Audio, Infotainment, Konektivita
78 témat v tomto fóru
-
Ahoj, rad bych vyměnil Infotainment, je to vůbec možné a na kolik by to přišlo a co by se muselo vymenit, mám bez navigace. Rád bych s navigací a podporou cartstick. Dík za odpověď
-
- 1 odpověď
- 3,9tis zobrazení
-
-
-
Ahoj. Chtěl bych se zeptat? Mám Karoq scaut a v základní výbavě píší že má funkci SMARTLINK . Po kliknutí na ikonu v autě mi to píše,že se mám vložit aktivační klíč a nebo se obrátit na prodejce. V e-shopu jsem koukal že za to chtějí 5tis. Znamená to,že si musím tuto funkci zaplatit? Že není aktivní ikdyž je psaná v zákl,výbavě? Díky za názor Radek
-
- 3 odpovědi
- 5,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den všem, mám na vás dotaz. Na karoqu mi přestal fungovat postranní dotykový panel. Střed funguje bez problémů, používám apple car a vše dobrý, boční nabídka ale - "rádio" apod., bohužel nefunguje. Prosím radu, jak toto lze řešit mimo servis? Díky.
-
- 2 odpovědi
- 3,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, koupil jsem ojetého Karoqa, který má ještě 1 rok záruku (již rozšířená) a teď jsem si všiml, že při pohledu z daného úhlu jsou viditelné 2 pruhy. Je to "normální" nebo to je něco co se dá reklamovat? Díky
-
- 3 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
Při jízdě se mi dle kvality příjmu přepínají stanice z DAB na FM a naopak. To funguje pěkně. To, co mi vadí, je že při příjmu stanice ve formátu DAB se nezobrazuje co za písničku zrovna hraje. Jak to přepne na FM tak to tam hned je. Osobně bych to čekal naopak. Nevíte jak trvale nastavit příjem pouze v FM normě?
-
-
- 3 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
-
-
Dnes mi prišla nasl. aktualizácia: Background System Services • Menší vylepšení • Odstranění závad
-
- 7 odpovědí
- 3,5tis zobrazení
-
-
Ahoj chtěl bych se zeptat při vložení sim do slotu mi sim nenačte, nevím si rady, je tu někdo kdo pomůže? Předem děkuji za odpověď
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
nevíte někdo zda Lze dodatečně zprovoznit nabíjecí box pro smartphone
-
- 6 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Objednal som si matnú fóliu na Columbus. Včera som ju v strese nahodil, ale myslím že to bolo celkom v pohode. Za mňa je fólia super takmer vôbec nevidno odtlačky prstov. Posúďte sami. Neviem či môžem poslať odkaz na eshop kde som to kúpil.
-
-
- 7 odpovědí
- 4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, možná už to tady bylo ale nenašel jsem, když přepnu na DAB rádio, co se přesně musí nastavit v menu aby se mi ukazoval infotext tak jako v FM vysílání? Buď jsem zatím na tu správnou kombinaci nepřišel, nebo to prostě nejde. Poslouchám hlavně stanici Evropa 2 - jestli to je třeba nějaký jejich problém? Ještě dodám že mám ten starší systém infotainmentu - MIB2, auto je z konce r.2019, rádio je tuším Amundsen, zkrátka to s navigací a dvěma otočnými tlačítky. Díky moc
-
-
- 2 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, dnes dopo mi při přihlášení do infotainmentu vyskočila na displej po prvním zadání pinu hláška, že pro příliš mnoho zadání špatných S-PINů mi je dočasně zablokován účet. Musel jsem jet na hosta. Už se k vám takhle hnusně Karoq taky zachoval? Na cestách jsem byl asi 3 hodiny a ani po nich ono "dočasné" zablokování neskončilo... Problémy jsou s tím jinak pořád. Fakt se jim to moc nedaří.
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, měl bych dva obšírnější dotazy úzce spojené a snad se hodí do samostatného tématu. Mám necelé 2 měsíce starý Karoq (10/2020) u kterého mám Infotainment Bolero 8". Cirka po měsíci se zničeho nic radikálně zhoršil příjem v pásmu DAB. Na pozadí vysíláni je slyšet vysoko tónové praskání. Někdy hlasitější někdy slabší v závislosti od síly příjmu ale ve všech případech je radio vesměs neposlouchatelné. Tohle rušení je jak při bežícím motoru tak i při vypnutém zapalování. Dělá to u všech přijímaných stanic v pásmu DAB, ve městě (Praha) i mimo město. Zadní sklo nemam přelepené folií a ani žádnou kovovou nálepkou. Když se mi ale povede přepnout rádio do pásma FM, v…
-
-
- 17 odpovědí
- 9,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, na virtuálním kokpitu mám možnost přepnout mezi 5ti typy, zároveň po podržení tlačítka "VIEW" můžu nastavit, že chci přepínat jen mezi vybranými typy. Při další jízdě je to ale zase zpátky na všech 5ti variantách. Lze tohle nastavit na trvalo? Díky
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahojte, nevite nekdo jestli je mozne pridat dalsi layout??? Vim ze to ma Karoq od MR2019 ale v 2018 to neni
-
- 8 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
-
-
Zdravim, chcel by som sa opytat ako Care connect funguje. Nakolko mi to v aplikacii Nefunguje typujem ze tuto funkciu na aute nemam. Vedeli by ste mi poskytnut viac info od coho remote access zavisi, pripadne dalo by sa to nejako dorobit? Momentalne fungujem na amundsene a infotaiment connect.
