Skodzinek Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 2 godziny temu, TOMUS napisał: Neni moc lidi , ale vzdycky nove tvare Pokud vidím dobře, bylo tam asi 10 aut, takže to není málo 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 před 3 hodinami, TOMUS napsal: Neni moc lidi , ale vzdycky nove tvare 🙂 naopak lidí bylo na poměry předchozích srazů hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 Chlapi pokud budete chtit příště udelat nějaké lepší fotky všech aut najednou, tak cca 100 m od parkoviště kde jsme stáli je ještě jedno ( u fotbaloveho hriste) kde pujde zaparkovat i 20 aut vedle sebe. 😉 Včera mě to nenapadlo. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 3 godziny temu, Bikes napisał: naopak lidí bylo na poměry předchozích srazů hodně 4 godziny temu, Skodzinek napisał: Pokud vidím dobře, bylo tam asi 10 aut, takže to není málo 🙂 Spočital jsem 8 aut. Jestli rodinky dorazilý tak lidi bylo hodně. Ale když byla 1 osoba z jedneho auta to neni moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 Tomku, aut je na fotkách 9. Neumíš počítat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 tak tebe nepočital :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2021 @Ondra16V má chyba. Tato citrina mně omylila 😀 @Bikes ondru akorat jsem počital 😃 Jeho je nezpusob nepočitat 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Borci, jsem rád, že jsme se zase po dlouhé době viděli. A dík za účast novým kolegům. Auto jsem přece jenom prohnal před srazem ráno myčkou, stupeň znečištění byl i na můj pokleslý vkus již značný. Těsně před odjezdem, jako tradičně poslední a Ondra předposlední. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Taky účastnící srazu. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 před 53 minutami, Pawouk napsal: Borci, jsem rád, že jsme se zase po dlouhé době viděli. A dík za účast novým kolegům. Auto jsem přece jenom prohnal před srazem ráno myčkou, stupeň znečištění byl i na můj pokleslý vkus již značný. Těsně před odjezdem, jako tradičně poslední a Ondra předposlední. Nekecej že poslední - vždyť Ondra je vpravo na fotce ještě vidět 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Debile😂😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 (editace) Kluci, co říkáte na další sraz 21.8. ve 14:00 hod v Sedlišti?😎 Kdo se přidá? 1. Ondra16V 2. Pawouk 3. Bikes 4. Xmenadis 5. Mastibruch 6. Radek Švec 7. Bullets 8. Aspire 9. Luky_Kuky ... Editováno: 15. Srpen 2021, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Sobota v praci,opět bezemne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 No hezky, to budu zrovna u našich, takže se rád přidám aspoň na chvíli 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Hodím tě na seznam😎 Před hodinou, jozzi napsal: Sobota v praci,opět bezemne V sobotu se nemaká😜 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Holt, kulevalba se nevyplácí 🤣🤣🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 @Ondra16V: když to mám taaaak strašně daleko tak určitě nemůžu chybět. 🤟 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Si piš 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 Měl bych mít čas, takže pokud mi do toho nevletí nic akutního, tak bych se s dovolením ukázal též 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 @Radek Švec A sakra, to se zamiluju do "quartzky" natolik, že to budu chtít vyměnit 😅 Sranda, ale moc rád tvé auto uvidím naživo a aspoň omrknu Vegy (kola), jelikož jsou pro mé auto v plánu na příští rok 👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 před 16 hodinami, mastibruch napsal: @Ondra16V: když to mám taaaak strašně daleko tak určitě nemůžu chybět. 🤟 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 To aby sis už vyšel😂😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 To je škoda i to auto startovat 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 @Ondra16V Na příští sraz už dojedeš s černými zrcátky? :D https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/dekorativni-kryty-bocnich-zrcatek-pro-fabia-iii/p/6V0072530A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2021 Nene, pokukuji po něčem jiném 😎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.