Ataner Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Ne zástěrky mi nesmí na auto nadělá to víc škody jak užitku..drží se ti tam jen bordel..a podle toho ten lak dopadne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Svatá pravda....ale pro Vávru mám radu, co koupit zástěrky pro Tatru 815, ty už budou dostatečný a účinnost skoro stoprocentní. Garantuji, že mezi gumou a vozovkou ti neprojde od kol jedinej šutr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavra.tom Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Svatá pravda....ale pro Vávru mám radu, co koupit zástěrky pro Tatru 815, ty už budou dostatečný a účinnost skoro stoprocentní. Garantuji, že mezi gumou a vozovkou ti neprojde od kol jedinej šutr v tom případě už rovnou tu souvislou gumovou plachtu co mají na na návěsech pod zadním nárazníkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Tak to by bylo uplně nejlepší a možná bys i ušetřil, stačilo by ji koupit jako metráž a uříznou ti jí na míru. Za přední a i zadní kola a budeš mít unikátní tunning (na srazech budeš navíc jednička) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Zástěrky mam taky nainstalovaný, ty hranatější. Přední jsou vcelku v pohodě i vzhledově . Hlavně chytají to mlácení kamínků zespodu do prahů. V zadu už je to na pohled horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 (editace) No to o dost horší Já zástěry nemám, vzadu mám nárazník zespoda trochu od šutrů omlácenej, ale je to plast, tak neřeším. Reznout to nebude....Navíc myslím, že to mám hodně z naší ulice, neustále slibují, že udělají asfalt a zatím jezdíme po šutrech. Ale snad už se dočkáme.... Editováno: 21. Květen 2012, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 No jo,Clint,známý to zástěrkobijec. Clinte,v kterých končinách to bydlíš,že nemáte v ulici asfalt? Hele,nenavážej se do rodinných příslušníků. Jsme tady na tebe i s bráchou (stanmar) už tři! Já zástěrky zamítnul ihned. Ty menší vypadají lépe,než co má tady bratranec,ale zase budou mít nižší záchyt kamínků,bordelu a špíny při dešti... Jenže já nejezdím denně,takže výskyt špíny je u mě jaksi menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 (editace) Tak to jsme tedy v silné přesile Samí oktávisti Editováno: 22. Květen 2012, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 mate cisla tech hranatych ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Zadní: KEA600001 http://www.obautodil...i-id:3649.eshop Přední: KEA600002 http://www.obautodil...g-id:1118.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Ja mam ty STYLE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1885 Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 Ahoj všem, prosím o radu. Koupil jsem zástěrky, ale nemohu je namontovat. Na oddělání šroubů mi nestačí obyč. imbus. Uvnitř toho šroubu je "nějaká hvězdička" nevíte co je potřeba za klíč?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 22. leden 2013 Sdílet Vloženo 22. leden 2013 (editace) je tam torx, ale velikost nevím, snad 20 jde tam narvat i plochý šroubovák Editováno: 22. leden 2013, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 nejjednodušší než si ničit torxy plochým šroubovákem, je koupit si za 150,- v nějakém bauobchodě sadu bitů do šroubováku (ty nástrčný věcičky). Tím ten torx nezničíš a navíc je využiješ na 99% všech šroubů v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1968 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 No mě se taky nelíběj,ale na druhou stranu musím říct,že ty neustále zašvihaný prahy a zadní nárazník i s blatníkem skoro až po okno je neúnosnej. Takže jsem je taky koupil dopředu i dozadu. Není to o kráse ale o funkčnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 O funkčnosti to není a o kráse už vůbec....Vím co říkám, sám jsem zástěry měl a teď nemám. Rozdíl: prakticky žádnej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Ty woe, uz zase zástěrky! Nikdy, je to ošklivý a praktickej prinos se limitně blizi nule. Odesláno z HTC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 (editace) Nemůžu si pomoci, v pondělí jsem myl auto.. Prostě to nemám tak zašvihané. Předtím jsem to měl daleko více. Hold když máte bíly auto tak tam vidím vše... ošklivý to není na bílý auto. Editováno: 31. leden 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 On i ten vzhled je subjektivni. Me to prijde uplne normalni, naopak mi auto bez nich pripada nekompletni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 nemate nekdo zasterky na scoutovi?popripade foto?ani sem na nekde nenarazil,delaji se vubec?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 ETKA ich nepozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 diky,no prave,je to divny ze se nedelaji na scouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 (editace) Proč divný, není to třeba proto že by u tohoto modelu který je spíš do "terénu" překážely? Editováno: 2. Září 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 proc by prekazely?prave naopak by auto nebylo fur zahazeny blatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Škrtání o terén? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.