Martab Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 V 16. 7. 2021 na 17:19, Ondra16V napsal: Hodím tě na seznam 😁 Tak to budu muset asi opravdu přijet když už jsme na seznamu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Omluvenka je pouze vlastní smrt😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 A můžu přijet i jako odpadlík s VW Polo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 To je v Sedlišti u Lašské jizby jako kdysi? Zvažuji, že bych se také zastavil, na posledním sraze jsem byl v roce 2015, kdo se tam ještě pozná: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Hele, ten tlustý uprostřed jsem Ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 před 27 minutami, Lancelot napsal: A můžu přijet i jako odpadlík s VW Polo? Klidně doraž😄 Mám tě napsat na seznam?😄 před 22 minutami, slapnahrabe napsal: To je v Sedlišti u Lašské jizby jako kdysi? Zvažuji, že bych se také zastavil, na posledním sraze jsem byl v roce 2015, kdo se tam ještě pozná: Hele, jsem tam😂 Dojedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Uvidím, jak to bude s časem, ale předběžně s tím počítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 To pekna ucast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 před 2 hodinami, Lancelot napsal: Uvidím, jak to bude s časem, ale předběžně s tím počítám. Píšu tě tam 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 před 5 hodinami, jozzi napsal: Hele, ten tlustý uprostřed jsem Ja :D nebuď na sebe hned tak přísný :D jen jsi měl větší hlad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 před 5 hodinami, Ondra16V napsal: Klidně doraž😄 Mám tě napsat na seznam?😄 Hele, jsem tam😂 Dojedeš? Ale teraz pánové tam je úplně nové parkoviště. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Jo, žádný punk, tedka se parkuje na šulina :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 před 18 hodinami, jozzi napsal: Hele, ten tlustý uprostřed jsem Ja :D Si byl Roomem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 před 47 minutami, Bullets napsal: Si byl Roomem? Vypada to tak :D to byl jeste nový , takový hezky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 před 23 hodinami, Ondra16V napsal: Sedliště u Frýdku - Místku @xmenadis nebo si snad myslíš, když jsi ve složce o MS kraji, že sraz bude v Čechách?😉 No, jen mě zaskočily ty reakce, že to všichni mají daleko, tak jsem se chtěl ujistit 😄 A i když pocházím z Kopřivnice, tak se přiznám, že jsem Sedliště u FM ani neznal... Tak třeba někdy příště, až budu u našich 😊 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 V pohodě, klidně někdy doraž 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 Kurde proč to není teď ale až za týden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2021 V 9. 7. 2021 na 22:00, Ondra16V napsal: 1. Ondra16V 2. Pawouk 3. Bikes 4. Malta ?? 5. Mastibruch 6. Koutnas6 7. Patrikfilip ?? 8. Bullets 9. Martab 10. Aspire ?? 11. Lancelot 12. Davi72 ?? 13. Graun ?? ... Dál?😎 Zatím takto, dorazí ještě někdo?😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 Jozzi nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2021 Před hodinou, Bullets napsal: Jozzi nic? Jsem na druhé straně ČR :D junior posila pozdrav 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2021 Stůl právě zarezervován pro 12 osob✔ 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GOLF10 Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Tak jsme právě včera se zastavily na placek v Sedlišti ,chtěl jsem se podívat když už jsem byl kousek od toho a musím říci ,že jsem nebyl schopen to dojíst. Klobouk dolů. Přemýšlel jsem taky dojet taky konečně mám volný víkend a nemusím do práce,akorát nevím jestli by jste tolerovaly něco jiného než Roomster. Nechce se mi už jezdit manželčiným autem. A zdraví respektive na kolena mi už nedělá menší auto dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Roomster je v poho, byly roky, kdy se tam sešly i tři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 @GOLF10 klidně přijeď i neškodovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Ale měl bys parkovat na opačné straně parkoviště. 😂😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.