sladek Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 zdravím,nenašel by se někdo z Prahy a okolí,kdo by mě zaučil při výměně oleje a filtru.Mám feldu 1.3. Sice jsem šikovný na ruce,ale na poprvé jsem moc opatrný,nerad bych něco zvoral.Olej,filtr,montérky si přinesu,jen potřebuji dohled na ruce,abych něco neutrhl atd.Servisu už moc nevěřím,zvlášť při výměně oleje a tak hledám tuto možnost.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 ahoj, nezlob se, ale co na to, chceš učit?? zahřeješ olej, povolíš šroub od vypouštění, vypustíš olej a necháš okapat, vyšroubuješ olejový filtr, vytáhneš a očistíš kontrolní měrku oleje... po té dáš nový těsnění na vypouštěcí šroub,šroub utáhneš- s citem! vemeš olejový filtr,gumové těsnění filtru potřeš olejem a našroubuješ, utáhneš pouze rukou !, vložíš měrku oleje, naleješ do motoru cca 4 litry oleje- zkrátka aby ho bylo na horní části kontrolní části měrky, nastartuješ, zkontroluješ, zda ti zhasne mazání, necháš chvilku běžet a zkontroluješ hladinu oleje.. to je vše.. hodinka práce i s okapáním starého oleje.. olej tam nalej 10w40, nebo 15W40,podle mě je to uplně jedno, pokud chceš autu dopřát, dej tam 10W, pokud ne, dej tam 15W,jakékoliv značky, je to uplně jedno, nezapomen, že bys měl udělat i nastavení vůle ventilů--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Zase zbytečné téma. Je to v sekci návody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 16. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2012 no tak nevím,co jsem napsal blbě nebo nepochopitelně.Jasně jsem psal o pomoci při práci,nikoliv návod.Takže žraloku jsi mimo mísu.No nic,děkuji za "pomoc". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Ono opravdu na tom není co. Bejt z Prahy tak ti to ukážu. Ale bohužel Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.