Přejít na obsah

Audio, Infotainment, Konektivita

Novou generaci infotainment systémů modelu KAMIQ s displeji s úhlopříčkou až 9,2" doplňuje Virtuální Kokpit s displejem o velikosti 10,25", který nabízí pět režimů zobrazení. Vůz ŠKODA KAMIQ je díky zabudované kartě eSIM vždy připojen k internetu.

52 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
  1. Sekání Admundsenu

• 15 odpovědí
    • 8.6k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 11.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
  2. Aktualizace amundsenu 1 2

• 27 odpovědí
    • 8.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.2k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2k zobrazení
  3. Displej a Infotainment 1 2

• 44 odpovědí
    • 16.2k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
  4. Radio Bolero

• 6 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
  5. Rádio Amundsen

• 16 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
  6. Hlasitost rádia

• 0 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  7. nastavení navigace

• 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  8. Aktualizace map

• 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 8.3k zobrazení
  9. Spárování s mobilem XIAOMI

• 1 odpověď
    • 6.6k zobrazení
  10. Aplikácia správy

• 1 odpověď
    • 1.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Jo, přesně to mě jěště taky napadlo zkusit. Dnes odpo se k tomu snad dostanu. Je to zajímavé. Když jedu, pustím volant, ten se tak o dva centimetry na obvodu pootočí doprava a tak sám drží. Když jej vcelku volně držím v přímém směru, auto jede rovně, má krásné doběhy, ani brzdy při brždění nikam netáhnou. Proto mě to tak žere Teď mě ale napadá, že když jsem včera dojel domů, tak se v rejdu při parkování ozvalo lupnutí, jakoby od pravého axiálu, takže se zaměřím ještě na ten.
    • https://www.automultimedia.cz/cz/shop/navigace-7/oem-3v0035021c-mmi-skoda-columbus-mib2/ Lze tímto nahradit rádio bez SD slotů? Bude si to povídat s ostaní elektronikou v autě? Mám KAROQ 2021.
    • Dle včerejšího projevu (27.11.2024) staronové šéfky EK Ursuly von der Leyenové to vypadá, že nějaké menší, nebo spíše umírněnější  tempo dekarbonizace v EU, tj. i jiné podmínky pro automotive  s největší pravděpodobností  nebude. Jen se prostě dle šéfky EK  na to všechno někde musí sehnat více peněz!!!  Takže co? Uděláme všechno proto, aby jsme v budoucnu prý  "neshořeli" (o tom až přehnaném tvrzení dost pochybuji, tedy, že všechny ty vynaložené investice a finance  něco takového jsou schopny obrátit) a zároveň si vysoce pravděpodobně rozvrátíme zde v Evropě ekonomiku, sociální smír, energetiku. Ale prý dle dnešního eurokomisaře Síkely, když nám v ČR dojde v zimě dech a el. energie, tak nám "Bratři v triku", rozuměj např. Němci pomůžou.   Na druhou stranu "velevážená a chytrá horákyně" , tj.  europoslankyně Danuše Nerudová  včera (27.11.2024) řekla, že EU (asi tím myslela dnes ještě ani pořádně nefungující EK) má připraveny 2 až 3 řešení  pro automobilky, co se týče těch nových emisních pokut , platných od 1.1.2025. Takže zase se jen hasí požár, místo toho,  aby se konečně myslelo o něco více dopředu a v souvislostech.  Proč to všechno zde zmiňuji? No, protože si nejsem jist, že dnešní politické špičky EU jsou  schopny pojmout všechny ty konsekvence, a důsledky té plánované dekarbonizace a to zmiňované vystoupení Ursuly mě v tom jen utvrdilo. Jára Cimrman by z nich měl určitě velikou radost, jenže on to bohužel humor není.... Pokud máte zájem dozvědět se, jak se o těchto tématech vyjadřují  na naší vládě a jejich postech  naši nezávislí odborníci, tak zkuste si např. něco zhlédnout, třeba  na Youtube kanálu "Datarun" a třeba něco v jeho sekci "Vysoké napětí"  dvě  názorné ukázky z kanálu :   https://www.youtube.com/watch?v=9O_oUwo1eRw&t=2095s   https://www.youtube.com/watch?v=KgLOQB9Fxqw  
    • Bertone ve své 112leté historii navrhl opravdu krásná auta; Alfa Romeo Montreal, Lamborghini Countach, Lancia Stratos a seznam pokračuje. Nejnovější výtvor italské značky není o nic méně ohromující. Bertone Runabout Nový Bertone Runabout byl inspirován konceptem Autobianchi A112 Runabout, který pro značku Marcello Gandini navrhl v roce 1969. Pamatujete si na tuhle šílenou věc? Jenže místo platformy Fiatu 128, kterou používal originál, má tato moderní (nejmenovaný) základ. I když to vypadá velmi podobně jako vozy Lotusu. Andrea Mocellin napsal nový design, který je silně inspirován původním konceptem. Auto má dokonce stejný stříbrno-oranžový lak. Dodává se také ve standardní konvertibilní konfiguraci […] Článek Bertoneho nejkrásnější Speedster je zpět se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • USB-C napájí kameru jen po dobu zapnutého zapalování / jízdy. Takto mi to stačí.
  • Vytvořit nový...