xmenadis Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 @ExecutedDonutNo teď už je regulérně déle odstavené v servisech, než co jsem s ním jezdil 😅 Ale někteří vybraní místní potvrdí, že existuje, byl jsem s ním dokonce na srazu v létě 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Ano, to mohu potvrdit!😁 Dám vás teda oba na seznam 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2021 Kluci, rad bych vás videl ale mam to krapanek z ruky :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 1. leden 2022 Sdílet Vloženo 1. leden 2022 Kaj si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. leden 2022 Sdílet Vloženo 2. leden 2022 Davide, dojedeš? Nebo si zase popleteš datum srazu?😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Tak co, kdo ještě dojede?😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Já Už vím že budu mít čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Paráda!😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 50 na 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Oooo Micurin zije 😁😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 před 2 minutami, mičurin napsal: 50 na 50 Píšu Tě na seznam😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 o tomek se probral ? ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 ano 🙂 tesim se ze zijes 🙂 Bohuzel na timto sraze mne nebude. Omlouvam se 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Omlouvám se, že píši sem, ale nenapadá mě, jak (kde) lépe rychle zjistit. Nevěděl by někdo z vás, kdy přibližně byla ve vašem kraji vydávána série RZ 1TA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Moje osmikola měla 1TA v létě 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Super, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. leden 2022 Sdílet Vloženo 11. leden 2022 V 2. 1. 2022 na 8:45, Ondra16V napsal: Davide, dojedeš? Nebo si zase popleteš datum srazu?😂 Dojedu :P minule jste to dali výjmečně v sobotu a já počítal klasika s nedělí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. leden 2022 Sdílet Vloženo 11. leden 2022 V 9. 1. 2022 na 12:03, MIgráček napsal: Omlouvám se, že píši sem, ale nenapadá mě, jak (kde) lépe rychle zjistit. Nevěděl by někdo z vás, kdy přibližně byla ve vašem kraji vydávána série RZ 1TA? To se nedá jen tak zjistit protože různé magistráty a MěÚ dostávají část sady ne celou sadu takže třeba já dostal na auto písmeno ale vím že se stejným písmenem jezdí naše spolupracovnice snad víc jak rok... Jen auto má prostě přihlášené jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. leden 2022 Sdílet Vloženo 11. leden 2022 Před hodinou, Bullets napsal: Dojedu :P minule jste to dali výjmečně v sobotu a já počítal klasika s nedělí :D Hodím Tě na seznam 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 11. leden 2022 Sdílet Vloženo 11. leden 2022 před 14 hodinami, Bullets napsal: To se nedá jen tak zjistit protože různé magistráty a MěÚ dostávají část sady ne celou sadu takže třeba já dostal na auto písmeno ale vím že se stejným písmenem jezdí naše spolupracovnice snad víc jak rok... Jen auto má prostě přihlášené jinde Díky, je mi jasný, že je to orientační. Mám vyhlídnuté auto ve vašem kraji, po prvním majiteli, tak jsem si chtěl orientačně ověřit, že RZ tak nějak souhlasí s rokem výroby a první registrace, než začnu přes celou republiku případně řešit víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 V 27. 12. 2021 na 17:38, Ondra16V napsal: Jelikož se už @Martabtěší na placek, dohodli jsme se, že uděláme další sraz😄 22.1. 2022 ve 14:00 v Gutech 1. Ondra16V 2. Martab 3. Pawouk 4. Xmenadis ?? 5. ExecutedDonut 6. Radek Švec 7. Mičurin ?? 8. Bullets 9. Jozzi + 1 Kdo dál? Zatím to vypadá na pěknou účast, je tady ještě někdo, kdo není na seznamu a dorazí?😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Radši jim už dej vědět ať stihnou naskladnit Kofoly a maliny 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Kdyžtak vyšleme Davida 😜 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Co já? Proč já? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Máš největší auto😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.