ziklik Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 (editace) Raději píšu s PC,abych nebyl za průseráře Editováno: 5. Březen 2017, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 tak kdyby jsi chtěl mít jistotu a nedostal při dalším vstupu z mobilu varování tak úprava hlášky v TT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziklik Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 (editace) Díky moc,hned se na to podívám Editováno: 5. Březen 2017, autor: Malta citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 jinak abychom to tu nazasír.li OT, přece jenom je to vlákno na uspořádání srazu, tak ta banda ze včerejška chodí sem http://forum.skodahome.cz/topic/131766-slezská-jizba-bo-u-nas-je-fajně/ a tam se tlachá o čemkoli edit: a necituj předchozí příspěvek, taky prohřešek proti pravidlům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Před hodinou, ziklik napsal: Ondro,nic špatně určitě neděláš....Buď hodně projíš,soudím podle toho,co jsi včera do sebe nacpal a nebo jsme se hold blbě narodili Sice mimo téma,ale naposledy snad nevadí->jím v malých dávkách Něco asi opravdu děláme špatně 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Tady to je samá děkovačka,takže i já děkuji,že jste na mně počkali. Ani nemám nikomu za zlé,že jsem za odmněnu zaplatil čepovaný Birel. Jistě někomu chutnal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Birel jsem měl já ale zaplatil jsem si ho. Spíš v tom paní měla chaos a napsala dvě čárky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 No protože to není poprvé, nejsem si jistý, jestli ty paní nevyužívají situace a větší grupy lidí.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Mě se tohle často stává u Drápala v Olomouci, když řeknu že chci lístek na stůl tak se po mě blbě dívají, jednou mě tam baba osočila že jsem nevypil 5 Plzní ale deset, tak jsem jí řekl že po desíti dvanáctkách bych asi vypadal jinak, příště prostě lístek na stůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Kdybych tě na to neupozornil, tak jí zaplatíš těch piv aj 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Lepší bude,když změníme lokál. Vymněnili kuchaře, podražili všechny bramboráky o 30 Kč. No a jak píše Pitrsman,paní v tom fakt mněla chaos. Příště bych byl pro jinou destinaci. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 Klidně můžeme zkusit něco jiného,ale placky tam mají parádní a hlavně tam musí být velký plac na parkování.Někde v centru u nějaké pizzerky asi nenajdeme 10 volných parkovacích míst pro nás za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Podražili všude, pizza se jeví jako dobrej nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 nazdar syncy.rapidi mají 8.4.sraz ve vitkovicích(u ponorky)placu pplno,ceny zjistím.jina kdo chce,at přijede podívat(14h) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Panove, mám par tipu na změnu detinace z parkplatzem PZKa v Stonavě pak golf lipiny šlo by i golf ostravice, jednou by nam neubližilo si zajet do kfc v bohumine, Ondra by nas tam provedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 S tim KFC to neni spatny napad Obsluha me tam dobre zna Jinak klidne muzeme zkusit pristi sraz jinde Ted se jen musime dohodnout kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 ja jsem vědel, že na hledani nové restaurčky bude dobrý Józek Pro mně nejlepši je KFC jestli jde o vzdalenost Jestli jde o jídlo nejlepši jsou tipy od Józka. Ostravice pro mně to už trochu dal , ale stornava nebo karvinka to může klidně být. Myslim že před prázdninama zkusime teto KFC a potom už restaračky od Józka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 váš koroner z Kentucky u mě neuspěje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 No jo, to je ta zblblá mládež, co se cpe odpadem z fastfoodu... 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Myslím že by se tam našel nějaký ten salátek, když né na jídelním lístku,tak určítě někde venku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 30 minut temu, Pawouk napisał: No jo, to je ta zblblá mládež, co se cpe odpadem z fastfoodu... Pawouku, mysliš o mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Takže panove, cca za m+sic bych to viděl v tom bohumine, možna by se Tomkovi povedlo stahnou nějake kamarady z polsa ,a do budoucna bych pouvazoval nad stonavou... je tam i nejake mini sportovni vyziti, maji fajny minigolf, takove ty gule co se hazi do pisku nebo klasicke ruske kuželky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Petang se to jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Werner Vloženo 12. Březen 2017 Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Takže panove, cca za m+sic bych to viděl v tom bohumine, možna by se Tomkovi povedlo stahnou nějake kamarady z polsa , Dajcie termin a misto. Do Bohumina mamy ca. 30 min. tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.