Přejít na obsah

E. Okna nejdu


Martin Štipák

Doporučené příspěvky

Dobrý deň, mám taký menší problém nejdu mi el. predné okná. To je už jasné z názvu tématu :D Všetko som skúšal prezeral som poistky, skúšal som či sa motorček nespálil a ten ide, nastriekal som sprej do kontaktov či není zaoxidovaný a nič... Spínače svietia ale okná nejdu, ani pravé ani ľavé. Neviete poradiť de ešte môže byť chýba? Je niekde v palubovke aj nejaké relátko na el.okna či jak??

vopred ďakujem za všetky kladné odpovede

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednou se mi stalo,že jsem měl zlomený drátek co jde do dveří.Byl to ten co vedl do toho centrálního rozvodu na zavírání a otvírání oken a zrovna to bylo v té gumové krytce co je mezi karoserii a dveřmi.V zimě ta izolace ztvrdne a pak se to láme.Vyzkoušej jestli tam všemi drátky prochází elektrika.Okna můžou být taky přimrzlé.To se mi taky stává a pak nefungujou.

Editováno: , autor: Fosgen
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já mám jenom schéma předface, ale aspoň zhruba by to mělo sedět. Píšeš, že ŘJ ve dveřích řidiče nemá vůbec napájení. A není třeba jenom přerušená pojistka ?

Dej schéma, které máš ty, pak se dá něco vymyslet...

Jíra

el_okno_predni_leve_predface.pdf

Editováno: , autor: Jíra_82
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím dopátral jsi se něčeho nového?Mám totiž ten samí problém a taky si už nevím rady:-(

Jeden známí mi však říkal, že pod volantem někde by mohla být bimetalová tepelná pojistka pro el.stahování okének,ale sám nic takového najít nemůžu.

Prosím neví někdo zda li tam někde je či né?

Díky Pajazz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne to robilo to iste, s tym ze som potom musel okna zatvarat manualne klucom podrzanym v zamknutej polohe vo dverach... a problem bol s ovladacmi, kupil som z jednej havarovanej fabky komplet cely ten panel novy a pripojil na ten konektor a uz to fungovalo bez najmensich problemov... a stalo ma to ani nie 10e

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som ich kontroloval všetky, dokonca som zistil že niektoré ani tam nemám... Ale tak okna mám dorábané taže ktovie jak je to napojené....

Aha, takže pojistka může být ukryta třeba někde pod volantem. Shoď plast a běž po drátech. Pojistku si pak předělej do pojistkového boxu, to jsou potom opravy...

Jíra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, chce to hlavně měřit. Jestli nemají řídící jednotky napájení, je třeba měřit, kde ještě je a kde už není. Proč chceš kukat pod baterku - jako v mot. prostoru ? Nenapadají mě souvislosti... ?!? Radši pokračuj v kontrole kabeláže od sloupku A dovnitř do interiéru, kde jsi zatím skončil.

Jíra

Editováno: , autor: Jíra_82
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Prepáčte že tak neskoro odpisujem v tomto tématu ktoré som sám vytvoril ale nemám moc času.... nemôže mi niekto dať návod alebo odkaz ako rozoberem palubovku?? alebo ako sa dostanem k tej jednotke DSG ?skúšal som pozeráť zospodu palubovku šaférová strana vľavo lenže tam je to zanitované ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...