Přejít na obsah

2.0 TDI CR DPF 125 kW s Chipem od CIMBU na 178 kW


brothas

Doporučené příspěvky

Zdravim Vsechny, poohlizim se po chipu. Prostudoval jsem tady vsechny prispevky na foru asi 3x, ale nikde jsem nenasel, jestli opravdu hodnoty, ktere pan Janda z Cimbu inzeruje na netu pro 2.0 TDI CR DPF 125kW ma nekdo v reale odbrzdene.

Dieselpower, TDIFun, CHipforum (Profituning.sk) vsich maji brzdu a na netu maji haffo odbrzdenych aut, ale rozdil je skoro 40 koni, coz mi prijde jako obrovsky rozdil ve vykonu, ale ne v provedeni chipu jednotlivych upravcu. Pan Janda ma sice velke zkusenosti ze Skodovky, ale rozdil mezi dnesnimi top chipy se uz dle meho nazoru smazavaji. Chapete, kde muze byt tak propastny rozdl ve vykonu? Vim, ze Cimbu kalkuluje i rezervou u serioveho vykonu, ale stejne nejsem schopen dopatrat se toho rozdilu. Ma to nekdo v reale odbrzdene bez dalsich zasahu do motoru?

Diky za vsechny informace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne, toto jsem cetl, ale tim by jsme z Cimbu delali garazoveho upravce a tim urcite neni. Je to jeden priklad z mnoha, ktery se muze stat komukoliv, kdo standardne vozy nemeri na brzde. S tim motorem muselo neco byt, protoze ani i u Vas se toho moc nepovedlo. Me zajima spokojeny zakaznik, ktery ma dobrou zkusenost, je s motorem spokojeny a ma jeste odbrzdeno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já mám už rozhodnuto. Bude to Dieselpower. Ale ne kvůli tý konfrontaci s Jandou. Prostě to už roky sleduju a chlapci to fakt asi uměj :) Mimo to jsme z jednoho města a tak nějak i ze stejnýho baráku. ;) Tak doufám, že platí i ta cena z loňskýho listopadu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak jsem dneska dospel k zaveru, ze 178 kw je ulet a pan Janda asi spadnul z visne. Dneska jsem konecne dal chip a dostali jsme se na maximum zhruba 210 koni/420 Nm. To, co vsichni renomovani upravci garantuji. Kdyby bylo vice, slo by, ale uz by to nebylo spolehlive. Ladit jsem byl nakonec na Chipforum.cz u pana Vojacka a jsem mooc spokojeny jak s pristupem, tak hlavne s praci, ktera byla odvedena. Muzu jen doporucit.

post-36450-0-00712300-1300291370_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Powertec jsou proti autovpichu ještě tak o dvě třídy nahoře. Ale jinak to stojí opravdu za...... pousmání.

 

Někde jsem četl jejich nabídku za 3500

Záloha dat... fakt úžasné

Brždění .....by mělo být smozřejmostí

Diagnostika také

Měření charakteristiky turba virgulí

Čištění palivového systému....chemie nebo koště??

A čištění váhy vzduchu ..totální fake/ funčnost asi 200km.

A solidní nálevka.. doufám, že člověk s IQ vyšším jak 60 pochopí, že je to nesmysl.

Editováno: , autor: motorpower
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

takze dnes jsem nechal vymenit stado koniku za sviznejsi protože to co me tam dali -v http://www.profi-chiptuning.cz/chiptuning/ stalo uplne za ho..o ,této firme je potřeba se vyhnout velkym obloukem 3x ladil a nenaladil slavnej garazmistr-nalivac neceho.kw a kroutak jakoby sedel ale jen do jiste miry kdy auto od 3500 otáček cukalo a dělalo neplechu no a jakym zpusobem byla rozebrana jednotka ,se divim ze jeste funguje

Vůbec nelituji cesty nejakych 255km tam a 255 zpetp,Petr Šíma z http://motorpower.cz/ me tak krasne naladil mou Škodu Octavii RS TDI CR ,ze jsem velice spokojen dnes ujeto 830km prumerna spotřeba 5.7 a to sviznou jizdou

ted tam mam nejakych 220 koniku a kroutak 427 zadny cukani proste spokojenost nejlepší Petře ještě jednou diky.ochota a profesionalita na miste pekne cista a vybavena dilna a nemel problem cokoli vysvetlit

jinak grafy muzu dodat před upravou i po uprave

Editováno: , autor: brunda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...