Pitrsman Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Hkubes: http://www.porsche-olomouc.cz/ zavolej si tam když mě nevěříš, barvu to má bledě modrou, byl jsem tam kolem 15h, ještě jsou na tom převozový spz. Aleš Veigend: To bude asi to, připadalo mě to že to brzdí hůř jak moje fábka, navíc jim tam cosi házelo v předním kole, asi špatné vyvážení, i ten chlap co se mnou jel mi dal za pravdu mp390: Na těch 17" to bylo natvrdo ale dalo se to, spíš bych ale volil nějaký 16". Editováno: 22. leden 2015, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 (editace) V konfigurátoru se objevil nový balíček Red and Grey ve 2 variantách Pozn. V popisku balíčku jsou 17" kola SAVIO, avšak konfigurátor nutí další příplatek... V ceníku je to dobře, tam je cena za balíček + kola. Nicméně zase u samostatné položky Sada 17" litých disků Savio (černě metalické) je uvedeno, že jde jen o ALU bez pneu. Tak nevím, co vlastně člověk při koupi balíčku se SAVIO dostane... Bez pneu, nebo s? Jinak příplatek za paket je 40530 Kč u výbavy Ambition a nebo 28430 Kč u výbavy Style. Editováno: 23. leden 2015, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 já bych se těch 17" kol nebál. Na Rapidu mám 16" a je to cajk, trošku lituju že jsem nevzal 17" a to Fabia má ještě lepší podvozek, takže 17" budou v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 (editace) V konfigurátoru se objevil nový balíček Red and Grey ve 2 variantách 1.jpg2.jpg Pozn. V popisku balíčku jsou 17" kola SAVIO, avšak konfigurátor nutí další příplatek... V ceníku je to dobře, tam je cena za balíček + kola. Nicméně zase u samostatné položky Sada 17" litých disků Savio (černě metalické) je uvedeno, že jde jen o ALU bez pneu. Tak nevím, co vlastně člověk při koupi balíčku se SAVIO dostane... Bez pneu, nebo s? Jinak příplatek za paket je 40530 Kč u výbavy Ambition a nebo 28430 Kč u výbavy Style. To bych si ty polepy radši nechal udělat a myslím, že včetně zrcátek bych 5t možná ani nepřekročil. Ty kola jsou bez pneu, musíš si k tomu ještě koupit pneu za cca 15t. Prostě úlet. To bych si tam radši dal třeba Kentaury a do jiné barvy. Ta kola nejsou úplně řadová a čelně leštěná, tak tam třeba je důvod, proč jsou dražší. Editováno: 23. leden 2015, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Tak to uz je ulet disky bez pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 (editace) Vzdyt to prece na nejakych pneu musi dovezt na salon, to by me zajimalo jak by to udelali, chtel bych-li tento balicek a pneu bych si dovezl vlastni az k predani (pokud skutecne v tom nelevnem balicku nejsou pneu soucasti) EDIT: Zrejme je to tak, kdyz si konfiguruji s jinymi ALU, je u karty vozu v exterieru uveden rozmer pneu dokonce s rychlostnim indexem. To vsak ale neni pri zvoleni vyse uvedeno balicku. Editováno: 23. leden 2015, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Savio se dodává mám pocit jako normální příplatková výbava i jako příslušenství. I v konfigurátoru je u Fabie ve dvou skupinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Fabie 3 jako suv,tak to ano to je můj nový sen,pokud bude je to jasná volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 tak sni dál....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 tak sni dál....