Přejít na obsah

Zapalovací moduly KO


jetixx

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Já mám 1.6 16V, tentýž obdobný motor jako 1.4 16V a 1.2 16V od koncernu VW. Cívky jsou tam stejné, mám najeto 204 tis km a všechny mám původní, je to možné? Ani nevím, co to udělá když jsou špatné

Mozne to je,mne odesla prvni v 205000km, druha o 10000 km pozdeji a treti mam stale origo,tedy zatim 231000km.Bude ti blikat check auto ztrati vykon a pojede ti to na tri valce,jak uz tu bylo receno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem to asi zakřikl, dnes ráno mi s největší pravděpodobností odešla i ta poslední origo cívka (zatím to nemám potvrzeno VAGem), nicméně příznaky tomu nasvědčují. Auto při lechtání plynu jakoby chvílu táhlo, chvílu netáhlo a pak když jsem zastavoval pro kolegu, tak jak jsem vyřadil, motor zdechl. Při pokusu o start naskočil ale vždy zdechl. Abych vyloučil LPG, přepl jsem na beneli a stejný průběh, motor po nastartování vždy zhasínal, udržel se pouze pod plynem, jakmile jsem odstavil nohu z pedálu, zakolísal kolem 500 otáček a zmlkl. To by nic nebylo, normálka bych to na cestě vyměnil a frčel dál, kdybych však jak na potvoru včera odpoledne nepůjčil náhradní cívku kamošovi tady z fóra ... to je prostě zákon schválnosti, ten pracuje vždy na 100%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měl jsem tam zapsaný druhý a třetí, pak vynechávání zapalování obecně, chudá směs a 2x regulační odchylka na EGR. Vše kromě EGR bude souviset s přepínáním BA/LPG, kdy ráno v těch mrazech zůstavají přilepené, zatuhlé pístky ve vstřikovací liště a než se rozhýbají, takže mi poblikával check než to začalo jet stabilně na LPG. No zkusím zaslepit EGR, zda to rozdýchám :kol-26:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zatial nič, iba som to datiahol domov na lane :kol-28: . Doma u garáže jsem to zkusil natočit, chytlo to na drnk, akorát tomu kolísají otáčky mezi 1000 a 500 až to zhasne. Když přidám plyn, tak to jede normálka do otáček, začínám fakt věřit tomu EGR. Zatím s tím nic nedělám, taky co že, když čék ráno v sedm odjede do práce a v šest večer jsem doma, nehledě na tu hnusnou zimu co venku je. Takže až v pátek, nebo o víkendu zkusím udělat základní nastavení EGR a klapky, pokud nepomůže, zaslepím EGR na zkoušku a uvidíme. :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...