Fanny84 Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 (editace) To mfilip: Zdarec, tu benzínku znám, Eurobit Oil, či tak nějak podobně. Tankuješ tam často a jseš spokojený? Vychází nejlevněji v Ostravě a okolí. Editováno: 14. Červenec 2012, autor: Fanny84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 To mfilip: Zdarec, tu benzínku znám, Eurobit Oil, či tak nějak podobně. Tankuješ tam často a jseš spokojený? Vychází nejlevněji v Ostravě a okolí. Jeste minuly tyden meli za 33.90 Kc. Tankuju v te siti i v Detmarovicich, na Hranecniku, zadne rozdily proti jinemu benzinu nepozoruju, spotreba stejna, vykon taky, takze za mne dobre a klidne doporucuju. Scoji cenovou politikou mi jsou sympaticti a rad je podporim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 Nevidím důvod proč nebrat v PLR.Tohle mám fakt rád ty řeči,nebudu tam tankovat,nechci pak vrážet do oprav.Kdyby jste veděli co je tady,možná by jste se divili.Poláci mají stejně dobré palivo jako my Loni jsem tankoval v Blisce N95, hned potom jsem bral N95 na Shellce v Českem Těšíně a rozdil jsem vnimal, na český benzín bylo auto živější, ale bylo to znát až pri cca 130km/h, tzn motor jel uz skoro naplno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Mam tak 70% najezdu na Vervu98 a zbytek na vsemozne 95okt. benziny. Z pohledu vykonu je opravdu Verva98 nejlepsi, byt se muzu oprit jen o subjektivni pocit, nemam to zmerene stopkami. Pak je tady siroky zastup vsemoznych 95 od rakouskych, polskych, marketovych, noname( Eurobit ), kde musim rict, ze opravdu nastup turba je mene znatelnejsi, pocitove mensi zatah. Kupodivu u Shell FS95 to vnimani rozdilu neni tak markantni, opravdu bych i rekl, ze kdybych nevedel, ze mam zrovna FS95, tak si myslim, ze jedu na 98okt. Z pohledu spotrebu musim rict, ze je +/- stejna na Vervu98 i na N95 a opet na FS95 se mi zda byt nepatrne nizsi o cca 0.1l/100km. Jezdim stejne trasy, za stejnych podminek, spotrebu merim podle dotankovani. To jsou me zkusenosti, nemusi je mit kazdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Jak to vypada s cenami N95/N98/Verva98 u Castoramy a Orlenu v Cieszyne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 (editace) Nevím, už jsem tam dlouho (2.8.) nebyl, ale právě toho 2.8. byly stejné jako asi dva týdny (20.7.) zpátky. Píšu o Orlenu. EDIT: Podle záznamu na Pumpdroid: Neste u Castorama včera 34,00 Nafta a 34.60 N95 Bliska včera 34,40 Nafta a 34,90 N95 Orlen předevčírem 34,50 Nafta a 35,10 N95 Ale, bez záruky. Editováno: 16. Srpen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 Diky, aspon tak. Skoda, ze to neni ve Zl, to by bylo pro mne nejvice vypovidajici. Vypada to, ze budu tankovat u TESCO v Ostrave za 34,20 Kc ( 35.20 - 1 Kc za nakup ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Tak jsme byl po delsi dobe natankovat Vervu98 na Orlen v Cieszyne, prijdu ke kase, rekl jsem cislo stojanu, podal platebni kartu, pokladni mi podala krabicku, do ktere jsem vytukal jen PIN ( nechtelo to po mne odsouhlasil castku, na display na kase jsem ale videl castku 317 zl ), transakce byla provedena a pokladni mi podava listek a na nem castka 1952 kc ... seberu se a jedu domu, rika; jsem si ... asi nejaka novinka. Po ceste mi to ale nejak zacalo dochazet, ze je to nejak moc v CZK, ze jsem predpokladal castku kolem 6 kc/zl, protoze pod 6 kc/zl byl kurz VISA, podle ktereho se platba mou kartou ridi. Doma si prohlednu uctenku a na ni je napsano, ze prevzetim uctenky akceptuji menu transakce, ktera mi mela udajne byt nabidnuta k volbe, coz se samozrejme nestalo a ze ackeptuji uvedeny kurz.... takze pozor, pokud nechcete platit cca 1.20 Kc na 1l zbytecne navic, je treba pri kazde platbe v nejakem priblblem Polsku dopredu ZDURAZNIT, ze mena transakce ma byt ve Zl. Pro platbu CZK si totize berou minimalne na Orlen nejaky podivny kurz z Reuters a k tomu luxusni prirazku max 3.5% ... zde je kopie uctenky: http://www.filas.kvalitne.cz/RS/Ucet.