Vlasta Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3qb5VaOvPLc&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 zabery jsou super,. jen skoda ze to je zmutovany obraz a mel jsem s tim praci nez jsem to prehral pekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Perfektni mě to šlo moc pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 pěknej závod.dle mě TOP GEAR nej motoristický pořad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Mě to taky šlo přehrát v pohodě.. výbornej příspěvek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 hosi jen proto aby jste me nekamenovali - prehrat to jde vpoho, ale je to obraz 16:9 a youtube to prehrava 4:3 - proto jsem to psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.