ratras1 Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Tak Vánoce jsou skoro za námi, tak se chci zeptat, dostal jsem pod stromeček elektrickou škrabku na zamrzlé okna, po pravdě jsem ani nevěděl, že něco takového vůbec existuje, je to značka Eta, takže by to mohlo snad být i kvalitní, každopádně, mě zajímá, jestli s tím máte někdo nějaké zkušenost s používáním ? Zajímá mě totiž jak moc to bude fungovat, teda pokud vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 :-D tak o tom jsem take vzivote neslysel... :-) Vyzkousel a poreferuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 O tom jsem něco slyšel od kamaráda, prej to má nějaký tělísko, který předehřívá ten led na skle a to už pak jde snadno odškrábnout.. nicméně v praxi jsem se s tím nesetkal :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Tý jo to jsou věci. Elektrická škrabka na okna.... Asi ještě lezu po stromech Fakt jsem to slyšel poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 hoď sem foto...jak to vypadá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 .. tak si to najděte http://eta.cz/akcni-zbozi/hit-sezony-rotoice-eta-683190000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Já jsem v poho... (mám manželku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 tak to se někdo má já být ještě svobodný a tím pádem škrábat já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 no v tom popisu píšou, že oškrábání skel trvá osm minut. Tak tolik času já tedy ráno nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Tak jsem měl konečně čas to trochu otestovat a musím říct, není to tak špatná věc, člověk s tím jen jezdí po skle a ono to samo škrábe. Funguje to na principu tří plastových nožů, které se točí. Odkaz máte zde http://www.eta-elektro.cz/elektricka-skrabka-na-zamrzle-sklo-eta-rotoice_868_eta_.html Oškrábání předního okna je řekl bych o něco rychlejší než s ruční škrabkou. Přece jenom mi přijde že to víc bere a jde to vážně jako po másle. A celé auto rozhodně nebude trvat 8 minut. Takže za sebe mohu říct spokojenost. I když za vlastní peníze bych si to asi nepořídil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 to ratras1: asi tak... za svoje peníze po letošní zimě budu pořizovat tlumiče, ložiska atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 tak nějak... teda nevim jak často bych to využil...většinou když už stojim venku na mraze, tak mi na rozehřátý auto napadne sníh kterej nataje a výsledek je zmrzlá vrstva sněhu, drsná jak struhadlo...takže tady by to asi tahle tETIčka nezvládla nevyužil bych to a ani nekoupil ale jako dárček je to fajne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Jak píše tomcat007, slabou námrazu většinou postříkám rozmrazovačem a potom utřu stěrači, ale posledně to na autě 2x po sobě roztálo a přes noc zmrzlo, zlomil jsem na tom 2 škrabky, takže by to chtělo nějakej aku sekáček a kladívko Ale dárek pěknej, praktickej.. na ulici určitě bude podívaná... asi jako když si kolega z práce koupil aku travní sekačku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 6. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Jasně, někdy je to problém když sklo pořádně namrzne, ale s tím už se nic nenadělá. Jinak k aku sekačce, ta není zase až tak špatná, v rodině teda jednu máme a na menší plochu kde se pravidelně seče a není vysoká tráva, je docela postačující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Šikovná věcička.Já pořád používám obyč plastovou škrabku(hlavně na zadní sklo) a na přední a postraní skla jednolitý igelit, aby nenamrzalo.Takže neškrábu skoro vůbec. Ale jak zde bylo zmíněno - dárek super nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.