Říjen 7, 201410 r Ahoj, našel jsem toto téma jen na Fabii II, ale zajímalo by mě kam se do přístrojové desky ve Fabii I 1,4MPI, zapojuje čidlo kontroly hladiny v nádrži na ostřikovače, v přístrojové desce mám kontrolku i led, takže podle mě by stačilo zapojit čidlo do nádrže (s těstěním cca 150kč) ale nevím kam zapojit ty dráty z toho čidla?
Říjen 7, 201410 r Autor To téma k F1 tady někde je. A co si pamatuji, tak to fungovat nebude. To že je tam kontrolka nic neznamená (je ve všech budících), musí se přehrát soft a nebo rovnou budíky vyměnit.
Říjen 7, 201410 r Nakódovat přes diagnostiku by to nešlo? Já zkoušel toto téma zadat do vyhledávače a našlo mi to jen na F2
Říjen 7, 201410 r Autor A hele to jsem zakládal dokonce já, na to jsem úplně zapomněl, taky už je to osm let
Říjen 7, 201410 r Našel jsem toho spoustu i věci který jsem nehledal ale pořád nevím kam zapojit drát který vede do čidla a druhý drát z čidla kam zapojit do přístrojové desky? Fabia 1.4MPI Rok 2000
Říjen 8, 201410 r Autor tady to je, a hlavně dej pak vědět, jak jsi dopadl, podle mě to fungovat nebude. V tomhle vláknu je takový prapodivný názorový střih, tuším že se to tenkrát řešilo v tématech věnovaným budíkům. kontrolka.pdf
Říjen 9, 201410 r Děkuju moc, určitě dám vědět a udělám i fotky, jen nevím kdy do toho vrhnu, protože teď mám dost starostí v práci. Asi prvně seženu ten senzor, zkusím to připojit na budíky, na kóduju to a zkusím jestli to funguje v kýblu s vodou, abych zbytečně nedělal díru do nádržky ostřikovačů a pokud to bude fungovat, tak to připojím na nádržku a hotovo Koukal jsem na VIS a mělo by to jít na moji přístrojovku na kódovat, tak doufám že jo, protože by se mi ta kontrolka hodila. Upraveno Říjen 9, 201410 r od John36
Květen 2, 20169 r Taky mě nefunguje ta kontrolka ostřikovaču mám Fabia 1 2005 1,4 TDI 55Kw které Fabky první generace mají ty čidla funkční?
Květen 2, 20169 r Já mám Combi 2006 1,4 16V 74kW a kontrolka je funkční No ale máš jí o rok mladší a třeba už to tam montovali... Nevím
Květen 2, 20169 r Autor kontrolka = velká nádobka ostřikovačů = ostřiky světel a ty se zpravidla dávaly ke xenonům. A pak do toho samozřejmě vstupuje lidová tvořivost
Květen 3, 20169 r Autor z kodů v servisní knížce a nebo ti to řeknou i ve Škodovce, kde ti to rovnou dekodují
Květen 3, 20169 r Jinak pokud máš servisní knížku,tak dekoder výbavy najdeš i na netu. Mám dojem,že byl i někde tady,nebo odkaz na něj.
Květen 3, 20169 r Jinak pokud máš servisní knížku,tak dekoder výbavy najdeš i na netu. Mám dojem,že byl i někde tady,nebo odkaz na něj. už jsem to našel ještě si skáknu do auta
Květen 8, 20169 r Ahoj všem, Mám Fabku 1.4 16V 55kW MR2003 před fejs a zajímá mě, jestli se dá nějak zprovoznit kontrolka .... Upraveno Květen 8, 20169 r od Pawouk
Květen 8, 20169 r Název tématu je "Kontrolka ostřikovačů" - nedělej v tom bordel a zmatky! Příspěvek byl upraven.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.