stanmar Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 Auta už tu jsou, tak sem dám alespoň ten kopec na bramboráku 4 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 další vydařený sraz za náma. Přijeli jsme s Ondrou a nikde nikdo :D Jednotlivá auta už máme, tak alespoň nějaké panorama :) 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Tak když byl sraz ve 2 a jste tam v 1 tak se nemůžete divit, že tam nikdo není 😁😁 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 @Bikes Co je to za modrou čáru na asfaltu? Zóna pouze pro modrá auta? 😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 @JirikHL a to si vem, že jednou jsme tam taky přijeli na 1 a byli až třetí a čtvrtí v pořadí :D :D :D @Skodzinek popravdě jsem si té čáry všiml, až teď, jak jsi o ní psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Taky všem děkuju za další povedený sraz, na který jsem konečně přijel na čas. 🙂 A stejně mi to k ničemu nebylo a musel jsem stát bokem. 😁 Navíc ještě díky @JirikHLza prezentaci a prohlídku Rosničky. ☺️ A samozřejmě taky @stanmar a @Bulletsza představení svých nových přírůstků. 🙂 I když už tu fotky z parkoviště jsou, taky něčím přispěju. Konečně se mi podařilo zachytit všechny účastníky nebo spíš jejich krásné stroje. ☺️ 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Děkujeme za super sraz @hamoun omlouvame se že jsme nepodivali na tvou s3. Placek mně usměrtil na trošku a neuměl jsem vstat. Přišti bude koukat 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 před 1 hodinou, VeteranChild napsal: Taky všem děkuju za další povedený sraz, na který jsem konečně přijel na čas. 🙂 A stejně mi to k ničemu nebylo a musel jsem stát bokem. 😁 Navíc ještě díky @JirikHLza prezentaci a prohlídku Rosničky. ☺️ A samozřejmě taky @stanmar a @Bulletsza představení svých nových přírůstků. 🙂 I když už tu fotky z parkoviště jsou, taky něčím přispěju. Konečně se mi podařilo zachytit všechny účastníky nebo spíš jejich krásné stroje. ☺️ Tak zrovna nas veteranek v konkurenci funglovek OIV RS a SIII FL neosilnoval 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 @TOMUS uplne v pohode, to jsou jasne duvody. stejne si (presne jak rikali kluci) pulku lidi , co byli venku, nepamatuju :) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2022 Termín dalšího srazu: 5.11. 2022 Čas: 14:00 Místo: Guty Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. Bikes 4. Bullets 5. Martab 6. VeteranChild 7. Jozzi 8. ExecutedDonut 9. Skodzinek 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 V 1. 10. 2022 na 23:11, stanmar napsal: Auta už tu jsou, tak sem dám alespoň ten kopec na bramboráku Normálně sním hrozné prasešiny, ale s tím bramborákem jsem měl taky co dělat 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 V 1. 10. 2022 na 23:11, stanmar napsal: Auta už tu jsou, tak sem dám alespoň ten kopec na bramboráku To je asi výsledek deseti očekávaných porcí rozdělených mezi tři lidi. 😄 @Bikes A pak je tu ještě ta záhada s chybějícím pomerančovým džusem. 🤔 před 22 hodinami, Bullets napsal: Tak zrovna nas veteranek v konkurenci funglovek OIV RS a SIII FL neosilnoval 🤣 Jak ale psal @stanmar: "Starší neznamená hned horší." a určitě mají i naše dříve narozené stroje svoje kouzlo. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Tak to zase ne. U mě je jedno jestli má auto hodnotu 50tis. nebo 1mil. starám se o ně stejně. Myslel jsem to tak, že auto od ženy je takové nenápadné a vyloženě ničím nezaujme (však je to taky MPV) ale super že pro někoho nudný design ani po létech nevypadá tak staře a v interiéru je to "téměř" současný model :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Kluci, řešte to prosím v Jizbě a tady to nechte čistě na srazy 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Je to asi se čtyřmi otazníky a jedním vykřičníkem ale rád bych se objevil taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Pridej me, prosim, do seznamu. Dekuji! 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 ja budu sedet v praci :( vyjimecny pracovni vikend u zakaznika :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 To samé jsem mel minule. pokud te to utěšuji... 😐 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 před 7 hodinami, Skodzinek napsal: Pridej me, prosim, do seznamu. Dekuji! 😃 Ok😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2022 Salónek zarezervován 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 2. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2022 zítra si ráno jedu pro auto, takže otazníky a vykřičník se asi může umáznout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2022 Oukej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 @Ondra16V prosím o vyškrtnutí ze seznamu, bohužel se zítra nemohu dostavit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2022 Tak co bando kolik nás bude? Kluci už se těší na hranolky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.