Přejít na obsah

Výměna volantu octavia 1 za sportovní


charviman

Doporučené příspěvky

Ale jak je tam konektor,ten mam odstříhnout a spojit dratky pres odpor k sobě???A stačí odpojit baterka pouze??Díky :help:

1. vypni kluciky a pocas celej "manipulacie" nezapinaj

2. kabliky spoj cez odpor, pokial sa da, tak konektor neodstrihni, radsej si zozen protikus (aspon piny) a ten odpor pripoj do konektora, bude sa to dat vratit bez problemov naspat

3. az po riadnom pripojeni odporu zapinaj kluciky, aby Ti to nezaznamenalo odpojeny abg...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Pro ty z vas, kterym se libi ten kozeny 4ramen. na prvnim obrazku...ted ho nabizeji na Aukru staci dat hledat "volant". Maji jich vic. Me v pondeli jeden dorazil a je fakt moc peknej a pritom me nakonec stal necely 2tis. i s postovnym ;) Ted uz jen sehnat spravny bit abych ho mohl v aute vymenit B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Nechtěl jsem zakládat nové téma a zkusím se zeptat zde.Měl jsem vyndanou odkládací schránku na straně spolujezdce a odpojil jsem airbag.Po montáži schránky a připojení konektoru airbagu mi na palubní desce pořád svíti oranžová kontrolka airbagu.Zkoušel jsem vymyzat chyby přes climatronic to se sice povedlo,ale kontrolka airbagu svítí dál.Předpokládám,že se budu muset připojit přes VAG.Díky za odpověď.

Editováno: , autor: Edimax519
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, chci se zeptat, na VW fóru toto téma také řešili, akorát tam flákli odpor 33 ohmů a prej bez problému, tak bych se chtěl zeptat jestli by to nebylo jistější dát tam takovou hodnotu odporu než jen 2,7 Ohm. Popřípadě mě taky napadá, že by se dala změřit rezistivita bagu a pak podle toho koupit odpor s trošku větší hodnotou než má ten bag. Jen pro jistotu... Pokud to teda není kravina :) Přeci jenom VW a škoda mají hodně společného

Editováno: , autor: Pick-Creek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všechny, nabízím originální volanty škoda octavia II RS, ceny pro klubáky volant 2000,-Kč airbag 1900,-Kč, montáž zdarma. Možno s multifunkcí nebo bez. Pasuje do všech modelů octavia I, perfektní vzhled, airbag bude plně funkční !!!.

nové, nepoužité

post-66423-0-10587900-1308944350_thumb.j

Editováno: , autor: ruste
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...