Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

75 témat v tomto fóru

• 3 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
  1. Columbus a internet

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 8.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
  2. Care Connect

• 10 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 21.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 28.4k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
  3. Columbus-aktualizace map

• 10 odpovědí
    • 12.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
  4. LANE ASSIST

• 1 odpověď
    • 3.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 8k zobrazení
  5. Canton - zvuk motoru

• 8 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
  6. Media command

• 4 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
  7. Infotainment update

• 8 odpovědí
    • 7.9k zobrazení
  8. DAB radio

• 8 odpovědí
    • 8.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím. U mé Octavie II 2,0 TDI 103 kW se mi sekla spínací skříňka. Sehnal jsem jinou a na tu novou jsem přehodil zámek se snímačem imobilizéru abych nemusel řešit jiný klíček a mohl zůstat u původního. Demontáž a montáž nového zámku snad proběhla bez problémů. Když bylo vše hotovo přišel okamžik prověrky mé práce. Klíček fungoval, kontrolky se rozsvítily, ale nestartuje i když klíček do polohy startu jde. Zjistil jsem , že se rozsvítila i navíc kontrolka volantu. V domnění že může být problém na imobilizéru, jsem druhý den vzal druhý klíček a po zapnutí druhým klíčkem se nerozsvítila žádná kontrolka. Rádio zapnout jde. J zapalovači mám zasunutý měřič napětí a ten ukazuje napětí 12,1 V. Můžete mi poradit čím to může být.
    • Je to strasna haluz s tim co nektere supy maji a nektere ne podle me to je random  a dela to nejaka ridici jednotla kterou nase zrivna nemaji. Nevidim jinak duvod proc by tuto dunkci nemohl mit kazdy sup. Minimalne mhev phev.
    • Ahoj sice se nejedna o škodovku ale motor je úplně ten samý, jedna se o audi a3 8p 2.0tfsi Quattro …. Mám problém ze při sebemenším přidání plynu a 4 nebo 6 se ozve hlasite rachocení od motoru , zbytek rychlostí neslyším , při volnoběhu na neutrál je taky slyšet klepání ale minimální, čím by to mohlo být? Děkuji 
    • ani jsem tak neresil 2.0 tsi 150kw po tom zdrazeni jako 2.0 tdi 110kw na ktery jsem zvykly. Ale zvolil jsem tedy 1.5 L&K… tak uvidime…Dodani jsou nyni az rijen, pry lidi blázní po superbech a kodiacích sportline
    • čudujem sa že v tejto veľmoci koncernových áut je to taký problém ... skôr si to vybrať von sám a ísť niekomu na lis ktorý kľudne robí v inom fachu a správne ich nalisovať 
  • Vytvořit nový...