Malta Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 no myslím, že ani Jozzi si nemohl vzpomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Nebyla to Valašská koliba Fojtka? Je tam dobré jídlo nebo to najít zde: https://www.tripadvisor.cz/Restaurants-g1189085-Horni_Becva_Zlin_Region_Moravia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2018 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Tak co kumpáni jaký bude nový podnik? Když bramboráky jsou asi pasé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 já bych bramboráky nezatracoval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Před hodinou, Bullets napsal: Tak co kumpáni jaký bude nový podnik? Když bramboráky jsou asi pasé... 1.12. Lutena v Dolní Lutyni viz. co už tady dával @jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Takže je to tedy oficiální sraz jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Jo 1.12. V 14:00h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 V 8. 10. 2018 na 20:57, Pawouk napsal: Vypadá to dost dobře, nicméně pro tentokrát beze mě. Tak to tam omrkněte a někdy příště se tam možná uvidíme. Změna - dnes se mi povedlo zbavit se pracovních povinností na srazový termín (v což jsem ani nedoufal), takže můžu přijet. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 (editace) Nazdar chlapi, tentokrát se k vám přídám i kdybych měl dostat nakopáno. Avšak, byl jsem natolik iniciativní, že jsem byl v Luteně na oběd. Prostředí krásné, obsluha příjemná, jídlo skvělé i když ve vyšší cenové relaci. Ale proč vlastně píšu? Zrovna v den našeho srazu je v Luteně vánoční jarmark. Zjistil jsem to při dnešní návštěvě a proto se obávám velkého návalu lidí. Pokud to má JOZZI ošéfované, tak se není čeho bát. Rád vás všechny uvidím 1.12. 2018 ve 14.hod. na parkovišti. Sportu zdar a ŠKODOVCE zvlášť. Editováno: 3. Listopad 2018, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 Jarmark - co to pro nás přesně znamená = bude se tam dát zaparkovat? Nebo je ta taškařice někde dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 To je něco jako bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 (editace) Rozsvěcení vánočního stromu,domácí zabijačka. Víc nevím, ptejte se Jozziho. Editováno: 7. Listopad 2018, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Třeba to řešit a případně vybrat jiný lokál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 V 22. 10. 2018 na 9:07, Malta napsal: já bych bramboráky nezatracoval ... ... jak jsem již pravil ... já bych se toho Sedliště zase tak nevzdával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Já osobně hledal náhradu již delší dobu.. Mám to blízko, ale moc se mi tam nikdy nelíbilo, jídlo dost drahé na to co (ne)nabízelo, interiér hrozný, čistota nádobí tristní a hajzlíky jako výsměch.. A k tomu v létě spousta much. Takže já, ačkoli nevím, jestli mi teď nadcházející sraz časově vyjde, jsem pro změnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Borci, tak jak to vypadá? Mluvil někdo z místních s jozzim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Dobre ranko, datum i hodina sedi, lokalizaci budu vedet zitra odpoledne ;) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 (editace) Dobre rano Dobře. Ale ozvi se, a ne że budeš ticho sedet Editováno: 20. Listopad 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 (editace) Dobrý večer všem. Vážení, timto bych Vás rad pozval na prosincový sraz který se bude konat 1.12.2018 v 14 hodin v známem a oblíbenem prostředí restaurace Lašská Jizba v sedlišti :D . Pani provozní se už na nas těší, pro Ondru už maji zase v nabídce pizzy. Předběžně máme objednáno cca 15 mist ,ale nebude problém přidat, nebo ubrat. Těším se na Vás i z juniorem, tentokrat dorazime dva :) 1. Jozzi + junior 2. Tomus 3. Jurek 4. Pawouk 5. Editováno: 20. Listopad 2018, autor: jozzi Doplnění seznamu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 (editace) Prosim, napis: 1. Tomuś 2. Jurek Dekuji Editováno: 20. Listopad 2018, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 A sakra, to jsou změny. Tak si mě zapiš do seznamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 Chtěl si změnu a dáš zase Sedliště Nicméně napiš prosím i Ondru, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 já věděl že se umoudříte , zatím účast nepotvrzuji, nicméně je pravděpodobnější, než v případě předchozího lokálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.