dcdodo Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 (editace) Je pravda, že už som po akcii a mám šťastne na chipe nalietane cca 60 000km a spokojenosť. Doporučujem prečítať toto téma všedkým čo maju záujem o chip svojho okrýdleného šípu bez rozdielu na kubatúru 1,2-1,4-1,6-1,9-2,0 atd. Jen do toho kluci, není to špatná věc, v podstatě p.Janda vylepšuje to co pánove ve škodovce odfláknou, anebo nedodělaly. Páno už je po akci, ale dočtete se reakce a vše kolem toho. Další akce se koná 26.06.2010 BRNO a 10.07.2010 t.j. Sukorady. Kdo ma zájem, nech se přihlási u chlapíka sleuth. Fabia I 1,2 12V/51Kw combi r.v. 2003/9 cca 103000km Editováno: 9. Červen 2010, autor: dcdodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 do cipu by som nesiel. podla mna to nici motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 když bude chybět desátý člen, tak bych do toho asi šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Děkuji za odpovědě, ale ja hledám tych který by do toho šli a ne kritizovali. Děkuji všem za pochopení, ale na kritiku si založte vlastní odkaz, anebo se zapojte do jine diskuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 do cipu by som nesiel. podla mna to nici motor. nepište prosím OT, motor to jistě neničí, ten můj je toho příkladem, takže jen zájemci, ostatní ať si své výlevy ponechají do jiného tématu promazáno OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Tak já se hlásím. Kdyby to bylo za polovic tak to beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Proč nepokračujete tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Další kus (= hlásím se taky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 STANDIS já bych tam pokračoval, jenom tam nevidím návaznost v posledních příspěvcích, v kterých spomínájí dojmy a klapky. Postrádám zmysl pokračovat v diskusi která je na 18str. a ještě po funuse. Už jsme tři. Když nás bude kolem 7 tak budu kontaktovat CIMBU. Zatím se mějte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 8. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Omlouvam se za počty, už sme 4 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekHK Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Kolik by asi ta úprava stála a jaké jsou zlepšení / návratnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolja Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 jo taky bych do toho sel, ale kolik ze to bude teda stat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Tak pro tí který se rozhodujou a čekaj na stanovení ceny, bych chtěl informovat o tom že jsem zaslal e-mail na firmu CIMBU a čekám na odpověď ohledně ceny a času. Rád bych ale od všech co maj zájem potřeboval informaci ohledně auta o které bi se jednalo na chip a to motorizaci napr 1,2/47kW, rok výrobi a najeté km. Prozatím vše zmé strany a teším se na Vaši spolupráci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Černý Cvček je 06 stav km 19500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Mates XIV prosím tě, trochu víc informaci by nešlo? Ja vým, že svého mazlíčka rád prezentuješ jako fantoma ale mně to při zadávaní do seznamu nepomúže. Ještě jednou ti děkuju za podrobná data i všem co se nahlási. Pro info ještě stále čekám na vyrozumení od p. Jandy z CIMBU ohledě ceny a potřebného počtú na co nejvýraznější slevu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 nějak nechápu co by jsi chtěl ještě víc vědět, máš tam rok výroby a stav kilometrů, o jaký motor se jedná je snad jasný, když je v názvu tématu 1,2 HTP 12V, což jsi tam mimochodem napsal ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Omlouvam se když to někoho urazilo, ja jen že mam rád ve všem jasno. Ono mně to možná nedošlo, celou noc sem naháněl bzzzzzzzzz komáre a killoval sem a končil sem ráno v 4:15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Mas si koupit raid do zasuvky a nemusis honit komary. Nevim nato bys potreboval dalsi info. Todle ti musi stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Raid mám, ale tidle mrchy to ignorovaly, stim sem se ještě nesetkal. Info je dostateční a děkuji za zapojení do akce všem zde. Jěšte jednou se ospravedlňuju Matesi XIV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolja Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 co se mne tyce, tak 1.2/12v 47kw. jinak to mam v servizu u znameho, ktery mi pry muze snizit hlavu, upravit vačky + dalsi veci (setrvačnik, filtr...). co myslite? ma to cenu? dostanu se aspon na 60kw vcetne chiptuningu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Zdar Kolja , podle tohoo co si popsal, určitě. Jen stím rozdílem, že ten motor toho moc pak nevidrží. Ten chiptuning je dobrej základ a pán který to děla ti múže velice poradit, když sem spravně porozuměl, tak múžu stebou počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 co se mne tyce, tak 1.2/12v 47kw. jinak to mam v servizu u znameho, ktery mi pry muze snizit hlavu, upravit vačky + dalsi veci (setrvačnik, filtr...). co myslite? ma to cenu? dostanu se aspon na 60kw vcetne chiptuningu? u 1,2 je problémem uchladit olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Aktualizuji informace od p. z CIMBU ohledně cen a to následně do 10lidí 33%, nad 10lidí 43% sleva proti oficialním cenám na stránkach CIMBU. Myslím si ,že to není špatné když se nás nazbíra víc než 10. Zjišťuji co ještě bude zapotřeby. Je nás pro zatím 5 členú když správně počítam. Ještě je volno pánové, podle dosavadního tempa zájmu by se to dalo do konce měsíce provést, co vi na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolja Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Jo muzete semnou pocitat, ale taky pocitejte s tim ze od 20. do 30.9. jsem na dovolene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dcdodo Vloženo 10. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Upřesnění od pána z CIMBU co by tak mněly naše tátoše splňovat: kopi to kopi Na akci stačí mít auto a peníze, čas na 1 auto 10 min bez čištění klapky, 30 min s jejím vyčištěním ( všechny HTP s více jak 30 000 km, 1,4 MPI s více jak 60 000 km ). Za čištení účtuji dalších 500 Kč navíc, zachráníme tím klapky za 12 500 Kč. Termin možno i o víkendu, je dobré 14 dní dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.