Srpen 26, 201411 r Jenže Golf je jinačí segment než Fabia, tam bych se nedivil kdyby dostala kazetový s Aux vstupem
Srpen 26, 201411 r http://www.novinky.cz/auto/345921-interier-nove-fabie-uz-neni-tajny-nove-nabidne-treba-potah-a-la-dzinovina.html
Srpen 26, 201411 r Víděl jsem včera i dnes na R10 v reálu, bohužel vždy jen na krátkou chvíli takže těžko soudit, ale připadlo mi to takhle na pohled zase klasicky úzké, široké, zapadlá kola. Co se interiéru týče, v jednoduchosti je síla, mě se to celkem líbí a to už pěkných pár let nejsem mladá generace
Srpen 26, 201411 r No to připojení USB se mohlo vyřešit jinak, vypadá to jako panel co měl fantomas ve svém lítací autě. :'> Třeba jak to je u Rapidu. Upraveno Srpen 26, 201411 r od Pitrsman
Srpen 26, 201411 r to řešení v Rapidu je taky hnusný, ale asi furt hezčí, tohle fakt působí jak když to nemá koncept...
Srpen 26, 201411 r Specialitou nové fabie bude příplatkový systém SmartGate, který s využitím speciálních aplikací umožní zobrazovat v chytrém telefonu konkrétní údaje o vozidle, jako jsou spotřeba paliva, průměrná rychlost, náklady a další. Data jsou přenášena bezdrátově pomocí wi-fi. Smartgate funguje nezávisle na multimediálním systému. Uz je to venku :-)
Srpen 26, 201411 r Ten pás, to je takový divný, třeba v reálu to nebude tak zlé, ale až si někdo koupí základní výbavu, tak to bude hrozné.. Jestli tam pás bude v té základní výbavě.
Srpen 26, 201411 r Tak ta palubka nevypadá vůbec marně. Oproti tej rapiďáckej, která je totálně bez nápadu, je to po stránce designu určitě pokrok. Jenom by mě zajímalo, kde má schránka před spolujezdcem páčku na otevření.
Srpen 26, 201411 r Počítám že ve slušné výbavě to bude dost drahé.Slušné rozumnějte jako běžné central esp okna asr el zrc klima atd.
Srpen 26, 201411 r to je zasa kecov,ako to bolo pred RAPIDom a ako sa predáva nj, ale nikdo netušil, že Rapid bude taková O1 s výbavou skoro Elegance a cenou 300tis ( mluvím o současném Ambition Fresh ) A Rapid ubral Fabii hodně zákazníků a to byla ke konci hodně levná. Nová bude dražší a nebude akční model, bude to otázka, jak se lidi k tomu postaví...
Srpen 27, 201411 r Jak jsem velkým kritikem FII tak budu jen chválit FIII je to fakt super auto jak zevnitř tak zvenčí. Červená s černou střechou a černými doplňky bude pecka. Jsme zvědav na ceník.
Srpen 27, 201411 r Rapid je vyrazne prostsi, Fabia zase zustala mensi. Myslim, ze se budou doplnovat a Fabia zustane docela hluboko pod 1000ks mesicne. Posledni akcni modely neklesaly cenou, ale navysovaly vybavu. Pro me ted bude zahada jak se vyporadaji se starnutim Rapidu. Fabia uz ted bude mit skoro vsechny technologie jako O3. Takze bud vyrazny facelift a nebo docela drsna pozice..
Srpen 27, 201411 r Nemá někdo informaci o loketce? Jestli bude starý typ jako je v rapidu/F2 nebo typ co je v octavia?
Srpen 27, 201411 r Jen je paradox její cena, fo F1 stojí okolo 4500,- ve škodovce, jetou sehnat levněji je skoro nemožné, ale loketky z OI, nebo z FII, se dají sehnat i za 800,- Nevím co je na těch z F1 tak super drahého
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.