Audio, Infotainment, Konektivita
Infotainment systém Amundsen i systémy Bolero, Swing a vše okolo autohifi
94 témat v tomto fóru
-
Je nějaká šance aby na něm šly videa z flešky? Mp4, avi, apod... Nebo bez šance? Popř. nějaká možnost jak tam video přehrát? Přes BT, AA, mirrorlink, externí krabička?
-
-
- 12 odpovědí
- 8,8tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Ahoj neví někdo jak se dají přehrávat filmy přes USB ?
-
- 2 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdravím všechny, obracím se na Vás s dotazem. Zatím jsem nezjistil čím to může být, ani co je příčinou. Zatím se to stává tak nějak nepředvídatelně. Máme Scalu 2020, Style Extra, infotainment Bolero. Stává se, že se ozve z ničeho nic bouchnutí do reproduktorů. Není to mechanický zvuk, jako že by byl reproduktor špatně upevněn. Jedná se o zvuk, který vyjde přímo z reproduktorů. Budu dávat auto do servisu, tak jim o tom povím. Ale ze zvědavosti by mě zajímalo, jestli někdo neřešil stejný problém. Napadá mě třeba jestli nejsou konektory repro nějak špatně zacvaknuté/ připojené. Ale nevím.. Děkuji všem za odpověď.
-
- 5 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
V menu Sdružené přístroje mám následují nastavení zobrazování na displeji Maxidot. Nicméně na dispeji Maxidot lze nalézt mimo těchto povolených zobrazení průměrné spotřeby, průměrné rychlosti, atd. i zobrazení Klimatizace. Zde se žádné informace nezobrazují během jizdy ani po ukončení jízdy. K čemu to slouží a co to znamená, lze to vypnout? Díky.
-
-
- 7 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
ahoj, po aktualizaci softwaru rádia nemám loga rádiových stanic - snažím se je nahrát, mám je staženy podle VIN ze škodováckých stránek, ale při nahrávání mi vyjede hláška "chyba soubor"a logo se nenahraje . Rozlišení *.png souborů je 160x120 pix. 20200312_112357+.mp4
-
-
- 9 odpovědí
- 9,6tis zobrazení
-
-
S čím je spojené zvuk. vyhledávání - úplně levé tl. na volantě? Dělá to zvláštní ikonku na maxidotu😀 Je to podmíněno, že mobil musí být spojen s autem přes AA nebo Carplay? Nebo to jde i jen přes BT? Chtěl jsem hledat v tel. seznamu hlasem při BT spojení a odmítá to. Jde to zprovoznit? Musí na to být nějaká apka? Nebo online spojení a přes Google? Díky za osvětu.
-
-
- 23 odpovědí
- 11,1tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
Zdar, pokud bych chtěl vyměnit ve Scale Bolero za Amunsena. Je nějaké úskalí??? Půjde to vůbec??? (diag. mám...) Co gps anténa? Virtual. kokpit nemám... Dá se sehnat s řídicí jednotkou kolem 15tis. Vyplatí se to? Jaký je v Amunsenu equalizer? Taky jen 3 pásma nebo je to lepší? Edit: co jsem koukal na videa tak na Amundsenu je 6 pásmovej. To je asi bez sound systému, že jo? Jak to hraje v nižších hlasitostech, taky bysy na ho*no??? Váhám nad tím. Bolero šlape naprosto ok. (Amundsen se prý občas sekne) Jen ta navigace a plochej zvuk. To je peklo. Uvaž…
-
-
- 7 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-
-
Koupil jsem ojetou Scalu STYLE 7/2019 v záruce s infotaimentem Bolero a nefunguje mi nastavení jasu. Ukazatel jakoby tam nebyl a když ho zkusím někam nastavit tak mi to napíše "Funkce momentálně není dostupná". Nevíte náhodou co s tím, je potřeba servis ?
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Aktualizace map v Amundsenu. Původně verze Navigační databáze v 21.9. K Vánocům se nahrála Navigační databáze v. 21.11. Aktualizaci budu testovat na křižovatce u HK Plotiště - D11 a D35.
