Přejít na obsah

Interiér

69 témat v tomto fóru

• 7 odpovědí
    • 561 zobrazení
  1. Aerodynamický hluk

• 7 odpovědí
    • 2k zobrazení
  2. AirCare

• 7 odpovědí
    • 551 zobrazení
  3. Chlazený phone box

• 6 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 729 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
  4. Držiak na fľaše

• 4 odpovědi
    • 938 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
  5. Držák na mobil

• 4 odpovědi
    • 6.6k zobrazení
  6. Dekor palubní desky

• 4 odpovědi
    • 4.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 246 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
  7. Haciky do kufra

• 3 odpovědi
    • 825 zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 653 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.3k zobrazení
  8. Zadní sedačky

• 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Chlapi pomoc, pls. Dneska jsem se snažil horkovduškou nahřát a sundat ze zpěry platový kryt pružiny a totálně jsem pohořel. Nahřátý to bylo, že jsem se i přes kožený rukavice spálil, plast jsem připekl a kryt ne a ne dolů. Je na té starší vzpěře 3T9 827 851 B opravdu lepidlo, co povolí teplem?
    • K DPFKAPI som kúpil aj ten držiak. Nechcel som rýpať do palubky, tak som zvolil dvierka tej skrinky, je to aj blízko diag. zásuvky, no a keby som to zničil, druhé dvierka by sa dali asi ľahšie kúpiť. Trochu nevýhoda je, že keď sa chceš na to pozrieť za jazdy, tak musíš trochu nakloniť hlavu, inak to zakrýva volant, ale to ani neva, pri regenerácii to začne aj pípať.   Chcel som to mať zapustené, tak som do dvierok vyrezal dieru a podľa uhla, v ktorom som to chcel mať som si k tomu držiaku "vyrobil" z kúska hliníkovej lišty taký pliešok, ktorý som prišróboval k dvierkam (na foto vidno šróby) a zároveň k držiaku DPFKAPI. Ešte to malo snahu trochu sa hýbať, tak som na opačnú stranu držiaku prišróboval kúsok dreva, aby sa opieral o bočnú stranu skrinky. Použil som šróby so zápustnou hlavou, takže sa DPFKAPI dá do držiaka normálne vsunúť a vysunúť. Zároveň sa dá z druhej strany pripojiť predlžovací káblik k diagnostickej zásuvke. Zvnútra skrinky už nie je potrebné vymýšľať kadiaľ pôjde káblik von, pretože tam je dosť veľká medzera a prejde tadiaľ aj koncovka... Snáď na fotkách bude vidno ako to je spravené, nič svetaborné, ale drží to dobre.
    • Cokoliv jak Dunlop bude asi lepší, ale ta cena u tohoto nepříliš rozšířeného rozměru je katastrofa a to nejsem šetřílek. 
    • Zdravim 1.2tsi 77kw 2014 po opravě propal.ventilu a výměna kroužků a pístů.Delší dobu  po opravě motoru řeším slabší vykon.Diagnostika ve škodovce nic Hlavně ráno když je zima tak dost hlučný zvuk a od výfuku slyším hodně duty zvuk.Když je teplo je to lepší.Musim přidávat vice plynu aby to jelo.Celkovy pocit nemá to takovy ten jemný živý zvuk ale takovy dutý a hluboký zvuk.Žralo to 1l oleje na 1000km asi přes rok a při propálenem ventilu jsem jel 40km na tři válce. Neni možný že je přicpany katalyzátor nebo výfuk?Jinak emise ok. Jsem už zoufalý.  
    • Jeden z hlavních, bývalých  ideologů  EU a Evropské komise, co se týče zavádění Green dealu a bývalý  eurokomisař Frans Timmermans byl před nedávnem na návštěvě v Praze a poskytl Hospodářským novinám rozhovor. Nakonec posuďte sami, já jen za sebe říkám, že se nezměnil, velký demagog je to stále, no a nějaké jeho chyby v aplikování GD? Žádné nevidí a co se týče nás v ČR, no tak se laskavě se stížnostmi obraťme na Babiše a Fialu a jeho prý s tím neotravujme.....   https://archiv.hn.cz/c1-67682380-grean-deal-stezujte-si-u-babise-ktery-ho-podepsal-nebo-u-fialy-jenz-ho-uvadi-do-praxe-rika-frans-timmermans?
  • Vytvořit nový...