-
-
- 10 odpovědí
- 6,5tis zobrazení
-
-
Zdravím. Je nějakým způsobem možné vytáhnout data o jednotlivých jízdách tak jak to údajně má Care Connect přenášené online? Care Connect a červené tlačítko bohužel nemám, jen Infotainment. V aplikaci Škoda Connect vidím u auta položku "Záznam jízd", ta ale píše "žádná dostupná data" a "připojte vaše mobilní zařízení", připojit se mi to ale nijak nepodařilo (resp pripojeno kabelem/hotspot, ale hlaska je stale stejna), chápu to tedy správně že bez Care Connect není naděje a jsem odkázaný jen na informace na displeji v autě alá "dlouhodobě, od posledního tankování.." apod.? Nebo je to tam někde uložený a dalo by se to vytáhnout přes OBD (s tim zatím zkušenosti nemám)? A …
-
-
- 10 odpovědí
- 8,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mám v autě Columbus a používám ho s mobilem Honor 7 s androidem. Když chci poslouchat hudbu z mobilu přes bluetooth, ukáže mi to jen aktuálně přehrávanou skladbu a šipkama jde měnit skladby jen dopředu a dozadu. Žádný seznam mp3 tam vidět není. Když dám volbu playlist, jen hláška že playlist není k dispozici. Nemáte někdo zkušenost jak to řešit, aby se mp3 z mobilu daly přes bluetooth nějak inteligentně zobrazit a vybírat?
-
- 14 odpovědí
- 22,2tis zobrazení
-
-
Asi som divny, ale nikde v menu nemozem najst pocitadlo celkovo najazdnych kilometrov Mam Karoq, system Columbus, virtualny kokpit.. pls o radu
-
-
- 6 odpovědí
- 31,3tis zobrazení
-
-
Dnes nalepené ochranné sklo autorádia... klasika, ako na mobil...
-
-
- 21 odpovědí
- 8,1tis zobrazení
-
-
Už je možno stáhnout aktualizaci pro Columbus(Discover Pro) ECE2019 ze stránek VW https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/cz/cs/index/Aktualizace-mapovych-podkladu/maps-download#/
-
-
- 10 odpovědí
- 13,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, po dobrych skusenostiach so sygicom som si zakupil mirrorlink connektivity, bohuzial to v kombinacii s S_galaxy A8 fungovalo len par dni (ale fungovalo) Momentalne pri pokuse o pripojenie mobil premysla, automaticky prepne tuto moznost v menu ako zap. a po par sekundach vypne bez moznosti man. zap., a displej zahlasi, aby som preveril ci zariadenie podporuje mirrorlink, Riesil to tu niekto ? dik.
-
- 2 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Zdravím, nějak mi přestalo fungovat přepínání zobrazení mapy Amundsen vr. Virtual cockpit. Pokud přepnu zobrazení mapy z Amundsen na virtual cockpit, tak mapa se přepne, ale na virtual cockpit se nezobarzí. Nemá někdo podobný problém? Popřípadně co s tím? Díky
-
- 13 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Potřeboval bych pomoci s aktivací Lane Assist pro vozidlo Škoda Karoq, v autorizovaném servisu mi řekli, že to moje vozidlo umí, ale nemůžou to aktivovat, protože jim to Škodovka MB nedovolí. Odkázali mě přímo na nějakého šikovného maníka od Strakonic, který by to uměla a mohl udělat, ale nevím jak se s ním spojit. Děkuji za případný kontakt na něj.
-
- 1 odpověď
- 4tis zobrazení
-
-
Ahoj, je prosím někdo schopný podělit se o svou zkušenost s vytlumením a předěláním repro místo základních, které v Karoqu jsou? Případně je možné získat od někoho servisní návod na demontáž dveří (předních, zadních) a demontáž A sloupku s výškovým repro? Jsou výškové repro napojeny ze dveří od středobasu, nebo rovnou od radia? Díky moc
-
-
- 13 odpovědí
- 8,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, má někdo CANTON v 1,5 sportlinu? přidává systém na zvuku motoru při režimu sport nebo ne? Děkuji
-
- 8 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
-