jakubfotbal Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Umí navigace Columbus bez TV tuneru přehrát DVD (tzn. film)? Zná někdo postup, jak to zprovoznit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 (editace) umi, najdes to v navodu, nebo v tematu o Columbusu, ktere zde je u Octavií Editováno: 19. Březen 2012, autor: Ozi Toretto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 19. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Nemůžu to najít Já jsem právě myslel, že to columbus ani neumí, tak bych poprosil o nějaký návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 navod najdes na googlu: http://www.google.cz/search?q=columbus+navod&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubfotbal Vloženo 22. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 Film jsem zkusil, dal jsem tam orginal dvd a jede to. Jak je to s vypáleným dvd nebo s filmem z flashky? V jakém musí být formátu? A ještě jedna věc, jde nějak jednoduše odblokovat vypínání obrazu při jízdě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Vypnuti tu pat lidi umi. Jinak nekde ze da i najit cd s unlockem... Vypalene dvd neni problem. Format filmu v avi je nekde v 9 O2 sekci, zkus hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Dá se aby columbus prehraval filmy s SD karty popr USB ? Btw jinak formát filmu v avi by me zajímalo ale nemohu to tam nikde najít ;( Pls help ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Columbus bohužel neumí přehrávat filmy z SD karty, a z usb to nevim, když budeš mít film(avi) například na CD, nebo více filmů na DVD také se to nepřehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 No sem pochopil podle oziho ze to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 columbus filmy umí přehrávat poze z DVD mechaniky a musí být vypálený jen na DVD médiu. jediné co se dá si "avi" formát třeba i 4-5 filmů v nějakém prográmku přeformátovat do formátu DVD,tím se ti udělá i menu toho DVD a pak si to vypálíš na DVD médium a pak ti to už bude v columbusu hrát.dokonce pak se ti načte menu a jsi schopný si pustit třeba až druhý film. Jirka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) zkoušel jsem už 4 programy pro převod z avi do DVD formátu, vypaloval ten formát všemožně, vyzkoušel už snad skoro vše a furt to nefrčí... prostě to DVD nenačte.. originál bez problémů... sem v koncíííích ... jen mě tak napadá, DVD-R / DVD+R .... je jedno které??? Já to zkoušel vše na DVD+R ... klasický DVD média 4,7GB .... jsou snad ještě nějaká jiná, spiciální pro DVD filmy? Editováno: 4. Červen 2013, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) no já ne to používám toto a jde mi to bez problémů! http://www.sw.centrum.cz/multimedia/prevody-formatu/video/vso-convertxtodvd-5/ jinak prográmek se dá i stáhnout zdarma,jen trochu hledat jo a já to pálím na to co mi příde pod ruku,dokonce jsem to zkoušel i na RW a taky v poho funguje Editováno: 4. Červen 2013, autor: wsharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 díky, zkoušel jsem to, ale nešlo to... zkusím znovu.. když to tobě jde, tak musí i mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Tak už vím v čem byl problém... Převedeno a vypáleno bylo správně, ale pravděpodobně špatně čte mechanika, ačkoli vypaluju rychlostí 2x tak mi to DVD načte až po několikáte zastrčení do mechaniky ... cca 4x ho to po načítání vyplivne s tím, že nelze načíst, ale na popáté už si ho nechá a spustit to lze ... Je to zvláštní.... DVD jsou samozřejmě nová, kvalitní, nepoškrábaná, vypalovaná pomalu (2x) ale stejnak s tím columbus, potažmo mechanika dělá caviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 hm to vypadá že by ji to chtělo vyčistit a doufej že to pomůže,pokud ne tak ti pomalu odchází a bude to zralé na její výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 vyčistit? někdo ste nechávali čistit? kde, za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 columbuse jsem ještě nedělal,ale MDF2,což byla ta předchozí jsem dělal už několikrát a nic to není.jinak existuje i čistící CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Kdo mi poradí jak odblokovat aby se dalo koukat na filmy ta jízdy? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 nechej si to udělat a máš vystaráno.. já to třeba umím, nebo je tady i spousta dalších šikovných lidí.... spíš napiš odkud jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horos Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 (editace) nechej si to udělat a máš vystaráno.. já to třeba umím, nebo je tady i spousta dalších šikovných lidí.... spíš napiš odkud jsi Ahoj, také sháním někoho šikovného kdo by odblokoval Columbus pro přehrávání DVD za jízdy. Spolucestující rádi sledují filmy za cesty. Někdo kolem Jihlavy? Popřípadě Brno Ostrava? Díky Lukáš PS: Koukám Senožaty kousek od Jihl... :-) Editováno: 24. Listopad 2013, autor: horos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 jo, není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMichal Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Ahoj. Je tady někdo z plzeňská, kdo by mi odblokoval columbus, aby se dalo koukat na DVD za jízdy? Plzen, Tachov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JíraP Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Ahoj. Má někdo zkušenost s připojením dvou obrazovek ke columbusovi? Mám originální hlavové opěrky z Audi. Jsou tam dva konektory jeden dvou pinový(zřejmě napájení) a jeden šesti pinový. Umí vůbec columbus poslat video signál? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limetka Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 (editace) Delete Editováno: 10. Červen 2018, autor: Limetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 Tak potom jsi ve špatném tématu...Columbus v Superbu2 přehrává jen DVD video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.