Přejít na obsah

prosím o radu s otvíráním pátých dveří u combi


Hil1

Doporučené příspěvky

nevím proč, ale přestal mi centrál odemykat a zamykat kufr u mého combi, na poslech zde při zamknutí vozidla cvakne, ale kufr se neuzamkne, do zámku strčím klíč asi tak pouze z jedné třetiny, je to možná blbost ale začalo to, když jsem vymanil baterii, může to být náhoda nevím děkuji za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Baterkou to není, teda nebude.

Klíč, že Ti tam nejde, je normální stav u těch aut. Zámek se nepoužívá, dostane se tam postupně bordel, sůl a pod. a hliníková vložka jde srát. Zjistíš to až v okamžiku, kdy to potřebuješ.

Sundej plastový kryt a koukni na mechanismus. Počítám, že to tam bude mírně zatuhlé, teď při těch mrazech víc, a motorek nemá sílu tím hýbat.

Vem nějaký mazací sprej a pořádně to tam prostříkej. Bude to OK.

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K mechanismu zámku (táhlům) se nedostane jinak, než že sundá ten plastový kryt.

Mluvím z vlastní zkušenosti. Mně sice mechanismus chodil, ale při zamknutí zůstal tak ve 3/4 cesty, otevřít zvenčí nešlo, ale páčka (madlo) zůstalo vistet zatlačené. Pak to nešlo ani odemknout.

Po promazání to začlo chodit pěkně po celé dráze a při zamknutém autu páčka chodí krásně "do prázdna" a o nic nezadrhává.

Samozřejmě, že to bude tou zimou, všecko je ztuhlé, ale nemůžeš nechat auto odemčené jen proto, že je zima a "zamknu jej až se oteplí" :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak kluci problém byl následující, všiml jsem si, že mi nefunguje osvětlení zavazadlového prostoru, po demontáži světel jsem samozřejmě jedno ulomil a já vůl strčil vše zpět s tím, že až jej koupím tak vš opravím, v zhledem k tomu mi to tam házelo kraťas a vždy okamžitě shořela pojistka mimo jiné na vnitřní osvětlení a centrál, zajímavé že na všech dveřích šel akorát ne na pátých toto jsem ale zjistil poté co jsem vše demontoval namazal atd. alespoň je vše ok. :kol-24: No dveře se už zamykají, bylo mi podezřelé, že ani v jednom ze světel v kufru nebyla po původním majiteli žádná žárovka. No nic po koupi nového svetýlka a dvou žárovek, jsem si pro jistotu ulomil zobáček na tom druhém , mám teď další probém světýlka svítí pořád ať zavřu kufr nebo né a teď babo raď mám jedinou jistotu vím, proč tam bývalý majitel neměl žárovky. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aj mne to bolo čudné. Celé auto má zvláštnu vybavu : tempomat s mech. plynom, subvoofer v kufru so znakom Skoda- to som predtym nevidel, kož. sedadlá. A pritom je to stará šunka r.99, 1.8T AGU.

A neni to LaK.

Editováno: , autor: peter7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no hele neměl jsem problém s tím že by to svítilo furt ale nechával jsem otevřené 5té dveře a poslouchali jsme muziku - dvě kufrové žárovky - vybíjení baterie tak jsem přerušil drát a dal mechanickej vypínač a je to oky - sice rada nerada ale dkyby jsi byl v koncích

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...