arokysjerdno Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července napis si i mne a moji prosím 😇😈 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července před 23 minutami, arokysjerdno napsal: napis si i mne a moji prosím 😇😈 Provedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července Po vsech tychto mojich cestach, jsem zase trochu opozdeny, ale jeste jinak dam tady par fotek. Dekuju Vam vsem moc za super sraz 🙂👍 1 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Července Sdílet Vloženo 23. Července A je to kompletní včetně zvěřince. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 23. Července Sdílet Vloženo 23. Července Cestou späť som vyskúšal trasu smerom na Bytču okolo vodnej nádrže Šance a musím povedať, že táto trasa sa mi páči viac ako jazda okolo Žiliny a Čadce, škoda, že som týmto smerom nejazdil už skôr. Akože časovo to je približne to isté, kilometrovo o 20 km menej, ale cesta vedie cez lesy, nadmorská výška až 900 m nad morom, serpentíny, toto ja môžem. 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Července Sdílet Vloženo 23. Července Jo tam je to pěkné, jen škoda že hlavně za Makovem ta kvalita asfaltu není nic moc 😕 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Července Sdílet Vloženo 23. Července Případnou další diskuzi prosím v Jizbě, ať to tady neplevelíme Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 24. Července Sdílet Vloženo 24. Července V 21. 7. 2024 na 19:05, Ondra16V napsal: Dovolte mi, abych Vás pozval na 6. sraz v roce 2024, konkrétně 10.8. v již tradičních 14:00hod. Pro mě bohužel nešťastný termín. Nepočítal jsem, že další sraz bude tak brzo, takže tento víkend kvůli jiným závazkům nemůžu. 😒 Snad už to ten další sraz po delší době zase vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 5. Srpna Sdílet Vloženo 5. Srpna W dniu 21.07.2024 o 19:05, Ondra16V napisał(a): Dovolte mi, abych Vás pozval na 6. sraz v roce 2024, konkrétně 10.8. v již tradičních 14:00hod. Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. Arokysjerdno + 1 4. Bullets 5. Bikes Muzes pridat me do seznamu @Ondra16V? Diky! 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Srpna Sdílet Vloženo 5. Srpna Samozřejmě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 6. Srpna Sdílet Vloženo 6. Srpna Prijedu bez manželky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Srpna Sdílet Vloženo 6. Srpna Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 8. Srpna Sdílet Vloženo 8. Srpna lidičky omlouvám se ale chytil se mne nějaký bacil ... takže ani já nedorazím ... 😮💨 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Srpna Sdílet Vloženo 8. Srpna Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Srpna Sdílet Vloženo 8. Srpna Stůl zarezervován. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 8. Srpna Sdílet Vloženo 8. Srpna Bohužel taky v sobotu nepřijedu 😐 Jsem snazil se moc, ale to neklaplo. Tak uzijte si a vidime se v zari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Srpna Sdílet Vloženo 8. Srpna Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Srpna Sdílet Vloženo 10. Srpna Chlapci a děvčata užívejte srazu a já vás pozdravuju z práce. Je to dřina 🙂 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Srpna Sdílet Vloženo 10. Srpna A nakonec jedna fotka před odjezdem 1 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Srpna Sdílet Vloženo 10. Srpna Ta modrá trojka vypadá dobře. Jen ten fanouš to kazí 🙂 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Října Sdílet Vloženo 6. Října V 11. 12. 2023 na 19:25, Ondra16V napsal: Zároveň proběhne 23.11. 2024 náš výroční sraz, kdy oslavíme 10let "placko srazů". Ale to už určitě někteří zachytili na sobotním srazu u stolu. Tudíž přijímám objednávky lidí i na tento sraz. Já jen, aby se zase někdo nemohl vymlouvat, že nevěděl o sraze dostatečně dopředu Kdo dojede? 1. Pawouk 2. Ondra16V 3. Bullets 4. Martab ?? 5. Jozzi 6. Bikes 7. ExecutedDonut 8. Stanmar 9. Skodzinek 10. Malta ?? 11. E1 12. VeteranChild ?? 13. Mičurin 14. Radek Švec 15. Hamoun?? Sklerotikům bych rád připomněl následují výroční sraz 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 6. Října Sdílet Vloženo 6. Října já..ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.