Přejít na obsah

Kontrolka


juicy51

Doporučené příspěvky

To může mít spoustu příčin, proč svítí. Jednou z nich je výše uvedené přeplňování nádrže. Mně se stalo minulý týden, že jsem plnil nádobku na ostřikovače a přetekla kapalina na kabely co jsou pod ní. Kontrolka se rozsvítila a při dalším nastartování za cca 24h zhasla. Už si z toho nic moc nedělám, beru to jako kolorit Fábie :-) Penny z Teorie velkého třesku svítí ta kontrolka trvale a už je myslím v 5. sérii :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím. Dnes jsem dělal test akčních členů. Relé palivového čerpadla dopadl dobře, ale test AGR VENTILU a funkce odvětrávácího ventilu ne. Podle předešlých odpovědí by měly ty ventily cvakat! U mého auta je klid. Následně to znamená rozvícení kontrolky check. Myslite, že jsou ty ventily v háji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Buď jsou v háji nebo máš přerušené elektrické vedení k ventilům. EGR ventil jde z kabiny hůř slyšet, zkus si ho procvakat a poslouchat s otevřenou kapotou. Co ti hlásí vag za chyby? Co máš za auto?

Editováno: , autor: Fajfy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ak chceš zistiť, či je kontrolka v poriadku, odpoj záporný pól akumulátora na chvíľu, zapoj akumulátor naspäť a zapni kľúčom zapaľovanie. Vtedy sa rozsvietia všetky kontrolky na budíkoch. Po chvíli zhasnú, tie čo majú byť zhasnuté pred štartom motora.

tohle je spravný postup jak to zjistit.Když jsem mněnil baterii tak jsem se divil co se po zapojeni nové aku všechno rozvítí.Při běžném startu každodením už to nesvítí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ještě malý detail v navodu vozidla je tato kontrolka uváděna s hvězdičkou,čili zvláštní výbava,,což nechápu,jedině je to možné tak že u lepšich verzí svítí již pri otočení klíčem,a u těch chudších ne,,funkci ale mají stejnou,pokud svítí stale mohlo by jít o problém,i když i kontrolní mechanismy hazí nesmysly a o žádný problém nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...