Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Audio, Infotainment, Konektivita

Novou generaci infotainment systémů modelu KAMIQ s displeji s úhlopříčkou až 9,2" doplňuje Virtuální Kokpit s displejem o velikosti 10,25", který nabízí pět režimů zobrazení. Vůz ŠKODA KAMIQ je díky zabudované kartě eSIM vždy připojen k internetu.

1. Zahájeno uživatelem ooctaviuss,

Ako prosim nastavim v infotaimente aby data od cubic telecomu fungovali na prehravanie spotify alebo tidal hudby? Na skusku som to skusil ale bez vytvorenia hotspotu na mobile nefunguju data pre spotify, tidal.... Treba nieco nastavit tak aby to fungovalo aj bez pouzitia telefonu?

2. Zahájeno uživatelem 27lukas,

Dobrý den, mám na Vás prosbu, jsem úplný začátečník. Mám auto Škoda Kamiq 1.5 (2021) - infotaiment (Bolero nebo Swing - nevím, jak to poznám) a chci si připojit telefon (xiaomi mi 9t) s autem, abych mohl používat navigaci (google maps). Když připojím telefon kabelem USB-C USB-C. pustím v telefonu Android Auto, dám Připojit auto, tak to nic neudělá. A nejde to prostě připojit. Ale písničky z telefonu přehrávám a nabíjím . Nevíte, kde může být problém, proč to nejde propojit? Díky moc za rady. P:S: Smartlink mám zablokovaný, prý si mám koupit aktivační klíč. Je to potřeba k tomu nebo ne? Plánuji zatím propojit jen kabelem

3. Zahájeno uživatelem Mikoho,

Chcem sa opýtať či má niekto takú patáliu , ako ja , že nemám originál v navigácii mapu Chorvátka. Pýtal som sa v škoda servise a oni mi nevedia pomôcť a nechápu to prečo to tam nemám. Viem, že môžem použiť aj inú google, waze,mapy cz .... ale nefunguje mi tam ani čítanie dopravných značiek čo ma irituje najviac. Lebo občas je to veľmi užitočné.

4. Zahájeno uživatelem Jawores,

Zdar, přijde mi otravne kvůli takové ,,prkotině,, zakládat nové téma, ale jsem bezradný a nebyli mi schopni pomoci ani na informační lince ani v manuálu. jde o to, že když mám na digitálních budících volitelné informace vlevo hudba a vpravo spotřeba tak u té spotřeby se mi ukazuje spotřeba od načerpání a ne od startu. Můžete mi prosím poradit jak docílit toho aby se mi tam psala spotřeba od startu ? Děkuji

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 10,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Usatej,

Nemáte někdo podobný problém, v aplikaci MYŠKODA my nefunguje většina záložek o automobilu, ač mám v automobilu nastaveno to nejvyšší - "sdílení polohy vozidla", v aplikaci samotné skoro žádné údaje z auta nevidím. Co mě zaráží, že v nastavení infotainmentu je většiny služeb "stav blokovaná" a je tam nesmyslné datum 31.12.1969 ...

• Pozitivní
    • 8 odpovědí
    • 6,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem rikimiki,

Ahojte, Mám Kamiq Style s Amudsenom vyrobený 09/2019 a nemá ešte Lauru. Neviete náhodou kedy bude dostupná na tento model, alebo ako si ju viem pridať? Vdaka

7. Zahájeno uživatelem marmar7777,

Zdravím. Do Android Auto se dostává podpora pro rozdělenou obrazovku, aby mohlo být aktivní vícero aplikací současně Může někdo poradit, zda bude stačit jen aktualizace aplikace Android Auto v telefonu, a nebo se bude muset aktualizovat v servisu infotainment?

