Přejít na obsah

Vrzání zezadu


tondas2

Doporučené příspěvky

  • o 5 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
Ahoj, při rozjedu slyším od zadní nápravy (alespon myslím) vrzání, které po dosažení trochu vetší rychlosti přestane (cca 15 km/h). Nemáte někdo pls podobnou zkušenost? Díky za každou radu. Mám 1.4 MPI, 50kW, 2000.

Ahoj.Asi před týdnem mi začalo dělat to samé.Už jsi na to přišel kde je chyba?I auto máme stejné

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a nemužeš mít jen třeba zasraný kotouče, že by drhly o desky a dělalo to rámus, teď v tomhle počasí to je možný.

teď koupám že máš mpi, to by mohlo bejt taky jen zahnojený prachem od paken, taky je běžný že vzadu při sešlápnutí brzdy vržou pérka u paken(to dělala i felda, je to stena brzda..)

Editováno: , autor: kláca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Člověče, já taky, ale pozoruju to až nyní v zimě, po těch velkých mrazech, ale co to dělá, nevím. Mám deformovaný doraty, na spodních koncích roztřepený, možná , že guma nasákla vodu, zmrzla a teď to vrže. Chystám se na výměnu dorazů, až to udělám, dám vědět , co a jak. ;);)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky moc za vaše reakce. Nedávno jsem měnil dorazy zadních tlumičů a teď si uvědomuju, že už jsem vlastně to vrzání docela dlouho nezaznamenal. Možná to tedy opravdu bylo tím. Jinak k té odpovědi, která se týkala vrzání interiéru - vrže mi v něm opravdu kdeco, ale tenhle zvuk byl jiný, řekl bych, že opravdu pocházel od zadní nápravy. Každopádně ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdravím, hrozně mi vrže vzadu nevím jestli něco na nápravě nebo jinde, ale když vystupuju z auta nebo auto stojí z kopce. Při jízdě to nevrže. Kolikrát je to dost otravný.. :D koukal jsem po fóru, našel jeden příspěvek, ale odpověď žádná..a ostatním tady se to stává při přejíždění nerovností. Takže nemá s tím někdo zkušenosti? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se na to vykasli .. beztak te oberou o tisicovku a reknou ze museli vymenit lanko a dalsich 500 pryc .. Nam to vrze na obou fabkach lol .. ja jsem spis na nervy z toho kdyz prejedu nerovnost tak to v aute zaklepe zezadu jako by se sypalo zelezarstvi .. dela to jeden zrezly sroub zespod ktery drzi nejaky plech :X Porad se mi stim nechce nic delat asi to brzo uleti :smich:

A brzo te v km predbehnu :) Blizim se ke 144 000 .. do konce pristiho tydne bude mozna 145 000 :)

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...