camrda Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Zdravím Vás, jsem tu nový a už nevím na koho se obrátit. Asi to sem nepatří, ale potřebuji pomoci, za každý Váš názor předem děkuji. Forum jsem prošel a nic podobného jsem nenašel. Vlastním seat ibiza r.v. 2002 nový desing, motor 1.4 16v 55kw shodný s fábií, problém je v tom, že ať studený nebo teplý na volnoběh má nepravidelný chod, za jízdy nechuť se vytáčet a celkově líný, dojezd ke křižovatce a opětovný rozjezd je velice problematický (chcípá). Byl jsem s tím na diagnostikách a nikde nic nezjistily, žádné závady. Mám najeto cca 200 000,- Egr je vyčištěný a klapka prostříkaná a nic, rozvody nové, svíčky, olej atd. stále ten samý problém. Dle servisky byla měněna řídící jednotka cca v 20 000km. Moc Vás prosím o pomoc stálo mě to hodně peněz, a už opravdu nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 15. leden 2011 Sdílet Vloženo 15. leden 2011 Olej nežere? Co voda neztrácí se? Možná by nebylo od věci změřit tlaky ve válcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camrda Vloženo 17. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Voda se neztrácí, olej trochu jo, ale nic závažného, tlaky se neměřily, v posledním servisu mi řekli, že jsou podpálený ventily nebo něco přidřenýho u ventilů, přesně si to nepamatuji. Taky si myslím, že jde asi o mechanickou závadu, když diagnostika nic nevyhodí.nevim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Nech změřit tlaky ve válcích, to snad nebude tolik stát. Já měl podpálený ventily u 1.4 16V 74 kW, tam tedy byl nestabilní volnoběh, někdy to běželo jenom na tři válce, ovšem pod plynem to jelo normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camrda Vloženo 17. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Dnes jsem koukal na olej a ubývá docela značně. A za jízdy s rostoucíma otáčkama je slyšet takový přerušovaný avšak pravidelný hučení. Zítra jedu na tlaky tak uvidím. Bojím se aby nebyla klika na odchodu ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.