zdeno4 Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Dobry den.nefunguje mi topeni.climatronic vsechno sviti teplota,tlacitka atd ale jakmile pridam silu foukani vzduchu tak to nedela vubec nic.chtel bych se zeptat cim to muze byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Že by ventilátor topení KO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 (editace) Topeni v zime malo hreje (musi byt skoro na max. cca 90%), klima malo chladi (bez uniku zmesi) v cem muze byt problem? VAG zadnou zavadu nehlasi. O2 fl /2009/climatic Dik za rady Editováno: 3. Červen 2012, autor: sideA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 No mě se zdá , že OII vůbec nějak málo topí . Musel jsem mít furt naplno . U FI jsem nikdy naplno neměl ta topila super proti OII . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 Minulý rok na podzim mi OII 2.0 TDI BKD začala málo topit, (Climatic) topení skoro pořád naplno, byla dírka v těsnění pod hlavou a zavzdušňoval se radiátor topení, stačilo na chvíli vypnout motor, a zase to chvíli topilo. Zkus zastavit, otevřít kapotu a podívat se na hladinu chladící kapaliny(hned jak zastavíš), jestli je jí moc a za chvíli se vrátí na správnou hladinu, tak je to ono(kapalina se neztrácela, žádný bílý kouř).S chlazením jsem měl problém taky, byl špatný motor klapky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 3. Červen 2012 Sdílet Vloženo 3. Červen 2012 diky, zkouknu tu hladinu ihned po zastaveni, a spatny motor klapky by se hlasil na vagu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sideA Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Tak hladina subjektivne v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bober91 Vloženo 20. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2014 Neviem ci to patry k tomu ale na oII som mal taky problem ze lava strana klimatizacie isla dobre no strana vodica topila maximum teply vzduch a to pernamentne aj ked bola klima vypnuta. Na diagnostike ukazala chyba 01809 - krokovy motor klapky - lava strana ziadny priznak TRVALE bol to chybny servomotor klapky ovladania teploty v158. Cena 109€ V servyse museli dat dole celu pristrojovu dosku je k tomu střasne blby pristup pod volantom. Po vymene ide zase super Prikladam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Ahojte, objavil sa mi taky problem. Vsade fuka teply vzduch iba spolujazdcovi na nohy fuka o poznanie studensi. Neviete co by to mohlo byt? daco podobne som mal par rokov dozadu ked mi zo stredového ofuku na spolujazdcovej strane fukal studeny vzduch. Vtedy som vymenil snimac teploty daky g191, myslite ze je tych senzorov viac a mohlo by to byt ono? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Senzoru je minimalne u Climatroniku mnohem vic. Nevim jak u manualu... Takze by to asi mohlo byt ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 (editace) Plne manualna klima senzory v potrubiach ziadne nema, riadi sa len tym, ako nastavis kolecko teploty. Climatic - poloautomat ma 3 senzory (1 vo vrchnom vyduchu, 1 v spodnom a 1 na ovladacom paneli)...takze mas manual, alebo poloautomat? BTW: g191 je senzor pre vrchny ofuk a g192 je senzor pre spodny ofuk noh. P.S: climatronic ma tych senzorov myslim 7, aspon u FL. Editováno: 13. Říjen 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 caute sorry zabudol som upresnit mam dvojzonovu automaticku klimu...dal som to sem lebo som nechcel robit duplicitne temy. viete mi povedat kde sa ten g192 nachadza? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 (editace) Climatronic nema G191/192, ale pre spodny ofuk noh ma G261/262 a pre vrchny ma G150/151 Ty potrebujes zrejme G262 a ten sa nachadza na potrubi, hned za odkladacou schrankou. Demontáž a montáž snímače teploty vzduchu přiváděného do pravého nožního prostoru -G262- – Vozy s řízením vlevo - demontovat odkládací schránku v přístrojové desce na straně spolujezdce ⇒ Karoserie - montážní práce; opr. sk. 70. – Vozy s řízením vpravo - demontovat spodní část přístrojové desky na straně řidiče ⇒ Karoserie - montážní práce; opr. sk. 70. – Odpojit svorkovnici -1-. – Otočit snímačem teploty vzduchu přiváděného do pravého nožního prostoru -G262- -2- o 90° a vyjmout. Montáž se provádí v opačném pořadí. Při montáži dbejte na správnou polohu těsnicího kroužku -3-. Editováno: 13. Říjen 2015, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Ahojte, som z toh otrochu zateny...horny ofuk som urcite menil g191 a mam climatronic, octavka je 2005. ale jak tak pozeram je to asi to iste http://www.skoda-diely.sk/eshop/4b0820539-snimac-teploty.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Ahojte, tak problem vyrieseny. Bol to vypadnuty pelovy filter. neviem ako mohol vypadnut... Dalej som zistil ze ten penovy kryt ma byt pripevneny dvomi skrutkami, ktore som tam nemal. Filter som si vzdy menil sam a nikdy tam tie skrutky neboli cize predch. majitel ich tam asi nedal a stratili sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikolas123 Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Čau mám taky problém dělal sem rozvodi včetně vodní pumpy a od té doby mi blbě topeni rano mi nejde a jak je odpoledne a jedu a mám vypla topeni a pak po 5km ho zapnu tak mi topeni topí ale musím mít aspoň 2000 otáček měnil jsem climatic a je to furt stejně nevíte čím to může bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.