• 11 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem IGOR_HB,

Ahoj všem, žena má nového Kamiqa a používá navigace z CarPlay. (Mapy / Google), jenže pokud se vozidlo jen nepatrně pohne z místa tak se zablokuje možnost zadat cílovou destinaci (na té vírtuální klávesničce) a zobrazí se hláška "Klávesnice je omezena" a nezdáme ani písmeno. Sice tuším, že to je kvůli bezpečenosti, ale nastává pravý opak, kdy pak cílovou destinaci klepeme do navigace ručně, ale přes mobil. V jiných autech (Volvo, Mercedes) se nám možnost zadávat z infotaimentu neblokuje. Jen u Škodovky. Mobilem to není, protože ten samý mobil to jinde neblokuje. V autě jsem ale nenašel nic, čím by se dala klávesnice odemknout. Nevíte jak n…

• 1 odpověď
    • 1,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem AdamZ,

Ahoj všem, připouštím, že je to možná bláznivý dotaz, ale třeba to bude pro někoho výzva. Lze nahradit stávající Bolero za Amundsen? Mám 2021 Style s pakety, DSG, virtuální kokpit, přední a zadní parkováky, zadní kameru a další. Asi to nebude jednoduché a především laciné, ale přesto se ptám... Pokud s tím má někdo zkušenosti, resp. dokáže to udělat, prosím o zprávu. Děkuji

• 2 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem vlad1130,

Ve Světě motorů srovnávali Kamiq s MG, u Kamika bylo rozložení na displeji Amundsenu rádio plus stav vozu a telefon. Víte někdo, jak se to nastavuje? Od pondělka hledám v návodech a nic.

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Aleš Sluka,

Zdravím, budu kupovat nový telefon (Samsung). Data včetně aplikací překopíruji ze starého telefonu do nového telefonu. Předpokládám, že se překopíruje i aplikace MyŠkoda. Nebo se musí v novém telefonu stáhnout aplikace MyŠkoda a přihlásit se? Jde mi o propojení infotainmentu auta s telefonem. Auto Kamiq 1.0 TSI, rok výroby 2020. Děkuji Sluka

12. Zahájeno uživatelem Jawores,

Zdar, Lidi jsem zas jen já s takovým problémem nebo už to někdo řešil nebo tímhle problémem taky trpí? Jde o to, že po nastartování auta naběhne uvítání řidiče to mi nějak nevadí, ale abych 5x musel odkliknout aby mě to pustilo dál to mi pije krev, dále po zapojení telefonu čekám na android auto, protože jezdím se Spotify a tady přichází fáze kdy fakt řvu, protože abych za 20min jízdu do Ostravy musel 2x restartovat rádio jednou telefon pak mi stejně najede zpráva že služba je nedostupná to prostě nedám v dnešní době při dnešní technice bych čekal že to pošlape. Nicméně tohle není to hlavní. Problém je ten, že klikání v samotném menu ať už na ikonky nebo m…

13. Zahájeno uživatelem dalik73,

Pánové už jste někdo řešil nebo ještě lépe má už někdo v autě internet?

14. Zahájeno uživatelem lija,

Zdravím pánové, dnes se mi objevil neznámý symbol na maxidotu. Tušíte někdo? Krátce přetím jsem použil Android Auto. Moc díky. P.S. po vypnutí motoru a zamčení auta a následném startu zmizel.

• Líbí se mi
    • 4 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem marvit,

Zdravím , po každém nastartování mi hodí hlášku že je dostupná aktualizace, stáhne, instaluje ale pořád je stejné číslo softu viz fofo. Má někdo podobný problém ??? Po případě jakou máte nainstalovanou poslední verzi .

16. Zahájeno uživatelem macosotak,

Zdravim, ktorym tlacidlom sa prijima hovor v Kamiqu? V navode som to nenasiel. Dakujem.

• 1 odpověď
    • 4,9tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem lija,

Zdravím všechny, nevíte prosím někdo, jaký je povolený max. počet souborů na vyměnitelném zařízení USB? Já mám nahráno cca 1400 souborů ve formátu "flac" a mám podezření, že můj infotainment Bolero nevidí vše. Jediné, na co jsem narazil při hledání po netu, byl návod ke staršímu Boleru, kde uvádějí 1000 souborů max. ....moc díky za případné odpovědi.

