namorek Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Zdravím, mám Fabku 1,4 44 kW 2001, v těchto dnech, kdy zažíváme mrazy, kvílí posilovač pořád, i když na volant vůbec nesáhnu. Tento zvuk je při normálních teplotách slyšet jen při zatočrní volantem. Není to tím, že olej je pořád studenej? Díky, Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Taky mi kvílí posilovač. Ale až kousek ujedu a vohřeje se motor a po pár zatočeních přestane. Dělá ti to i u teplýho motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Mě to kvílí pořád .. za tepla i za studena ale za studena více .. ale stačí trochu zapnout rádio a nejde to slyšet .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Ted kdyz josu mrazy kolem -20C tak me to taky pokvikavalo. Ten olej je proste hodne husty diky velkemu mrazu, tak se hure cerpa a proto to kvici. Kdyby to kvicelo i teple, tak bych urcite zkontroloval hladinu te kapaliny! Ja to udelal v lete i tak preventivne, a musel jsem tam trochu dolit, takze prevence je zaklad vyhnuti se zbytecnym problemum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 me to kvily taky porad ale na jare az budu delat motor hlavu, menit vrzdovku a prevodak, tak na to pri ty prilezitosti kouknu..... nevite jaky oznaceni ma olej do serva,.... samozrejme ze origo..... nejak se mi to nechce hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Zajdi do škodovky .. jsou snad 2 nebo 3 druhy .. podle VINu ti ho prodají kolik chceš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Ja daval tento a pohoda: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g004000m2-olej-servorizeni-1-litr-felicia-fabia-fabia-2-roomster-octavia-superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Ja koupil Bilstein a toci bez problemu, mel normu VW ,ale byl dost drahy cca 350,-/l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.