Přejít na obsah

OII: Černé sloupky - ANO, NE..?


_Denis_

  

24 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Kluci, už nad tím dumám asi 2 měsíce, proto se zeptám na "veřejné mínění" :)

Mám běžného liftbacka v barvě cappuccino (viz. ilustrační obr., svou OII si nafotím až na jaře - v létě). Plánuji si dát lišty do barvy vozu, to bez debat. Nevím si však rady se sloupky. Našel jsem sadu plastových krytů glossy black (pro B-sloupek a pro malé sloupečky, dělící zadní okénka), které dobře lícují bez nechtěných odrazů (neb to není jen 3M nálepka, ale plast) a vypadají dostatečně elegantně, neb jsou obyčejně leskle černé bez dalších vzorů (jako karbon, apod.). Na jednu stranu OII nemá sloupky dělané na nějaké černé kryty, na druhou stranu auto opticky snižují, auto působí trošku seriozněji a odlišuje se..

Poněvadž je to 50/50 a nejsem rozhodnut, chci se rozhodnout dle mínění lidí. Co by se tedy na cestách více líbilo vám? :kol-47:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, já právě nevím, na co se koukat raději :D, musel bych to vidět vedle sebe.. Bez sloupků to bude asi čistější, s nimi asi zase elegantnější..

Jozzi: Uniklo mi snad něco? :D Čínu jsem vybral proto, že to má lakované lišty - s tím se mi teď večer nechtělo v Photoshopu piplat :kol-28:

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A tak trošku se začinam věnovat imprt export, prozatim ve fazi papirovani :D

Popravdě , onehdy jsi psal zeby to měla byt sluzebni okta, a popravde ja bych do sluzebniho auta za svy nerval nic ;) ale popravce pri liftbaku to vypada fakt lip jak to je čisty bez polepu ,tot muj nazor :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo ták :D

tak do služebáku nechci cpát zbytečné výdaje, které mi může zaplatit firma - ale co se úprav (pro firmu přijatelných) týče, je to auto jako každé jiné, jezdím s ním, jakoby bylo mé, čili drobná individualizace neuškodí :)

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím, jen jsem se zeptal :D

Jak říkám, služební neslužební, to je fuk, spíše jde o to, že když vidím na fotce lišty v barvě, ty "čisté" sloupky se k tomu hodí. Jenže když v reálu na cestách potkám OII s černými sloupky (pravda, bývá to většinou v kombinaci s bílou, což je zase o něčem jiném), vypadá to pěkně a zajímavě. Nicméně uznávám, že vnitřně jsem asi také pro "čisté" sloupky, nad černými uvažuji spíše v rámci individualizace :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jak by to ve firmě spolkli - možná by to nevadilo, ale riskovat v tomto asi nebudu, ledaže bych našel kolegu, který to tak má.. Přemýšlel jsem spíše nad síťkami, jenže pro liftback síťky pro páté dveře neexistují a rolo stojí za pšouk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

to netuším.. Ony se dělají od stejného výrobce i pro Yetiho, pro nic jiného jsem to neviděl, proto bude sortiment asi všeobecně dost omezený. Ovšem pro toho, kdo chce černé sloupky by to byla ideální volba - nebyla to taková ta nekvalitní lepivá guma, jako má Milotec, ale pěkný lesklý plastový výlisek bez jakýchkoli imitací karbonu a podobných ptákovin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Černy sloupky za mne jo. A kde se to da sehnat krom milotecu a karbonoveho stylu? Zhanim cisto cerne na combi, povrch leskly nebo matny. Napiste SS.

Edit: To se fakt neda nikde sehnat krom superskoda.com? Superskodaci mi neodpovidaji na mail. Vsude jenom ta zasrana imitace karbonu

Editováno: , autor: sideA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...