TOMUS Vloženo 28. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2021 @jozzi Co tam dnes davaji? Tvou svickovou a rizek? 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Tak co, kdopak ještě dorazí? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 8. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 Tak bych se asi taky stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2021 Píšu si tě 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2021 V 27. 11. 2021 na 19:03, Ondra16V napsal: 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. Jozzi 4. ExecutedDonut 5. Bullets ?? Kdo dál? Stůl pro 5 osob právě zarezervován😎 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2021 no doufám, že jsi taky objednal i nějaký ten traktor až nás z tama bude potřeba vytáhnout :D teda za předpokladu jestli tam máte takové počasí jako je teď v Brně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2021 U nás taky sype😄 Traktor není třeba, David určitě dojede Kokodákem😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 10. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2021 Drazí milí o starém volantu už vím všechno co potřebuju a je čas na nový, nemá náhodou někdo ze zítřejších zúčastněných dvanácti/tisíci hran, který je potřeba na výměnu volantu? dočetl jsem se, že přesný popis ořechu by měl být Cr-v M12. Kdyby ho někdo měl a mohl by ho vzít sebou bylo by to moc fajn. Pokud ne tak si ho v pondělí koupím, jen nemám rád čekání :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 (editace) @ExecutedDonutJá ho myslím mám ale na sraz nejedu... Kdyby sis chtěl přijet, tak Zermanicka prehrada. Editováno: 11. Prosinec 2021, autor: mastibruch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Dnešní 4chodové menu 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 4 hours ago, mastibruch said: @ExecutedDonutJá ho myslím mám ale na sraz nejedu... Kdyby sis chtěl přijet, tak Zermanicka prehrada. To je velká chyba, že na srazy nejezdíš i když to máš tak blízko! :D Díky asi si ho nakonec koupím, zřejmě to nebude naposled co ho budu potřebovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Jinak přikládám důstojnější fotodokumentaci :D 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 @ExecutedDonutRád bych ale prostě neni čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 před 8 hodinami, ExecutedDonut napsal: Jinak přikládám důstojnější fotodokumentaci :D Já ti dám důstojnější😂 Teda vlastně nic ti nedám, dal jsem ti včera a to si myslím, že stačilo 🙈🙄😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Tak stane se, nakonec asi lepší ať to schytá sklo než třeba kapota nebo střecha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 copak se stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 kamínek, nenaděláš nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Okno je v pohodě , měním cca 2 ročně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 před 12 hodinami, Ondra16V napsal: Dnešní 4chodové menu Doplním menu: 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 @ExecutedDonutDík za čaj, příště je to na mně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Tak koukám, že jste se opět sešli. Snad mi to konečně vyjde a budu moct také dojet. Bohužel nyní jiné starosti (dcera 15měs.). Vyměnil jsem auto, takže nedojedu ani Citigo ani Karoq, který v lednu vracím. Nyní mám jetou F3 před FL, ale ve slušné výbavě. Motor stejný jako u Citigo, ale to jsem na moje popojíždky po městě přesně chtěl. Tak snad v lednu 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 před 4 hodinami, ExecutedDonut napsal: Tak stane se, nakonec asi lepší ať to schytá sklo než třeba kapota nebo střecha Přesně tak😄 ale to vyřešíme 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 (editace) Jelikož se už @Martabtěší na placek, dohodli jsme se, že uděláme další sraz😄 22.1. 2022 ve 14:00 v Gutech 1. Ondra16V 2. Martab 3. Pawouk 4. Xmenadis ?? 5. ExecutedDonut 6. Radek Švec 7. Mičurin ?? 8. Bullets 9. Jozzi + 1 10. Bikes ?? Kdo dál? Editováno: 21. leden 2022, autor: Ondra16V 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Nechci slibovat, bude záležet na tom, jestli už budu mít auto, ale pokud jo, tak jsme chtěli tak nějak dorazit na Moravu na lyžovačku, tak mě můžeš připsat s otazníkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 45 minutes ago, Ondra16V said: Jelikož se už @Martabtěší na placek, dohodli jsme se, že uděláme další sraz😄 22.1. 2022 ve 14:00 v Gutech 1. Ondra16V 2. Martab 3. Pawouk Kdo dál? Nevím jak to bude se zkouškama ale předběžně mě asi taky můžeš napsat. @xmenadis Tyjo to tvoje auto už je skoro jako paní Columbová :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.