodní kabel tak abych ho pěkně schoval a nejlépe napojit tak abych ho nemusel po každé dávat do autozapalovace. Moc děkuji

• 1 odpověď
    • 3,8tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Vousáč,

Zdravím, neřešil tady už někdo dovybavení tlačítka "mode" u řadící páky? Škoda karoq 1,5 TSi DSG. Díky za případné poznatky

• 10 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.