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Pitrsman: Neviem, co sa ti nepozdavalo na brzdach. Bol som tiez skusat F3 1,2 TSI 81kW Style, brzdy uplne normalne ( urcite je blbost, ze auto slabo brzdi ) Plynovy pedal je tiez normalny uz F1 a F2 ma ten isty a ine auta v koncerne ( napr. Leon 3 ), tiez bez problemov. Asi si mal divne auto - inak si to neviem vysvetlit :-) ale nic co si pisal som nepozoroval na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Ono taky záleží na tom, jaký "obrždění" to předváděcí auto mělo - já mám na Drobkovi vepředu brzdy C-54 a vzadu bubny a když přesednu do bráchovy fábule TSI, která má vepředu "jen" C-III, tak mám taky dojem že jsem někde ztratil brzdy - bez ohledu na to, že Drobek je o 2 metráky těžší. A taky mohly ty brzdy bejt "nezajetý" = ještě se nestačily destičky vzájemně dobrousit s kotoučem tak, aby dosedaly úplně celou plochou na kotouč v plný síle, takže bych tohle jako nějakou extra vadu neviděl - záleželo by na tom, jestli by to přetrvávalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Pitrsman: Na FII mám vzadu bubny, u Pola zas kotouče. Je citelný rozdíl náběhu brzd. Na FII jsou brzdy jedovatější. FIII 81kW má vzadu kotouče, nemůže být rozdíl oproti tvé FII tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Kluci to auto mělo ještě převozové značky, nebylo přihlášené na dopravce a mám pocit že jsem byl první zákazník té 81kw verze, takže to spíš bylo to co píše Ekkar. Ono to auto bylo ještě takový nezajetý, všechno tuhý neojetý. Ani kola nebyli vyvážený protože mě to trochu kopalo do volantu. Jinak trochu ot, nevíte někdo co to je ten dual rate na brzdách? Mám to na své Fábii 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Dual rate je ta blbost že ze začátku jsou brzdy jedovatý a pak se dlooooooooouho nic neděje. Podle mě je tento systém hlavně než si na něho řidič zvykne nebezpečný. Editováno: 26. leden 2015, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Kluci to auto mělo ještě převozové značky, nebylo přihlášené na dopravce a mám pocit že jsem byl první zákazník té 81kw verze, takže to spíš bylo to co píše Ekkar. Ono to auto bylo ještě takový nezajetý, všechno tuhý neojetý. Ani kola nebyli vyvážený protože mě to trochu kopalo do volantu. Jinak trochu ot, nevíte někdo co to je ten dual rate na brzdách? Mám to na své Fábii 2. Nebyls nahodou v Ado ve frydku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 ne, viz. můj první post této stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 V českém 3D konfigurátoru nově vizualizace individuálních laků, včetně pohledu ze všech stran (nutno prolézt až na konec). A můžete řádit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 mp390: ...... ta vyzualizace je uz celkem dlouho taky sem na to koukal,... konecne je konfigurator jeste lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 tak i k nam dorazila FIII combi Modra Denim a klasicka cervena vybavu a dalsi veci sem moc nestudoval,.... Modra by mela jit nejspise na salon, cervena bude na jezdeni ( to je dobre )Cervena co sem si vsiml je prave nafta,... takze uz se tesim az ji tak cca do 14 dni projedu,... ta ,, nova " nafta me celkem zajima, tak sem zvedav a pak dam nejake info co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 (editace) mp390: ...... ta vyzualizace je uz celkem dlouho taky sem na to koukal,... konecne je konfigurator jeste lepsi A pak koukneš k hyundaii a tam na tebe kouká u jedné barvy, že náhled není k dispozici Už jen v tomhle je docela vidět rozdíl v úrovni. Ale abychom hyundaii nekřivdili, stačí se kouknout na český konfigurátor Seatu, VW a Audi a pak třeba srovnat s německým. Za to, co v ČR vydávají za konfigurátor bych se asi styděl... Editováno: 29. leden 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 červená cajk, modrá podle fotek pěkně hnusná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 Červená by chtěla černá kola, světle modrá by chtěla přelakovat... Tahle barva není hezká snad na ničem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 I kuš, troubo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. leden 2015 Sdílet Vloženo 29. leden 2015 modrá Denim je na Rapidu pěkná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.