• 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Jenda Třináctý,

Omlouvam se predem, ale hledal jsem zde a nenasel . Lze pridat do Amundesen v Kamiq Body zajmu ? Jedna se mi o radary . Popripade jen trknout, kde hledat :) Diky moc .

• 2 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Zdepel,

Jsem s Kamiqem spokojen. Mám jen pár otázek ohledně infotainmentu, kdy po nastartování a naběhnutí obrazovky se mi zobrazí uvítání jménem, ale pak musím odmáčknout OK, aby se zobrazila předvolená obrazovka. Když to neodmáčknu, tak stále jen uvítání. Prodejce neví co s tím. Je to u všech vašich Kamiqů? A ještě dotaz na displej vozu, tedy virtual kokpit kde mohu nastavit doplňkové informace. Při nastavení "spotřeba" se zobrazuje spotřeba od startu vozidla, ale uvítal bych možnost nastavení průměrné spotřeby od natankování, nebo celkovou spotřebu dlouhodobě. Zjistil někdo, kde se to dá nastavit?

• Pozitivní
    • 44 odpovědí
    • 18,9tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem radekvav,

Nechápu infotainment Kamiqu, je to jen předražené rádio, které "zatím" nejde nahradit za něco užitečnějšího. Před Kamiqem jsem měl Rapida a výměna rádia mne stála cca 7000,- a měl sem navigaci, internet, bluetooth handsferee, couvací kameru, přehrávání filmů, TV............................... a Infotainment systém Bolero ??? Je to taková "malá" ostuda škodovky. Moc věřím výrobcům s elektronikou a doplnění trhu o možnou výměnu. Celkem dost jsem na internetu bádal a do roku by snad mělo být něco na trhu. Dost mne zaráží, že autorizovaný servis na dotaz výměny mne odkázal na .... protože u nich to nelze vyměnit. Protože je auto v záruce, tak do této výměny u někoho ji…

• Líbí se mi
    • 5 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Tiptronic,

Nazdar doma, dnes som objednal Kamiq 110TSI DSG bez toho aby som ho videl naživo alebo sa v ňom previezol. Taká je moja dôvera v "zlaté české ručičky" po tom čo som nemal za päť rokov ani jeden problém z F3 81TSI DSG kombi. Na obrázku v katalógoch a inde nevidím na streche žiadnu anténu. Budem mať Bolero bez DAB. Čo bude na streche ? Prút alebo plutvicka ? Alebo nič ?

• Negativní
    • 6 odpovědí
    • 4,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem joks12,

Rádio Amundsen má mať frekvenčné rozsahy AM, FM, DAB. Podľa cenníka je digitálny príjem staníc DAB už v základnej výbave. Vie niekto ako prepínať tieto rozsahy? Ja mám pod tlačítkom Zdroj iba rozsah FM.

23. Zahájeno uživatelem sanyo151,

Zdravíčko mám dotaz kdo do navigace zadava aktualní dopravní situace a nebo kde to získává aktualní dopravní situace ? Ptám se proto že se mne navigace snažila navést do uzavírky tak se ptam jak je to možné když je ta navigace online děkuji za info

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Lucie Brzoňová,

Chci koupit fabii 3 kombi, auto má bolero 6.5" s Bluetooth a Apple konektivitou. Půjde dokoupit smartlink? Jde mi hlavně o připojení telefonu kvůli mapám.

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  25. Dobrý den, chci se zeptat - uvažuji nad pořízení auta, ať už s VC (nebo pouze Maxi Dot displayem) a 8" Bolero rádiem, ale zajímalo by mě, zda umí navigace (Google Mapy či Apple Mapy) zobrazovat informace o pruzích mezi budíky, nebo s tímto má člověk smůlu. Má někdo z vás tuto kombinaci (zajímá mě konkrétně CarPlay, nikoliv Android Auto!), a dokáže potvrdit/vyvrátit (ne)funkčnost této fce? Stejně tak by CarPlay měl být schopný ukazovat i část dat na VC od iOS 13, ale předpokládám, že tuto možnost Škodovky nemají celkově?

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.