Přejít na obsah

Benzin z polska-kvalita cerpaci stanice

Petrkiller

Doporučené příspěvky

To mfilip:

Zdarec, tu benzínku znám, Eurobit Oil, či tak nějak podobně. Tankuješ tam často a jseš spokojený? Vychází nejlevněji v Ostravě a okolí.

Jeste minuly tyden meli za 33.90 Kc. Tankuju v te siti i v Detmarovicich, na Hranecniku, zadne rozdily proti jinemu benzinu nepozoruju, spotreba stejna, vykon taky, takze za mne dobre a klidne doporucuju. Scoji cenovou politikou mi jsou sympaticti a rad je podporim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevidím důvod proč nebrat v PLR.Tohle mám fakt rád ty řeči,nebudu tam tankovat,nechci pak vrážet do oprav.Kdyby jste veděli co je tady,možná by jste se divili.Poláci mají stejně dobré palivo jako my

Loni jsem tankoval v Blisce N95, hned potom jsem bral N95 na Shellce v Českem Těšíně a rozdil jsem vnimal, na český benzín bylo auto živější, ale bylo to znát až pri cca 130km/h, tzn motor jel uz skoro naplno.

Odkaz ke komentáři

Mam tak 70% najezdu na Vervu98 a zbytek na vsemozne 95okt. benziny. Z pohledu vykonu je opravdu Verva98 nejlepsi, byt se muzu oprit jen o subjektivni pocit, nemam to zmerene stopkami. Pak je tady siroky zastup vsemoznych 95 od rakouskych, polskych, marketovych, noname( Eurobit ), kde musim rict, ze opravdu nastup turba je mene znatelnejsi, pocitove mensi zatah. Kupodivu u Shell FS95 to vnimani rozdilu

neni tak markantni, opravdu bych i rekl, ze kdybych nevedel, ze mam zrovna FS95, tak si myslim, ze jedu na 98okt. Z pohledu spotrebu musim rict, ze je +/- stejna na Vervu98 i na N95 a opet na FS95 se mi zda byt nepatrne nizsi o cca 0.1l/100km. Jezdim stejne trasy, za stejnych podminek, spotrebu merim podle dotankovani. To jsou me zkusenosti, nemusi je mit kazdy.

Odkaz ke komentáři

• o 5 týdny později...

Nevím, už jsem tam dlouho (2.8.) nebyl, ale právě toho 2.8. byly stejné jako asi dva týdny (20.7.) zpátky.

Píšu o Orlenu.

EDIT:

Podle záznamu na Pumpdroid:

Neste u Castorama včera 34,00 Nafta a 34.60 N95

Bliska včera 34,40 Nafta a 34,90 N95

Orlen předevčírem 34,50 Nafta a 35,10 N95

Ale, bez záruky.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Tak jsme byl po delsi dobe natankovat Vervu98 na Orlen v Cieszyne, prijdu ke kase, rekl jsem cislo stojanu, podal platebni kartu, pokladni mi podala krabicku, do ktere jsem vytukal jen PIN ( nechtelo to po mne odsouhlasil castku, na display na kase jsem ale videl castku 317 zl ), transakce byla provedena a pokladni mi podava listek a na nem castka 1952 kc ... seberu se a jedu domu, rika; jsem si ... asi nejaka novinka. Po ceste mi to ale nejak zacalo dochazet, ze je to nejak moc v CZK, ze jsem predpokladal castku kolem 6 kc/zl, protoze pod 6 kc/zl byl kurz VISA, podle ktereho se platba mou kartou ridi. Doma si prohlednu uctenku a na ni je napsano, ze prevzetim uctenky akceptuji menu transakce, ktera mi mela udajne byt nabidnuta k volbe, coz se samozrejme nestalo a ze ackeptuji uvedeny kurz.... takze pozor, pokud nechcete platit cca 1.20 Kc na 1l zbytecne navic, je treba pri kazde platbe v nejakem priblblem Polsku dopredu ZDURAZNIT, ze mena transakce ma byt ve Zl. Pro platbu CZK si totize berou minimalne na Orlen nejaky podivny kurz z Reuters a k tomu luxusni prirazku max 3.5% ... zde je kopie uctenky: http://www.filas.kvalitne.cz/RS/Ucet.jpg

Odkaz ke komentáři

Co s tim ma spolecneho Vitay jakozto vernostni program ??? PLN - EURO - CZK je standardni prevod pro VISA, tak to funguje pri kazde platbe napriklad v Castorame, Kauflandu a dosud jsem tak platil i na Orlen. A te najednou z niceho nic mi vyjedou uctenku na niz je napsano, ze jejim prijetim potvrzuji, ze akceptuji platbu v dane mene CZK, ze akceptuji kurz vytazeny odnekud z tajemneho Reuters navyseny max o 3.5% a ze prijetim potvrzuji, ze mi bylo umozneno vybrat menu transakce ... nic takoveho se nestalo ... pri dalsim tankovani si dam sakra pozor a obavam se plateb u dalsich obchodniku, protoze to ponekud nabourava zazity spolehlivy mechanismus pri platbe kartou v zahranici. Prece neni mozme, kdyz budu platit kartou napriklad na dovolene v Alpach a misto ocekavanych +/- 25 Kc/EUR na mne vyleze uctenka s tim, ze jsem platil v CZK podle nejakeho pochybneho kurzu od nejake astalavistababy a kurz pak vysel treba i na 30 Kc/EUR

Odkaz ke komentáři

Vcera jsem na Orlenu tankoval znovu. Obsluha se mi omluvila, ze se nekdy zapominaji zeptat a automaticky, kdyz vidi Cecha, tak delaji menu transakce CZK, protoze nekteri Cesi udajne rikaji, ze je to v lepsim kurzu. Pozadal jsem tak o menu PLN a ok, bez problemu.

Verva98 6.09, Verva ON 5.99, N95 za 5.89, ON 5.79

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 4 týdny později...

V polsku už se nevyplatí tankovat nebo to jen téma zamrzlo vlivem mrazů venku?

Mne se nevyplati. Posledni ceny, co jsou na Neste24 u Castoramy videl byly 5.44zl za N95, 5.54 za ON a 5.59 za N98. Kurz je nyni 6.30 Kc, takze tam vychazi na 34.30 Kc. Tankuju ted ve Frydka, obcas tam mam cestu, se slevou od O2 tam vychazi N95 na 32.90 Kc a i ostatni benzinky jsou od 33.20-33.90 kc po celem Frydku, od Shell az po OMV

Odkaz ke komentáři

V polsku nejlepsi benzin je na shellce. Nejhorsi je u hypermarketu. Ja tankuju na Lotose za dynamic 98 platim 5.63 zł. Shell neni n98 jen ma 100 (v-power racing za 6.30 zł). V polsku kvalita benzin je nizka - N98=N95 v cesku :) . N95 = snad N91 :) . Bohuzel tak je :( . Levnejsi = horsi - tak je v Polsku. :(

Moja fabie potrebuji N98 a proto tankuju na Lotose. Moja kombinovana spotreba to 5.7L N98. ;)

Mejte pozor na benzin z Polska :)

Editováno: , autor: TOMUS
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...