-
- 2 odpovědi
- 6,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Koupil jsem ojetou Scalu STYLE 7/2019 v záruce s infotaimentem Bolero a pokoušel jsem se zaregistrovat Škoda connect. Na telefonu jsem si všechno vyplnil a dostal jsem kód který mám zadat do auta. Tady je ale problém v nastavení u škoda connect má být možnost "Registrace" a tu já tam nemám. Je tam pouze nastavení soukromí. Nevíte náhou kde by mohl být problém ?
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím i když pročítám téma nemohu najít proč mně nejde propojit iPhone 11 (ios14.8) s infotainmentem Bolero. Chtěl bych používat Waze na display auta to je jediný co bych potřeboval. Nedaří se mně to. I když je telefon podle VIN auta podporovaný na telefonu vyskočí hláška nepodporované zařízení. Scala je vyrobená 7/2020. Siri mám zapnutou. Co mám ještě nastavit ? Telefon mám propojený kabelem. Děkuji moc za odpověď
-
-
- 6 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Mám model Škoda Scala MonteCarlo s CLIMATRONICEM. Při vypnutém rádiu Bolero, kdy např. na displeji svítí pouze hodiny, chci ovládat Climatronic a tedy zmáčknu tlačítko MENU na Climatronicu a tím mohu ovlivnit režim, klimatizaci, rychlost ventilátoru atd. To vše vidím, ovládám na displeji rádia BOLERO a funguje OK. Má otázka zní, jak toto MENU následně zruším, jak z tohoto "vyjedu"? Jak se zase vrátím zpět na předchozí krok např. na displej a hodiny? Protože jinak toto menu u mého vozu zůstane stále na displeji a samo se nevypne. U ostatních vozech Scala na prodejně se po zmáčknutí tlačítka MENU infotainment automaticky sám vrátí do několika sekund zpět - zpět na…
-
- 6 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, jsem ode dneška šťastným majitelem Škody Scaly. Koupil jsem předváděčku v automatu 1.5 110kW. Výbavu mám style extra, takže je tam spousta různých serepetiček (lane assist, front assist, hlídání mrtvého úhlu apod.). ALE! Bohužel tam není funkce rozpoznávání dopravních značek, kterou bych docela uvítal, protože občas prostě nestihnu sledovat značky a tudíž mám problém s tím, kolik mám vlastně jet, takže tato funkce by mi dost usnadnila život. Bohužel mám infotainment Bolero a ty značky jsou zřejmě v Amundsenu....nebo nevím. Nikde jsem to v nastavení nenašel. Samozřejmě, můžu si přes smart link nebo Apple Carplay nazrcadlit navigaci v mobilu, ale a…
-
- 5 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
-
-
Dobrý deň chcel by som sa poradiť či niekto mal podobný problém. Mam škoda scala style s virtual cockpit a pri ukazovateli rýchlosti sa mi zobrazuje stále červena čiara pri rýchlosti 30 a 50. Táto čiara sa mi predtým posúval podla toho aka bola obmedzená rýchlosť na ceste. Čiže napr mimo mesta sa ta čiara posunula z 50 na 90. V servise mi niečo zmenili a teraz to nevedia opraviť. Vie mi niekto poradí ako sa to dá vyriešiť?
-
- 5 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
-
-
Je nějaká možnost přidat do rychlého menu jiné položky než to nabízí? Ten výběr je velice malý ☹️
-
-
- 10 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Potřeboval bych vědět jestli Vám funguje nastavení hodin přes bolero. V kodovaní jsem dával návod jak nastavit synchronizaci času když se interní hodiny zpožďují nebo zpomalují. Mám to nyní na synchronizaci přes GPS (default je přes interní hodiny). Hodiny jdou teď přesně, což o to. Nevím proč se nezmění ale aut. i čas když to sosá ze satelitu. (Možná by stačilo jen dát jiné pásmo pokud to je v menu...?) Ale teď při přechodu na zimní čas to nejde přes bolero popohnat. Na šipky u hodin a minut klikat jde, ale nic se neděje. Nevím zda to nesouvisí právě s tím kódováním přes GPS. Auto jsem zkusil zastavit, nastartovat, chcipnout, park. brzdu....…
-
-
- 14 odpovědí
- 12,2tis zobrazení
-
-
Neví někdo, jak vynulovat servisní interval ? Postup, který fungoval na O3 tady na Scale nefunguje. Dík za jakoukoliv radu.