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 No voni berou kurs podle prepoctu PLN - EURO - CZK a psali o tom asi pred mesicem na strankach Vitay Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Co s tim ma spolecneho Vitay jakozto vernostni program ??? PLN - EURO - CZK je standardni prevod pro VISA, tak to funguje pri kazde platbe napriklad v Castorame, Kauflandu a dosud jsem tak platil i na Orlen. A te najednou z niceho nic mi vyjedou uctenku na niz je napsano, ze jejim prijetim potvrzuji, ze akceptuji platbu v dane mene CZK, ze akceptuji kurz vytazeny odnekud z tajemneho Reuters navyseny max o 3.5% a ze prijetim potvrzuji, ze mi bylo umozneno vybrat menu transakce ... nic takoveho se nestalo ... pri dalsim tankovani si dam sakra pozor a obavam se plateb u dalsich obchodniku, protoze to ponekud nabourava zazity spolehlivy mechanismus pri platbe kartou v zahranici. Prece neni mozme, kdyz budu platit kartou napriklad na dovolene v Alpach a misto ocekavanych +/- 25 Kc/EUR na mne vyleze uctenka s tim, ze jsem platil v CZK podle nejakeho pochybneho kurzu od nejake astalavistababy a kurz pak vysel treba i na 30 Kc/EUR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Pres vitay Ti chodi informace co je u nich noveho , treba I system placeni pro cizince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Od vitay mi samozrejme do emailu chodi novinky, ale toho jsem si nevsimnul. Rikas, ze to bylo zhruba pred mesicem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Prohledal jse, ale nic o systemu placeni pro cizince jsem nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Na mejl ses koukal ? Viz nove podminky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Prave, ze na email jsem koukal. Jestli jsi to nasel, preposli mi to na email mafilipes@seznam.cz. Diky. Ja hledal marne ve svych emailech i na Vitay/Orlen ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 Vcera jsem na Orlenu tankoval znovu. Obsluha se mi omluvila, ze se nekdy zapominaji zeptat a automaticky, kdyz vidi Cecha, tak delaji menu transakce CZK, protoze nekteri Cesi udajne rikaji, ze je to v lepsim kurzu. Pozadal jsem tak o menu PLN a ok, bez problemu. Verva98 6.09, Verva ON 5.99, N95 za 5.89, ON 5.79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 V polsku už se nevyplatí tankovat nebo to jen téma zamrzlo vlivem mrazů venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Tak když jsem teď nedávno viděl test naft a brali i prémiovku od Orlenu Verva ON, tak mě přešla chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 V polsku už se nevyplatí tankovat nebo to jen téma zamrzlo vlivem mrazů venku? Mne se nevyplati. Posledni ceny, co jsou na Neste24 u Castoramy videl byly 5.44zl za N95, 5.54 za ON a 5.59 za N98. Kurz je nyni 6.30 Kc, takze tam vychazi na 34.30 Kc. Tankuju ted ve Frydka, obcas tam mam cestu, se slevou od O2 tam vychazi N95 na 32.90 Kc a i ostatni benzinky jsou od 33.20-33.90 kc po celem Frydku, od Shell az po OMV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Jojo benzín u nás ve F-M je teď levný i proti ostravě. Akorád už teď nějak začíná zdražovat .. co jsem zpozoroval tak o 30 haléřů stoupl na 34,20 u benziny .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 34.30 ma iI Shell v Havirove na Rudne, 33.90 Kc W8 v Horni Suche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Bliska Tesin benal 95 za 5,44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) V polsku nejlepsi benzin je na shellce. Nejhorsi je u hypermarketu. Ja tankuju na Lotose za dynamic 98 platim 5.63 zł. Shell neni n98 jen ma 100 (v-power racing za 6.30 zł). V polsku kvalita benzin je nizka - N98=N95 v cesku . N95 = snad N91 . Bohuzel tak je . Levnejsi = horsi - tak je v Polsku. Moja fabie potrebuji N98 a proto tankuju na Lotose. Moja kombinovana spotreba to 5.7L N98. Mejte pozor na benzin z Polska Editováno: 4. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Nevím mě nepřišlo že by byl hodně špatný. Spíš se mě zdá že na něj auto bylo živější.. bral jsem myslím na brisce a na polské benzině .. bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Taky nevidim rozdil mezi polskou a ceskou 95 shell a orlen pro upresneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.