jozzi Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) Klidne se prispusobime 20/27 cerven, nejsem kamarad z kalendafem Editováno: 3. Květen 2015, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 _DENIS_ -> Máš pravdu . Udělal jsem chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 _Denis_ -> ještě jednou promiň,ale už jsem to opravil Jen mi to šlo upravit jen přes blbé malování,tak se nezlob za kvalitu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Odračku -> _denis_ může se na Tebe zlobit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Jozzi nebude ten sraz nahodou v cervnu ? Bo podle tech datumu to vypada ze si dal cervenec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Jestli to je červenec tak to je zabite 18 ani 25 nemužu. 18 Chorvati a 25 robota. Za mě červen 6,7,20,21. Jinak pasééé no . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Ano, cerven, a pokud by mel Clint zajem prijet, udelame to v sobotu, jednaci kluci to maj dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Jojo, přijell bych se podívat, pokud bude dobrá konstalace Musím vědět termín tak do poloviny května.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Muzes si ho i vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 To nechám na vás, aby vám to vyhovovalo, já už se nějak podřídím Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Tome, Ondro, díky kluci Jak jsem říkal (a platí to i do budoucna) - mi vůbec nevadí, když víte, co dělám. Navíc mnoho lidí vidí mé auto na cestě denně, když už tam ty pitomé nápisy musím vozit. Mám svou práci rád, ale nikdy nevíte, jaký vůl sem přijde a bude chtít dělat problémy Ještě jednou díky, tak je to super a malování vůbec nevadí @Clinte, určitě přijeď a upřímně i mě by soboty vyhovovaly více 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Jojo,jsem skléroza Jinak termín mi je jedno,ale co vím (ale nechci za někoho mluvit) tak se tady má v cca půlce června ukázat i Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 15.6 až 22.6 jsem v Havru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ovicialne bych rad navrhl datum SOBOTA 20.6.2015 misto je znamo kdo je pro? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Já jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) Ovicialne bych rad navrhl datum SOBOTA 20.6.2015 misto je znamo kdo je pro?Škoda, o5 jsem v práci. Blbě to vyšlo, vikendy mám volné do 13.6. Snad příště Editováno: 4. Květen 2015, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Za mě předběžně ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Já jsem pro Že bychom se tam potkali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Já vezmu rodinu, najdu tam někde penzion na přespání....a odskočím si na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Beru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 (editace) Budu tam filippatrik + 1 Roomster Přijedem jen na chvilec neboď máme prej nějaké oslavy pak. Editováno: 5. Květen 2015, autor: filippatrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 OK. Píšu si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.