Přejít na obsah

problém 1.4 16v 55kw

camrda

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás, jsem tu nový a už nevím na koho se obrátit. Asi to sem nepatří, ale potřebuji pomoci, za každý Váš názor předem děkuji. Forum jsem prošel a nic podobného jsem nenašel. Vlastním seat ibiza r.v. 2002 nový desing, motor 1.4 16v 55kw shodný s fábií, problém je v tom, že ať studený nebo teplý na volnoběh má nepravidelný chod, za jízdy nechuť se vytáčet a celkově líný, dojezd ke křižovatce a opětovný rozjezd je velice problematický (chcípá). Byl jsem s tím na diagnostikách a nikde nic nezjistily, žádné závady. Mám najeto cca 200 000,- Egr je vyčištěný a klapka prostříkaná a nic, rozvody nové, svíčky, olej atd. stále ten samý problém. Dle servisky byla měněna řídící jednotka cca v 20 000km. Moc Vás prosím o pomoc stálo mě to hodně peněz, a už opravdu nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Voda se neztrácí, olej trochu jo, ale nic závažného, tlaky se neměřily, v posledním servisu mi řekli, že jsou podpálený ventily nebo něco přidřenýho u ventilů, přesně si to nepamatuji. Taky si myslím, že jde asi o mechanickou závadu, když diagnostika nic nevyhodí.nevim???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...