-
-
- 9 odpovědí
- 10,1tis zobrazení
-
-
Mám auto vyrobené asi cca december 2019 - keďže prihlásené bolo začiatkom roka 2020. Podľa VIN ide o rok 2020. Infotaiment je amundsen. Vie mi niekto povedať, čo je to MIB a aký je rozdiel medzi MIB2 a MIB3 ? Napr nejde mi externé plánovanie cieľov navigácie v mobile, resp prenos cieľov do navigacie. Môže to mať súvis s verziou MIB?
-
- 0 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den, Všiml jsem si že při Přední parkovací senzory nevydávají pípající zvuk jen ukazují grafický. Jakmile však přepnu na asistenta který ukazuje senzory jak vzadu tak i ve předu tak pípání slyším. Vrtal jsem se i v nastavení a je mo6né že jsem to někde vypnul. Mohl bych vás poprosit o radu jak nahodit zpátky ten zvuk? Děkuji
-
- 1 odpověď
- 2,1tis zobrazení
-
-
-
Ahoj. mam Scalu MC vyrobenou 3/21 a mam problem s GPS ve voze u inf. Bolero. Kdyz mam pripojeny telefon pres CarPlay a zrcadlim jakoukoliv navigaci, tak mam nepresnou polohu a ukazuje mi to, ze jedu po polich, pripadne navi uplne zamrzne. Jakmile odpojim telefon od auta, tak je vse ok. Podle vseho to bere pri sparovani GPS signal z ecall systemu gps. Pokud stisknu pri te chybe ecall tlacitko, tak se navi srovna, ale za chvilku je zase rozhozena.
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj, s odstupem času se zeptám, zda jste někdo neřešil vytlumení dveří? Ve větších hlasitostech to docela rezonuje. Je to udělané také tak, že tapec je snýtovaný plastovými nýty z více dílů? Kdysi jsem se nudil a na SII jsem vyndal všechny tapece. Koupil montážní pěny a nástříkal po celém tapecu zevnitř vrstvu pěny. Kam co šlo. Kde bylo potřeba tak jsem trochu zdrsnil ten černej hladkej plast kvůli adhezy. Ale i tak pěna držela dobře. Potom ořezal co bylo potřeba aby se to hezky vešlo do dveří. Takové hraní... Mohu říct, že zvuk byl potom nebe a dudy. Žádné rezonance, nic. Naprostá paráda. Znělo to jako s úplně jinými lepším…
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zaujimala by ma vymena budikov na Scale. Ma niekto nejaky popis vymeny za diel 654920790A? Je treba nieco naprogramovat? Rad by som vedel nieco viac o moznej vymene, da sa to zvladnut v domacich podmienkach ci treba navstivit autorizovany servis?
-
- 2 odpovědi
- 5,4tis zobrazení
-
-
Ahoj, pořídil jsem si skladovou Scalu Monte Carlo vyrobeno přelom 2020/2021 s radiem Bolero. je zde někdo kdo by za úplatu: 1) aktivoval bezdrátový SmartLink, aby fungovalo apple carplay bez kabelu? (Tato výbava je příplatková a bohužel nebyla na voze konfigurována) 2) vypnul Start Stop systém. díky moc (Funkce bezdrátový SmartLink umožňuje řidiči propojit telefon podporující Apple CarPlay s vozem pomocí Wi-Fi a využívat zrcadlení telefonu. )
-
-
- 1 odpověď
- 3,7tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny KAMIQáře , týden zápolím se stažením počasí a zpráv do auta. Aktivoval jsem na PC - vše proběhlo rychle . Ale v autě nastal problém, protože SHOP nefunguje. Při volání na infolinku přímo z auta byly jen samé výmluvy, že zrovna probíhá údržba a pak , že je výpadek plošný a tak pořád dokola. Máte někdo v autě a nebo podobnou zkušenost jako já ?
-
- 3 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-