Bikes Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 Jezdí se mi tudy líp a dle map to je delší jen o 7 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2021 před 3 hodinami, Pawouk napsal: Tahle noční fotka vypadá dobře ;) jinak zase super odpoledne. Já se vždycky tak těším :D 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Tak pánové příští sraz bude třeba jo naplánovat protože mě dovnitř bez testu nepustí a jelikož ty 3,14če zkrátili platnosti testů je to úplně na prd... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 My neočkovaní budeme jíst v autech, objednat tě snad pustí ne ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Jo objednat půjde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Muzes si udelat samotest na miste, nebo pojime v aute, kodiaq je velky 😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Lukáš má pravdu, stejně nás na sraze určitě více jak 7 nebude😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 můžete udělat covid kodiakovou párty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Pánové nedodržíme 2m rozestupy :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 pro jednou bych to přežil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Povinna vybava na sraz. Tyka se to lidi kteri nejsou ockovani ani nemaji testu. 1. stul 2. zidle 3 pribory 4 postovni holub aby poslat svou objednavku 5 obalka , kulickova tuzka, karticka pro napsani objednavku 6 mozno bych byla konecna i rouska na chvilku kdy Pani z obsluhy prinese objenavku 7 platebnni karta doufam ze to bude vsechno 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 (editace) bod číslo 6 netřeba :D ale dál bych to už tady neplevil... Editováno: 3. Listopad 2021, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Tak co třeba 17.11. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 (editace) a druhý den do práce, no nevim... :D navíc nevím, jak nám budou zase šachovat se svátkem. Editováno: 3. Listopad 2021, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Od 17.11. jsou na Skalce husí svatomartinske hody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Jo super. Tak co nějaký ten termín, než to zase zamáznou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 v tomto případě asi čím dříve, tím lépe. Jak je na tom @Malta, poslední dobou mu žádný sraz nevyšel, tak že by třeba něco navrhl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Se mnou je to těžké, však víte, furt někde trajdám , u mě je to pudová záležitost , buďto to pude nebo to nepude 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 Tak @Ondra16V asi neco domluv, nez to zas pozaviraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 Já stejně do konce měsíce mám všechny soboty plné, takže buď nějaká neděle a nebo si něco domluvte sami😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 Klidně i neděle. Anebo toho 17.11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 Tak co příští neděle 21.11. ve 14:00 v Gutech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 @Pawouk středu mám pracovní.... @Ondra16V klidně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 Jestli mě nesestřelí Covid (něco se děje), tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.