Přejít na obsah

Interiér

Interiér modalu ŠKODA Scala přichází s novým konceptem, jehož středobodem je centrálně umístěný vyvýšený displej. 

56 témat v tomto fóru

• 6 odpovědí
    • 298 zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 419 zobrazení
  1. Pelovy/kabinovy filter

• 14 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
    • 350 odpovědí
    • 110.4k zobrazení
  2. Ambientní osvětlení 1 2

• 39 odpovědí
    • 28.4k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 969 zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 683 zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
  3. Inšpirácia interiér 1 2 3 4 5

• 113 odpovědí
    • 25.7k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 686 zobrazení
  4. Airbag

• 13 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 9.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 907 zobrazení
  5. Ofuky topení

• 0 odpovědí
    • 633 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
  6. Opěrka nohy 1 2

• 28 odpovědí
    • 14.9k zobrazení
  7. Šum LP dveří

• 4 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
    • 102 odpovědí
    • 32.2k zobrazení
    • 47 odpovědí
    • 14.9k zobrazení
  8. LED světlo do kufru 1 2 3

• 68 odpovědí
    • 25.8k zobrazení
  9. Loketní opěrka 1 2 3

• 55 odpovědí
    • 19.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  10. Sedadla 1 2 3

• 58 odpovědí
    • 20.3k zobrazení
    • 37 odpovědí
    • 18.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• ahoj, je tu nekdo sikovny z okoli Kladno/Rakovnik (a nebo zapadni cast Prahy)? Chtel bych promazat chyby, odstranit cteni dopravnich znacek (asi jsem neco udelal spatne a nefunguje to a zaroven prestal fungovat line assist) a pote i deaktivovat start/stop. Na financni odmene se urcite dohodneme  dekuju
    • hmm, a co brání tomu co jsem psal já, tedy že to máme připevněné přes samolepící suché zipy 3M dual lock, ty na koberci krásně drží a podnožka je demontovatelná, neboť na zimu manželce dávám gumové koberce a ty mají vysokou hranu, takže je potřeba na zimu podnožku posunout kousek výš..
    • @lenovomantak jsem to koupil a z toho štětce lítají vlákna jak prase 😆    To pak z toho virtuálu ještě ty vlákna vyfoukáváte pusou, jak já, ne? 😁
    • Už som pozeral aj tému o3, ale tam to končilo pri chladiacom systéme. Teplota oleja sa neriešila. Našiel som na seat fore 1,6 tdi s tým istým syndrómom ako scala u mňa, ale či to vyriešil dotyčný pred rokmi už neuviedol.
    • Samozřejmě že ta kapalina degraduje, ale v tom sáčku měla být nějaká chemie, která postupně uvolňuje inhibitory a byla to slepá cesta, proto asi G12evo. Řešilo se to i tady tuším v sekci O3, kde měli zanesené chladící okruhy a další z toho vyplývající problémy.
  • Vytvořit nový...