Přejít na obsah

EPC opraveno, ale výsledek neočekávaný

Dawo

Doporučené příspěvky

Mám problém... rozsvítila se mi kontrolka EPC a brzdová světla si vesele svítila donekonečna, tady jsem se dočetl, že odešel brzdový spínač. Než jsem zajel do servisu, tak jsem vytáhnul pojistku k brzdovým světlům, aby to baterka přežila. No - po návštěvě servisu dokázali odstranit svítící kontrolku, vrátili zpět pojistku, ale brzdová světla teď nesvítí už vůbec :aggressive:

Tuší někdo v čem může být zakopaný pes? Protože takhle asi přes STK neprolezu :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, tak pánové ... nakonec jsem přišel na to, že brzdová světla svítí, ale až když je pedál téměř nadoraz. Netušíte čím by to mohlo být?

Servis je to opravdu úžasný, protože na tu vytaženou pojistku nejprve vůbec nepřišli, nezkontrolovali... Když jsem auto přebíral, tak mi tvrdili, že světla stále nesvítí a že by to chtělo více času na prozkoumání. Já to neměl jak vyzkoušet, protože jsem spěchal a pak sám nedokážu sešlápnout pedál a zaběhnout ke světlům, takže když jsem postoval téma měl jsem za to, že ví o čem mluví :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...