touareg3 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 (editace) Zdravím, zohnal som si vnútorné osvetlenie zo Superba. Zapojenie som vyskúšal z tunajšieho fóra,len sa mi nejako nezdá rozsvecovanie žiaroviek. Pri vypnutom osvetlení, teda aj zatvorení dverí, sa pri stlačení jedného,alebo druhého tlačítka čítacej lampičky rozsvietia všetky štyri žiarovky. pri zapnutí obidvoch čítacích lampičiek zostanú svietiť len čítacie lampičky a stredné dve žiarovky zhasnú. Nedá sa rozsvietiť samostatne ľavá,alebo pravá čítacia lampa. Je to tak správne??? Ešte dotaz. Menil už niekto LED-ky zo zelených na červené v tom vnútornom osvetlení? Plošák je tam navarený na viacerých miestach s tou umelou hmotou do ktorej je posadený. Aby sa mi to potom celé nerozsypalo:) Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: touareg3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Spravne to tak neni, mel jsem to ve sve Fabii a fungovalo to jak melo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 ma fungovat lava a prava osobitne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Nejaká schéma zapojenia by sa nedala sem hodiť? alebo link? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 (editace) ja som to robil doma na stole systemom pokus-omyl. Editováno: 21. Prosinec 2009, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 To aj ja a už som stihol odpáliť aj časť plošáku:) Tu cesta nevedie:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 mechanicky to pasuje_?A ty červený ledky svítí na šaltpáku-jako v superbu_?Taky by se mi to líbylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satfan Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Nejaká schéma zapojenia by sa nedala sem hodiť? alebo link? Dík T6/1 - osvětlení natáhni třeba od spínače světel (šedo/modrá) T6/2 - T6/3 - propoj vnitřní osvětlení z původního konektoru přepoj hnědo/ modrej drát T6/4 - kostra - z původního hnědá T6/5 - propoj kladný pól vnitřního osvětlení z původního červeno/ černá T6/6 - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%C4%8Dka+superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Tak som svetlo rozobral, boli vyskratované dve usmerňovacie diódy končiace na voľný kontakt č.6, preto svietili obe čítacie lampičky naraz. Už keď som to mal rozobrané celkom, vymenil som aj LED za červené,lebo mám všetky vypínače a spínače v aute na červeno. Dík. Už len osadiť, dnes som objednal konektor s pinmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 ahoj, konektor s pinmi? cena? kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Číslo toho konektoru je : 3B0 972 706, piny neviem, to mi objednali v škodovke, bolo to ako súčasť konektoru. cena dokopy tuším 10 .-EUR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) dik, zajtra tam skocim a objednam... takto to uz dalej nejde... Editováno: 7. Březen 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.