Radek Švec Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Já se musím zase omluvit, letos mi to nějak nevychází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Já hlásím, že dojedu. Ještě teda nevím, jestli s Rosou nebo vezmu poctivou japonskou techniku, ale dorazím 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Mě pro tentokrát vyškrtni ze seznamu. Těším se na příští sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 (editace) Dobrá, promineme Ti to vzhledem k tvé prakticky žádné absenci Editováno: 30. Září 2022, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Godzinę temu, JirikHL napisał: Já hlásím, že dojedu. Ještě teda nevím, jestli s Rosou nebo vezmu poctivou japonskou techniku, ale dorazím 🙂 japonska technika nam nepatri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Já též nedorazím, jsme zase v Maďarsku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Já mám pocit, že vy ani jinde poslední dobou nejste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 tak proč jezdíš do Maďarska, když je sraz :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 pokusim se alespon na chvili .. pokud to klapne, vidim to na 15min zastavku asi chvili po 15:30 :) (vic fakt nestiham :( ) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 @hamoun Kdyžtak nás najdeš uvnitř v salónku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Takze nas tentokrat moc nebude? A zadny kodovac nebude 🫣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Před hodinou, TOMUS napsal: japonska technika nam nepatri Ještě byste rádi mrkli 🤣🤣. Sice 15 let staré, ale zvenku i zevnitř pořád nekoukané 🙂🙂. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Já bych se právě rád podíval na Rosničku, když jsem na předchozím srazu neměl tu možnost si ji z blízka prohlédnout. 😊 Jinak nic proti japonské technice. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 před 1 hodinou, Pawouk napsal: Mě pro tentokrát vyškrtni ze seznamu. Těším se na příští sraz. Už jsem se lekl, že tam budeme bez moderátora, ale dobrý, zapomněl jsem na @Ondra16V🤣. @VeteranChildzrovna jsem na to myslel, že jsem ti to slíbil 😁. Tak to asi nepůjde jinak no🤪... Poradny kus japonské práce ukážu na příštím srazu 🤩 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 před 7 hodinami, Ondra16V napsal: Poprosím @xmenadis a @JirikHL o odpověď, zda dojedou. Já bych ti to rád upřesnil, ale jak jsem psal, tak bude záležet na tom, jak budeme stíhat z Jeseníků 😄 Budu se snažit, ale neslibuju. Pokud dorazíme k našim nejpozději kolem jedné, abych stihl začátek srazu a mohl potom vypadnout brzo, tak dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Dobře 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 7 godzin temu, Bullets napisał: Takze nas tentokrat moc nebude? A zadny kodovac nebude 🫣 Zdá se mi, že tentokrát spíše ne... 😃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 před 11 hodinami, Bikes napsal: tak proč jezdíš do Maďarska, když je sraz Bo jsme měli s mojou v pátek oba volno, tak proč to nespojit s prodlouženým víkendem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 Pojedeme ještě do nemocnice za tetou, která je po operaci nádoru, tak čekám, že přijedeme kolem třetí. Aspoň ukážu přítelkyní Jirkovu Rosničku 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 Pěkná účast😊 Díky za fajn sraz😄 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 Slušná účast. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 Nezdrželi jsme se sice dlouho, ale i tak jsem rád, že jsme to stihli a dorazili, díky za sraz 🙂 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 bylo to super. diky ! jsem rad, ze prestoze jsem vas chytil u jidla, spousta se vas zvedla a sli jsme pokecat ven :) rad jsem vas poznal :) 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.