Bullets Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Clinte doporučuji Svět vědy a techniky a vlastně celkovou dolní oblast Vítkovic, i když na Kladně to vypadalo podobně. Mno a určitě zajeďte na Landek do Hornického muzea :-) a pokud seš turista tak třeba nějaký fajn výlet do Beskyd na Lysou :-) Lysou neee vždyť to tam je jak na Václaváku... Nejhorší kopec co znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucius323 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Ahoj Rád bych se podíval 20.6.15 Na Sraz v Sedlišti Díky za uvedení do seznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 lucius323 pripsany Jak pise Bullets na Lysou rozhodne ne , to min lidi potkas v kauflandu ve ctvrtek poranu ... Pokud jde o fajny kopec z fajnym vyslapem tak kozubova, skalka, javorovy , kura kopcu v tri dupy, ale urcite bych se podival do dolni oblasti vitkovic a na dul michal Davide, na sraze budes ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Nebo na Smrk, kvůli absenci hospody nahoře tam moc lidí není (ale to chápu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Na Lysou si zajdi, ale přes týden nebo na východ slunce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.i.t.a.s. Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Zdravím vím ze se mělo hlásit do 12.6. Jáá dorazím a muže i kámoška jako spolujezdec? Ale je to tak 50 na 50 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Klidne ji zabal, teda pokud nebude zlobit a lisat se po Ondrovi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Co tím chceš říct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Vážení přátelé, moc se omlouvám, ale na plánovaný sraz pravděpodobně nedorazím. Budu muset do práce, onemocněl kolega a potřebují záskok. Mrzí mě to, chtěl jsem vás poznat a pokecat, navíc se termín upravoval zřejmě kvůli mě. Musel jsem zrušit už objednané ubytování. Kdyby se něco změnilo a našli v práci někoho jiného, tak přijedu. Problém je, že u nás mají i kolegové dovolenou a lidí je málo. Škoda, že jste tak daleko Jinak by to šlo i tak nějak udělat na otočku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 No co dodat ? Škoda ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Clinte jak ja to řikam prace je sfiňa a je ji malo takže třeba dělat sraz neni prvni ani posledni , určitě ještě nějake budou jinak kluci mame obědnanou klubovnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Jedůůůů Jozzi já teď neměl moc času na forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Kdy jsem se Te ptal? dostanes po riti jeste ze myslim za Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Já se na ten sraz taky nikdy nedostanu a to to mám přes kopec :-) ... mno hlavně to vše pofoťte ať mám na co koukat od kompu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 No z Albrechtic to maš daleko jak cyp a pamatuj ze omlouva jen umrti v rodine nebo nazhavena manzelka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Mno já aj dojet plánoval, ale potenciální tchýně dodělala po x letech školu tak si naplánovala oslavu .... ta začíná v 15h ..... v Ráji :-D. Jinač manželku zatím nemám, ale přítelkyně by nažhavená být taky mohla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Tchyne to je haba vymluva , ale byt s ni v raji ? No nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 To se i v takhle pokročilém věku dodělávají výšky? To mě fakt poser na holí záda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 šmarjá, tohle budu vytěsňovat hodně dlouho ... máte ještě místo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Co to ? Co budeš vytěsňovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Fugy mezi dveřma asi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Aha tak to me nastesti netrapi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 To se i v takhle pokročilém věku dodělávají výšky? To mě fakt poser na holí záda V pokročilém věku?!Potencionální tchýně může mít klidně pouze 36 let a nikdo se tomu nemůže divit. Manželka v cca tolika letech udělala bakalářku a vůbec si nemyslím, že je v pokročilém věku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 šmarjá, tohle budu vytěsňovat hodně dlouho ... máte ještě místo?Ja, bo mame klubovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.